Top 5 tips voor je Nieuwjaarsborrel

Verwachte leestijd 5 minuten

Weer bijna een jaar voorbij, dus tijd voor de top 5 tips voor je nieuwjaarsborrel. Voor veel bedrijven tijd om een nieuwjaarsborrel te plannen voor het personeel. De nieuwjaarsborrel is – naast een mooi moment om stil te staan bij de ontwikkelingen, mijlpalen, spannende nieuwe plannen en het succes van het bedrijf – ook een uitgelezen kans om iets leuks met het hele team te doen. Ga lekker actief of creatief aan de slag en kom nader tot elkaar. Bij UP Events zitten we boordevol ideeën om jullie jaar in stijl af te sluiten en geven we je daarom graag een aantal suggesties. Zeg maar dag tegen de suffe nieuwjaarsborrel en kies voor een onvergetelijke

#5 Kettingreactie maken

Ketting Reactie teamuitje

We trappen deze Top 5 af met een kettingreactie. In iets meer dan een uur ontwerpen jullie je eigen Rube Goldberg-geïnspireerde constructie. De Amerikaanse cartoonist Rube Goldberg was de uitvinder van een complex apparaat dat een kettingreactie teweeg kan brengen. In kleine teams gaan jullie aan de slag om zelf zo’n Rube Goldberg-machine te creëren. Gaan jullie met elkaar concurreren of werk je samen? Je kunt er ook voor kiezen om met het hele team één ​​GROTE kettingreactie te maken. Als dat geen boost geeft aan de teamspirit… UP’s Kettingreactie activiteit is leerzaam, prikkelt de creativiteit en oplossingsgerichtheid en vraagt om serieuze, communicatieve samenwerking van de medewerkers. Maar het belangrijkste van alles; deze activiteit is gewoon superleuk en inspirerend.

Samenwerken | Creatief | Met z’n allen tegelijk | Op locatie mogelijk

#4: Casa de dinero VR game

casa de papel team building logo

Iedereen heeft het erover; de spannende serie La Casa de dinero. En krijgt daarom een mooie plek in deze Top 5. UP Events heeft hier een belevenis voor die je ook nog eens met grote groepen tegelijk kunt doen. In de VR game Casa de dinero gaan de deelnemers, gewapend met VR-bril, onder leiding van El Profesor de Koninklijke Munt van Spanje overvallen. Het oplossen van spannende puzzels, een goede communicatie en de juiste samenwerking kan leiden naar de overwinning van deze thrilling escape game. Dit spel kunnen jullie met meerdere teams tegelijk spelen.

Samenwerken | VR | Met z’n allen tegelijk | Op locatie mogelijk

#3: Workshop ijssculpturen maken

up events ijssculpturen maken

Misschien heb je er nog nooit aan gedacht; ijssculpturen maken… Deze activiteit is perfect voor een winters feestje. Tijdens de workshop ijssculpturen maken creëer je eerst in tweetallen een design. Dit kan bijvoorbeeld het logo van jullie bedrijf zijn. Vervolgens ga je met een hamer en beitel aan de slag met een groot blok ijs en komt jullie kunstwerk tot leven. Zonder twijfel de coolste activiteit van UP Events.

Samenwerken | Creatief | Met z’n allen tegelijk | Op locatie mogelijk

#2: Escape challenge Morte frio

Escape Challenge Morte Frio

Morte Frio is het meest bloedstollende spel uit deze Top 5. Deze Escape Challenge is gebaseerd op ‘Morte Frio’, een Guerrilla- en drugskartel in Colombia. In dit spel draait alles om vechten, gijzelen en moorden. Als team gijzel je iemand aan de rand van het Amazonegebied in een wit busje. Maar oh jee! Er blijkt een getuige. Dan zit er nog maar één ding op: de getuige uitschakelen. Lukt het jouw team om de getuige eerder onschadelijk maken dan zelf ontmanteld te worden?

Samenwerken | Competitie | Met z’n allen tegelijk | Op locatie mogelijk

#1: Winter games

Winter Olympics UP Events Amsterdam

De sportieve nummer 1 uit deze Top 5! De Winter games bestaat uit 4 korte spellen. Wees niet bang, je hoeft zeker niet topfit te zijn om te kunnen meedoen aan de spellen in de Winter olympics. Ze zijn geschikt voor jonkies en oudjes, fitgirls en Bourgondiërs. In teams ga je de meest hilarische activiteiten ondernemen. Had jij gedacht dat je ooit zou gaan skibroek-hangen, ijspegel-vangen, sneeuwpop-worstelen en bierpul-schuiven?

Competitie | Afwisselend | Iedereen kan meedoen

Let’s go UP

Heb je zin gekregen in een van deze toffe activiteiten? Of heb je een suggestie voor ons waarmee we deze Top 5 beter kunnen maken? Wij denken graag met je mee.

Bij UP Events organiseer je met een gerust hart een steengoede Nieuwjaarsborrel. Het is ook mogelijk om voor een arrangement kiezen of je evenement volledig naar wens samen te stellen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en opties om jouw Nieuwjaarsborrel tot het beste bedrijfsfeestje van het jaar te maken!