Groepsuitjes Amsterdam

De leukste groepsuitjes in Amsterdam organiseer je samen met UP Events. Wij hebben een divers aanbod van de leukste groepsactiviteiten, borrels en super BBQ’s die elk groepsuitje tot een feestje maken. Wij kunnen het groepsuitje helemaal op maat maken of je kunt kiezen voor een van onze vier, all inclusieve, arrangementen. Bekijk al onze groepsactiviteiten op onze teambuilding & activiteiten pagina. Al onze arrangementen bestaan uit minimaal één, door jullie gekozen, activiteit, eventueel een borrelhapje, drankjes en een overheerlijke BBQ. Naast groepsuitjes kun je bij ons ook terecht voor grote evenementen zoals een bedrijfsfeest of zelfs een bedrijfsfestival.

Groepsuitjes met losse activiteiten

Al onze activiteiten zijn als losse activiteit te boeken voor jullie groepsuitje. Kijk voor meer informatie over alle mogelijke groepsuitjes op onze activiteiten pagina voor de activiteit(en) van jullie keuze. De uitjes in Amsterdam zijn ook te boeken voor personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes, familie uitjes en afdelingsuitjes.

Wil je liever even sparren? Stuur ons dan een email of bel op +31(0)204635850.

Waarom een groepsuitje bij UP Events

 • Je gaat blijer weg dan dat je aankwam
 • Elke dag enthousiast personeel om jouw event een succes te maken
 • Wij voldoen aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze
 • Value for money / je krijgt waar voor je geld
 • Toch niet helemaal happy, kom je terug!

Facts over UP Events

 • Meer dan 80.000 tevreden klanten per jaar
 • 4,8 sterren op Google Reviews
 • Meer dan 15 jaar ervaring in memorabele events
 • Lid van VeBon (veilig buitensporten), Recron en TUV gecertificeerd
 • Gratis parkeren op loopafstand in Amsterdam, echt waar!

Wat andere denken van onze groepsuitjes

UP Events
Uitstekend
4.8
Gebaseerd op 2583 recensies
beoordeel ons op
Had a good experience with laser tag and bubble football, Dann was nice and helped making the experience better
Amazing place, we had lot of fun with the team. Daan was very friendly and helpful during the games
It’s an awesome place. We had a lot of fun, playing laser tag and bubble ball. Shout out to Daan for showing us a good time!
Outdoor lasergame was amazing! Great place for corporate events.
Grazyna amazing !
Grazyna was an awesome event leader! The activities were super cool and in the end Bananas 🍌 won! GGs
js_loader

Een compleet pakket met activiteit(en), drankjes en BBQ

Ga naar “ADD UP 1”

ADD UP 1

Een compleet verzorgd arrangement. Inclusief 1 activiteit, 3 drankjes per persoon en heerlijke BBQ. Perfect voor een bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenuitje.

 • 4,25 uur
 • v.a. 10

69,78 p.p. Per persoon.

Bedrijfsuitjes in Amsterdam
Ga naar “ADD UP 2”

ADD UP 2

Een dag vol plezier met een activiteit naar keuze, borrelplateau, 3 uur onbeperkt drinken en een heerlijke BBQ. Laat je verassen met ADD UP 2!

 • 4,25 uur
 • v.a. 10

95,63 p.p. Per persoon.

ADD UP 2 Teamuitje Amsterdam Teambuilding
Ga naar “ADD UP 3”

ADD UP 3

Het ruim gevulde programma met 2 activiteiten, borrelplateau, 3 uur drankarrangement en heerlijke BBQ.

 • 5,6 uur
 • v.a. 10

123,11 p.p. Per persoon.

ADD UP 3 Teamuitje Amsterdam
Ga naar “ADD UP PARTY”

ADD UP PARTY

ADD UP PARTY: kies uit 2 activaties, 6 drankjes per persoon, smul van heerlijke borrelhappen en sluit af met een fantastische BBQ en bijvoorbeeld Silent Disco.

