Adres

UP Events
Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam

E-mail adres

Trouwfeest in Amsterdam

Een trouwfeest in Amsterdam organiseren kan een hele klus zijn. Maar dat mag natuurlijk ook wel. Het moet immers het mooiste feest van jullie leven worden.

UP Events heeft een unieke locatie voor jullie trouwfeest in Amsterdam-West. Rust, ruimte en heel veel groen, dat typeert onze locatie. We hebben verschillende settings waaronder onze beachclubs met elk een eigen strand. Daarnaast hebben we een hele grote loods waar onze dj tot in de late (of vroege) uurtjes de voetjes van de vloer krijgt. Het is ook mogelijk om meerdere ruimtes, een gedeelte van het terrein of zelfs het gehele terrein af te huren.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

UP Events trouwlocatie in Amsterdam

Het hele jaar door zijn wij geopend. In de zomer creëren een fijne beach festival sfeer voor jullie trouwfeest. En in de winter vind je overal lichtjes, vuurkorven en winterse decoratie. Je kunt kiezen voor een trouwfeest overdag of in de avond & nacht.

UP Events ligt in Amsterdam-West, in de Tuinen van West. En een groot voordeel is dat al jouw gasten hier voor de deur, gratis kunnen parkeren. We zijn gemakkelijk te bereiken vanaf de N200 en ook dichtbij Haarlem.

Catering, taart, feest, DJ

Het zal jullie aan niets ontbreken op jullie mooie trouwfeest in Amsterdam! Bij ons is alles tip top geregeld. Uiteraard stemmen wij samen met jullie af hoe jullie eigen, perfecte feest compleet wordt. Denk aan catering, muziek, diner, speeches en leuke activiteiten voor jullie gasten. Je mag jullie eigen weddingplanner, cateraar en DJ meebrengen. We helpen je graag op weg met onze ideeën, maar de keuze is altijd aan jullie.

Entertainment en extra’s

Graag stellen we jullie een aantal extra opties voor aan om jullie trouwfeest echt helemaal compleet en memorabel te maken.

Jullie trouwfeest in Amsterdam bij UP Events

  • Een trouwfeest op een prachtige en unieke locatie met alles bij elkaar
  • Al jullie gasten gaan blijer weg dan dat ze aankwamen
  • Wij voldoen aan de verwachtingen, het liefst overtreffen we ze
  • Value for money / je krijgt waar voor je geld
  • Wij verzorgen bij slecht weer altijd een plan B

Facts UP Events

  • 4,6 sterren beoordeling op Google Reviews
  • Jaarlijks entertainen we meer dan 80.000 tevreden gasten per jaar
  • Meer dan 10 jaar ervaring in memorabele belevenissen
  • Elke dag enthousiast personeel om jullie feest tot een succes te maken
  • Gratis parkeren voor de deur