Adres

UP Events
Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam

E-mail adres

Personeelsuitje Amsterdam

Personeelsuitje Amsterdam, daarvoor ben je op de juiste plek. Samen met UP Events organiseer je namelijk de leukste activiteiten, borrels en heerlijke BBQ’s tijdens jullie personeelsuitje. We kunnen jullie personeelsuitje namelijk helemaal op maat maken of je kunt kiezen voor een van onze 4 arrangementen. Bekijk al onze activiteiten op onze teambuilding & activiteiten pagina. Elk arrangement bestaat uit minimaal 1 activiteit, eventueel een borrelhapje, drankjes en een heerlijke BBQ. Naast personeelsuitjes kun je bij ons ook terecht voor een bedrijfsfeest of zelfs bedrijfsfestival.

Personeelsuitje met losse activiteit

Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen losse groepsactiviteiten voor jullie personeelsuitje bij ons te boeken. Kijk voor meer informatie op onze activiteiten pagina voor de activiteit van jouw keuze. Natuurlijk kun je onze activiteiten ook boeken als je niet voor een personeelsuitje komt maar bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, teamuitje, afdelingsuitje, vrijgezellenfeest, groepsuitje of familie uitje.

Wil je toch liever even sparren? Stuur ons dan een email of neem telefonisch contact met ons op.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Waarom een personeelsuitje bij UP Events

 • Je gaat blijer weg dan dat je aankwam
 • Wij voldoen aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze
 • Value for money / je krijgt waar voor je geld
 • Wij beloven niet zomaar een personeelsuitje maar een belevenis
 • Elk jaar bieden wij één nieuwe spectaculaire belevenis om naar uit te kijken
 • Toch niet happy, kom je terug
 • Dit zeggen we wel, maar de reviews liegen er niet om

Facts over UP Events

 • Meer dan 80.000 tevreden klanten per jaar
 • Ook meer dan 10 jaar ervaring in memorabele personeelsuitjes
 • Elke dag enthousiast personeel om jouw personeelsuitje tot een succes te maken!
 • Meer dan 100 activiteiten op 1 locatie!
 • Lid van Vebon (veilig buitensporten), Recron en TÜV gecertificeerd
 • Gratis parkeren

wat andere denken over onze personeelsuitjes

Top locatie met veel mogelijkheden! Ik kom hier zeker terug
sophie hopman
sophie hopman
10:56 16 Sep 20
Verjaardagsfeest van mijn zoon gevierd. Personeel was vriendelijk en een topservice gehad! Zeker een aanrader! De jongens hebben enorm genoten.
Meltem Bilen-Tok
Meltem Bilen-Tok
05:23 08 Sep 20
Afgelopen vrijdag met mijn team Expeditie Robinson gedaan. Ondanks de regen een topmiddag/avond gehad. De begeleiding door Michael en Tom was geweldig! Wat een fijne gastheren. Kortom, de locatie was top, de activiteit enig, de begeleiding fijn, het eten en drinken heerlijk!! Een aanrader!!!!
Concepta Anakotta
Concepta Anakotta
10:47 02 Sep 20
Vriendelijke mensen, erg betrokken en de activiteiten zijn top! Lekker sportief en origineel. Groot terrein, veel te doen en daarnaast nog eens makkelijk te bereiken
Roos VL
Roos VL
15:19 31 Aug 20
Leuke plek voor outdoor activiteiten. Goed georganiseerd. Wat minder goed met openbaar vervoer te bereiken. Parkeergelegenheid voor de deur.
Chris
Chris
11:20 27 Aug 20
Fantastische activiteiten en leuke begeleiders, dat je dit in Amsterdam kan vinden is echt uniek!!
Rob 94
Rob 94
07:22 26 Aug 20
We hebben onlangs een teamdag gehad bij UP events en het was super goed geregeld en we hebben het heel leuk gehad. Zeker een aanrader!
Rielle van den Born
Rielle van den Born
06:21 25 Aug 20
Afgelopen vrijdag hebben mijn verloofde en ik een geweldig feestje mogen geven bij UP event in de beachclup (met een p). Juist door de flexibiliteit van de medewerkers en het fijne barpersoneel was het een erg geslaagd feest. Deze plek is echt een aanrader!
Marlies Liebrecht
Marlies Liebrecht
10:35 18 Aug 20
Bij UP Events hebben wij ons eerste live event weer kunnen organiseren sinds deze bijzondere tijden. We kijken terug op een mooie feestelijke dag op een gave locatie! Alles was goed verzorgd en ook last minute wist UP Events snel te schakelen naar onze wensen. Het was een fantastische dag!
Super leuke dag gehad bij jullie, ik kom zeker nog een keer terug!👏
Sarah M
Sarah M
14:12 29 Jun 20
Afgelopen donderdag hebben we bij Up! afscheid genomen van een gewaardeerde collega. Het weer was tropisch warm. In de loods was airco en daardoor heerlijk koel! Na de speeches (onder het genot van drankje) hebben we Expeditie Robinson gedaan: Heel gezellig en ontspannend. De aansluitende BBQ was goed: de dieetwensen waren keurig gehonoreerd. Kortom: Up! : We voelden ons zeer thuis bij jullie. Tot de volgende keer! Groet, Anton van den Berg
Anton van den Berg
Anton van den Berg
10:17 28 Jun 20
Elk jaar doen wij een van onze team dagen bij UPEvents. We hebben de afgelopen 3 jaar door hun veelzijdig aanbod altijd iets anders gedaan. Al willen mijn collega;s altijd toch Lasergamen! Dit blijft gaaf. De Room Escape koffers competitie en pijl en boogschieten vonden wij heel gaaf! Altijd goed weer als wij een Event hebben en we worden altijd fijn ontvangen met een drankje en een vast aanspreekpunt over de gehele dag!
Eric Haase
Eric Haase
09:46 02 Jun 20
Project Arrow was een zeer geslaagd digitaal alternatief voor onze jaarlijkse teambuilding. Een ideale combinatie van puzzels, raadsels en grappige opdrachten, met uitstekende begeleiding.
Lieze Rombauts
Lieze Rombauts
08:56 27 May 20
in coronatijden waar we allemaal van thuis uit werken, is het erg leuk om met de collega's toch een beetje total loss te gaan vanuit ons eigen kot!
JIV De Nayer
JIV De Nayer
15:21 26 May 20
Hele leuk online activiteit gedaan met de familie. Goed georganiseerd en top begeleiding, dankjewel!
Lotte de Haan
Lotte de Haan
14:06 20 May 20
Google Beoordelingen
4.6