 • 5 uur
 • v.a. 50

105,29 p.p. Per persoon.

Conscious travel festival BeachclUP 2

Verschillende groepsuitjes

Stadsspel als groepsuitje

Op onze eigen locatie in Amsterdam West hebben wij een heel scala aan groepsuitjes. Daarnaast organiseren wij groepsuitjes op veel andere locaties door heel Nederland. Een van de meest geboekte groepsuitjes is wel de city hunt. De City Hunt is een zo genaamde stadsspel. Een stadsspel is een soort speurtocht waarbij jullie met een tablet (of mobiele telefoon) door de stad lopen. Durende deze speurtocht moeten jullie verschillende opdrachten uitvoeren. Jullie beantwoorden vragen en zoeken naar clues. Voor elk groepsuitje hebben wij wel een geschikt stadsspel met elk een eigen thema. De city games kunnen zowel in Amsterdam als de rest van Nederland gespeeld worden. De gezelligste groepsuitjes in Amsterdam zijn wel de city hunt en onze sherlock city game.

Actieve groepsuitjes

Onze actieve groepsuitjes zijn wel de meest geboekte groepsuitjes op ons terrein. Wij hebben een heel aantal groepsactiviteiten die een vaste locatie hebben. Denk hierbij aan de populaire Robinson Crusoe uitje, de bubbelvoetbal, lasergame, archery tag en boogschieten. Het is belangrijk dat jullie in goede gezondheid zijn. Zeker voor het bumper voetbal is het aan te raden dat de conditie in orde is. Ook kun je bij ons de leukste groepsuitjes op het strand of in de stad boeken. Zo werken wij samen met diverse horecalocaties op het strand van Zandvoort. Ook in het centrum van Amsterdam en Haarlem hebben wij vaste locaties waar je onze groepsuitjes kunt starten of spelen. Ook is het mogelijk onze activiteiten op jullie eigen locatie te boeken, zoals een huis of een eigen locatie die al geboekt is.

De beste activiteiten voor jou groepsuitje

Ga naar “Robinson Crusoe”

Robinson Crusoe

Bereid je voor op een reeks uitdagende proeven, waarbij jullie vaardigheden zoals vuur maken, evenwicht bewaren en teamwork op de proef worden gesteld. Wie wordt de ultieme Robinson?

 • 1,25/2,5 uur
 • v.a. 15

v.a. 32,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Robinson Crusoe-uitje Amsterdam
Ga naar “Boogschieten”

Boogschieten

Ben jij de Robin Hood van jullie gezelschap?

 • 0,5/1 uur
 • v.a. 4

v.a. 17,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Boogschieten amsterdam
Ga naar “Arcade game hal”

Arcade game hal

Een volledig ingerichte arcadehal vol met te gekke arcade games.

 • 0,5/1 uur
 • v.a. 6

v.a. 17,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Up Events Arcade hal
Ga naar “Archery tag Amsterdam”

Archery tag Amsterdam

Gewapend met pijl en boog gaan jullie de strijd met elkaar aan.

 • 0,5/1 uur
 • v.a. 4

v.a. 17,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

archery tag amsterdam

Escape room bij UP

Als je op zoek bent naar een escape room groepsuitje dan hebben wij een heel aantal mogelijkheden. Speel een van onze escape rooms samen met je vrienden, familie of collega’s. In een escape room worden jullie opgesloten in een kamer. Jullie hebben 60 minuten de tijd om te ontsnappen. De tijd lijkt steeds sneller te gaan, dus wees snel en werk goed samen. Een goede samenwerking is noodzakelijk. Een ding is zeker, jullie zullen een hoop lol hebben.

Escape room voor grote groepen

Ook voor grote groepen die een escape room groepsuitje willen spelen hebben wij een aantal opties. Je kunt er voor kiezen om onze vier escape rooms in twee shifts te spelen. Hierbij speelt de ene helft van de groep een escape room en de andere helft geniet alvast van een borrel. De tweede optie is dat er in twee shifts gespeeld word. Jullie maken een combinatie met een van onze vele andere groepsuitjes. Denk hierbij aan bubbel voetbal, archery tag of lasergame. Een derde optie is het spelen van een van onze escape challenges. Dat zijn: escape challenge: morte frio of VR teambuilding game Secrets of the pyramid. Deze zijn met tien personen tot wel vijfduizend personen tegelijk spelen in dezelfde ruimte.

De beste uitjes in Amsterdam

Teambuilding Uitjes Amsterdam Kettingreactie

Teambuilding uitjes Amsterdam

Uitjes waar teambuilding voorop staat. Combineer fun met samenwerkingsopdrachten. Online of met zijn allen samen, alles is mogelijk.

Bedrijfsuitje Amsterdam Kop KleienBedrijfsuitje Amsterdam Kop Kleien

Bedrijfsuitje Amsterdam

Te gekke bedrijfsuitjes in Amsterdam, zowel actief als minder actief.

Familie Uitje Amsterdam Expeditie Robinson Vuurproef

Familie uitje Amsterdam

Gezellig er tussenuit met een familie uitje in Amsterdam.

Creatieve groepuitjes

Bekijk ons enorme aanbod aan te gekke creatieve groepsuitjes. De creatieve groepsuitjes zijn al te boeken vanaf 10 personen. Ook als jullie met een hele grote groep zijn zijn de creatieve groepsuitjes te boeken. Voor elke groep hebben wij een creatieve workshop die aansluit bij de wensen. De creatieve workshops variëren van percussie tot ijssculpturen maken. Jullie kunnen de creatieve workshops op onze locatie in Amsterdam West boeken en ook op een externe locatie.

Spelshow groepsuitje

Ben je op zoek naar een groepsuitje met meer uitdaging, spel en verbintenis, denk dan eens aan een spelshow of dinergame. Van de uitjes uit ons assortiment is “Case de dinero” een van de meest besproken en leukste uitjes. Dit groepsuitje is opgebouwd uit de verrassende opdrachten waarmee spanning gegarandeerd is tijdens deze dag. “Casa de dinero” is een dinergame die jullie écht een keer gespeeld moeten hebben! Een ander succesvol groepsuitje en ook een perfecte invulling voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje, familie uitje en afdelingsuitje is wel de pubquiz. Dit is de strijd om welk geslacht het slimste is!

Veel gestelde vragen over Groepsuitjes in Amsterdam

Gaat ons groepsuitje in Amsterdam door met regen?

Jazeker, regen komt in Nederland helaas nog wel eens voor. Zorg zelf voor de juiste kleding. Als het weer dermate slecht is dat het onverantwoord is om buiten te zijn zullen we samen met jullie een alternatieve groepsactiviteit plannen.

Wij zijn met 10 personen kunnen we dan een groepsuitje bij jullie doen?

Jazeker, wij hebben al groepsuitjes op onze locatie vanaf 4 personen. Met 10 personen kun je ook kiezen voor een van onze pakketten. Hier combineer je een activiteit met drankjes, hapjes en een heerlijke BBQ.

Kunnen we bij jullie ook een hapje eten?

Als je bij ons een activiteit komt doen kun je ook drankjes, borrelhapjes en een van onze te gekke BBQ’s toevoegen aan jullie groepsuitje.

Wat zijn de kosten voor een groepsuitje in Amsterdam?

Onze activiteiten starten al bij 14,95. Wil je hier ook wat bij drinken en eten dan zijn onze pakketten een goede optie. We hebben al een pakket voor 58,86.

Wat voor soorten groepsuitjes kunnen we bij jullie doen?

We hebben veel verschillende groepsuitje op onze locatie in Amsterdam. Van actief tot creatief. En van muziek tot escape games. Er zit altijd wel een activiteit voor jullie tussen.

Kunnen we ons groepsuitje online betalen?

Jazeker kan dat. Je kunt online jullie groepsuitje boeken en betalen. Of als je een offerte hebt opgevraagd, ontvang je een betaallink per mail.