Schrijf een review

de leukste personeelsuitjes

Verschillende personeelsuitjes

Stadsspellen personeelsuitje

Naast onze eigen locatie in Amsterdam organiseren wij ook personeelsuitjes op verschillende locaties in Nederland. Een van onze meest verkochte personeelsuitjes is de city hunt. De City Hunt is een van onze stadsspellen. Een stadsspel is een spel waarbij jullie met een tablet door de stad lopen. Durende deze tocht voeren jullie verschillende opdrachten uit, beantwoorden jullie vragen en zoeken jullie bovendien naar clues. Voor elk personeelsuitje hebben wij wel een geschikt stadsspel met elk zijn eigen thema. De city games kunnen zowel in Amsterdam als de rest van Nederland gespeeld worden. De coolste personeelsuitjes in Amsterdam zijn toch wel de city hunt, onze gps game: magic portal en city escape game: operation mindfall.

De vragen, clues en opdrachten worden getoond op bepaalde gps punten. Zoals op een google maps. Als jullie op een bepaald punt zijn aangekomen krijgen jullie een pop-up scherm. Als jullie bijvoorbeeld de vraag goed hebben beantwoord verzamel je punten. Of bijvoorbeeld krijgen jullie een hint. Hierna ga je naar het volgende punt in jullie spel.

Actief personeelsuitje

Een actief personeelsuitje is een van de meest geboekte uitjes op ons terrein. Wij hebben een heel aantal activiteiten die standaard staan opgesteld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze veel geprezen Robinson Crusoe uitje, highland games, bubbel voetbal, lasergame, archery tag en boogschieten. Zorg er wel voor dat jullie een beetje fit zijn. Zeker voor de highland games en bumper voetbal is het wel aan te raden in een goede conditie te zijn. Ook kunnen wij verschillende actieve personeelsuitjes op het strand of in de stad verzorgen. Zo werken wij namelijk met verschillende strandpaviljoens in Zandvoort samen. Zowel in Amsterdam centrum en Haarlem centrum hebben wij vaste partners. Ook kunnen jullie een eigen locatie aandragen die jullie al geboekt hebben.

Actief is ook wel relatief. De ene activiteit is veel actiever dan de ander. Een activiteit die snel gedaan kan worden is bijvoorbeeld boogschieten. Je hoeft niet te rennen. Wel moet je je armen goed kunnen gebruiken. Wat ook een goede optie is voor minder actieve mensen is expeditie robinson. Hierbij heb je verschillende rollen. De ene kan heel fysiek bezig zijn. De ander kan juist de denk opdrachten uitvoeren.

Escape room personeelsuitje tot 28 personen

Als je op zoek bent naar een escape room personeelsuitje kun je ook bij ons terecht. Speel een escape room samen met bijvoorbeeld je vrienden, collega’s of familie. Jullie worden opgesloten in een ruimte en hebben maar 1 uur de tijd om te ontsnappen. De tijd tikt. Een goede samenwerking is daarom noodzakelijk. Een ding is zeker, jullie zullen een hoop lol hebben. Wij hebben 4 verschillende escape rooms, elke escape room is met maximaal 7 personen te spelen. De vier kamers heten, de Bunker, Quarantaine, Vietnamese victim en Room 8.

Onze ervaring is dat het absoluut niet erg is om de groep te verdelen. Alle groepen komen in dezelfde ruimte uit de escape room. Op ons grote beeldscherm kan meegekeken worden. Dit is leuk voor de groepen die als eerste zijn ontsnapt. De vreugde van het ontsnappen is het mooiste dat er is. Samenwerking is echt heel belangrijk. Zonder samenwerking kunnen jullie niet ontsnappen.

Escape Room voor grote groepen

Als jullie met meer dan 28 personen zijn tijdens jullie personeelsuitje hebben wij een aantal opties. Jullie kunnen onze 4 escape rooms in 2 shifts spelen waarbij de ene helft een escape room speelt en de andere helft dus geniet van een borrel. De tweede optie is dat jullie in 2 shifts spelen en jullie een combinatie maken met een van onze vele andere activiteiten. Zoals bubbelvoetbal, archery tag, lasergame, vr games of highland games. De derde optie is dat jullie een van onze escape challenges spelen zoals escape challenge: morte frio of escape challenge: the monk. Jullie kunnen deze met 10 tot wel 5000 personen tegelijk in dezelfde ruimte spelen.

Het zien van elkaar in dezelfde ruimte versterkt het spel. Zien dat een andere groep al verder is brengt extra spanning. Stiekem verkeerde hints geven aan de andere teams zorgt voor hilariteit. De winnaars worden gezien door alle teams. Wat een feest en wat goed gedaan.

Een Creatief personeelsuitje

Bij UP vind je verschillende creatieve personeelsuitjes. Of je nu met een groepje van 10 personen of met 1000 personen bent. Voor elke groep hebben wij een creatieve workshop die aansluit bij de wensen. De creatieve workshops variëren van zandsculpturen maken en creatief teamwork tot ijssculpturen maken en schilderen als van Gogh. De creatieve workshops zijn zowel op onze locatie in Amsterdam West als op een externe locatie te boeken.

Je zult versteld staan hoe creatief veel mensen zijn. Juist de mensen waarvan je het het minst verwacht. Als ze eenmaal bezig zijn komen ze los. Mensen worden helemaal rustig. Er is weinig afleiding. Dat zorgt er voor dat de mooiste creaties worden gemaakt. Na afloop kunnen jullie je kunstwerk mee naar huis nemen. Sommige werken moeten nog even drogen. Deze kunnen jullie later ophalen.

Spelshow tijdens jullie personeelsuitje

Ben je op zoek naar een gezellige of gekke invulling van jullie personeelsuitje? Denk dan eens aan een spelshow of dinergame. De leukste spelshow is wel “minute to win it“. Tijdens deze toffe activiteit gaan jullie de strijd met elkaar aan op de meest hilarische onderdelen. Het is een spel dat je écht een keer gedaan moet hebben! Korte, leuke en uitdagende opdrachten. Bij het spel strijd je bijvoorbeeld om de hoogste toren, stapel je de meeste moeren met stokjes dan win je. Hierin zijn tactiek, teamspirit en snelheid belangrijke factoren. Een andere te gekke activiteit en een perfecte invulling voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje, teamuitje, afdelingsuitje, vrijgezellenfeest, groepsuitje of familie uitje is  “de jongens tegen de meisjes” quiz. In teams gaan jullie in verschillende rondes vragen beantwoorden die onze ervaren spelleider zal presenteren. Wie met zijn team de meeste punten binnen haalt, wint deze quiz!

Teambuilding Amsterdam

Bij UP vind je de leukste teambuilding activiteiten voor jullie personeelsuitje. UP Events is een eventlocatie en full service evenementenbureau in één. Wij bieden een gevarieerd aantal teambuilding activiteiten en teambuilding workshops. Al onze groepsactiviteiten zijn zowel op onze locatie in Amsterdam als op een andere locatie te organiseren. Denk hierbij aan de leukste stadsspellen in het centrum van Amsterdam. Of aan een te gekke escape room challenge op jullie eigen kantoor. Deze is ook leuk als voorjaarsuitje.

Wij organiseren activiteiten waarbij je moet samenwerken. De opdrachten kun je niet alleen doen. Je hebt elkaar nodig. Iedereen kan iets bijdragen. De ene is handig met puzzels. De ander kan goed strategisch denken. Teambuilding start met dat iedereen gelijk is. Jasjes kunnen uit en stropdassen mogen los. Het gaat er om dat je elkaar zo goed mogelijk aanvult. Als iedereen hetzelfde is gaat het meestal niet lukken. Juist als mensen anders zijn krijg je echte teambuilding.

Evenementenbureau Amsterdam

UP Events is een full service evenementenbureau in Amsterdam. We zijn open, pragmatisch, laagdrempelig en ook een tikje tegendraads. Wij streven daarom altijd naar een perfect Evenement voor onze klanten. Bij UP Events zorgen we voor elkaar en ook voor de klant. We genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag! UP Events wordt gedreven door onze passie om jouw evenement tot een succes te maken!

Als je nadenkt over het organiseren van een uitje of evenement, kom dan langs voor een kop koffie. Wij laten je graag de mogelijkheden zien op ons terrein. Daarnaast kunnen we je alles vertellen over onze teambuilding activiteiten op locatie.  Wij hebben veel standaard opties of maken iets totaal anders op maat voor je. Geen vraag is te gek, wij gaan graag het gesprek met je aan.