Hoe ver van te voren moeten we aanwezig zijn voor ons groepsuitje in Amsterdam?

Het prettigste is als jullie er ruim van te voren zijn. Een half uurtje is helemaal goed.

Is het oke om zelf drinken mee te nemen?

Op onze locatie is het niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen. Wel kun je bij ons drankjes en eten bestellen.

Teambuilding Amsterdam

Bij UP vind je de mooiste teambuilding activiteiten in Amsterdam. UP Events heeft een eigen evenementen locatie en is full service evenementenbureau in één. Wij hebben een variatie aan teambuilding activiteiten en teambuilding workshops. Je kunt de groepsuitjes zowel op onze locatie in Amsterdam als op een andere locatie boeken. Denk hierbij aan creatieve teambuilding workshop in het centrum van Amsterdam. Of aan een topper op het gebied van samenwerking, VR teambuilding Secrets of the pyramid, op jullie eigen kantoor.

Evenementenbureau Amsterdam

UP Events is een full service evenementenbureau in Amsterdam. We zijn open, pragmatisch, laagdrempelig en een tikje tegendraads. Wij streven altijd naar een perfect groepsuitje voor onze klanten. Bij UP Events zorgen we voor elkaar en voor de klant, we genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag! Wij worden gedreven door onze passie om jouw evenement tot een succes te maken!

Een creatief groepsuitje

Wij hebben een groot aanbod van verschillende creatieve groepssuitjes. Deze zijn te boeken voor groepen van tien en ook met duizend personen. Voor elke groep hebben wij een creatieve workshop die aansluit bij de wensen. De creatieve workshops zijn zowel op onze locatie in Amsterdam West als op een externe locatie te boeken.

Je zult versteld staan hoe creatief veel mensen zijn. Juist de mensen waarvan je het het minst verwacht. Als ze eenmaal bezig zijn komen ze los. Mensen worden helemaal rustig. Er is weinig afleiding. Dat zorgt er voor dat de mooiste creaties worden gemaakt. Na afloop kunnen jullie je kunstwerk mee naar huis nemen. Sommige werken moeten nog even drogen. Deze kunnen jullie later ophalen.

Spelshow als groepsuitje

Ben je op zoek naar een beetje vreemd of uitdagend groepsuitje? Wellicht is een van onze spelshows of dinergames een interessante optie voor jullie afdeling. Een van onze leukste spelshows is wel “minute to win it“. Tijdens dit te gekke afdelingsuitje nemen jullie het tegen elkaar op tijdens de meest grappige onderdelen. Het is een spelshow die je écht een keer gespeeld moet hebben! Korte, leuke en uitdagende challenges. Bij het spel strijd je bijvoorbeeld om het bouwen van de hoogste toren, stapel je de meeste moeren met stokjes en zijn tactiek, teamspirit en snelheid belangrijke factoren. Een andere grappig afdelingsuitje en een perfecte invulling voor een groepsuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje is wel onze eigen pubquiz . In teams gaan jullie in verschillende rondes vragen beantwoorden die onze ervaren spelleider zal presenteren. En uiteindelijk word het duidelijk welk geslacht het slimste is!

Teambuilding Amsterdam

Bij UP vind je de mooiste teambuilding activiteiten. UP Events heeft een eigen eventlocatie en is full service evenementenbureau in één. Wij bieden een hele reeks aan teambuilding activiteiten en teambuilding workshops. Al onze afdelingsuitjes zijn zowel op onze locatie in Amsterdam als op een andere locatie te organiseren. Denk hierbij aan creatieve teambuilding workshop in het centrum van Amsterdam.

Evenementenbureau Amsterdam

UP Events is een full service evenementenbureau in Amsterdam. We zijn open, pragmatisch, laagdrempelig en een tikje tegendraads. Wij streven altijd naar een perfect Evenement voor onze klanten. Bij UP Events zorgen we voor elkaar en voor de klant, we genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag! Wij worden gedreven door onze passie om jouw evenement tot een succes te maken!