Buiten

Samenwerken

Competitief

Vanaf 10 Personen

Expeditie Robinson

Wie heeft er nou niet van gedroomd om mee te doen met Expeditie Robinson? Proef nu bij UP Events de sfeer die bij zo’n heftige strijd erbij komt kijken. Op onze locatie in Amsterdam maken wij een complete Expeditie Robinson voor jouw bedrijfsuitje of evenement. Van top tot teen zal het verzorgd worden met onder andere de “Stairway to heaven”, de vuurproef, de waterproef, ook komt de evenwichtsproef in onze eigen Expeditie aan bod. Aan het begin van de Expeditie zal je in teams van 5 – 8 personen worden gezet, die de strijd met elkaar aan zullen gaan. Let op, want hoe goed je de opdrachten ook uitvoert, kan je altijd bij de eilandraad nog punten verliezen.

Er zijn er hier boven al een paar genoemd, maar de volgende onderdelen zullen aan bod komen; Katapultproef, Vuurproef, Waterproef, Doolhofproef en nog veel meer! Kortom, de Expeditie robinson, een geweldig bedrijfsuitje voor iedereen!

Expeditie voor iedereen

Wat maakt Expeditie Robinson zo leuk? We kennen de Expeditie allemaal van televisie. Je zult vast een keer gezegd hebben: “Ik zou best een keer mee willen doen met Expeditie Robinson” Ervaar dit door middel van verschillende spelvormen tijdens dit bedrijfsuitje. Alle onderdelen bevatten elementen van competitie en strijd, hierdoor zullen de deelnemers gebrand zijn om te winnen. De Expeditie Robinson is de ideale activiteit voor een gemêleerd gezelschap: semi-actief (voor fitte en minder fitte personen). Het samenwerkingselement zorgt daarnaast voor ultieme teambuilding. Haal op een gezonde en spannende wijze de competitiedrift en de teamspirit omhoog bij je collega’s, vrienden of teamgenoten.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

De tofste Expeditie nu te spelen!

Per mei 2019 staat er bij UP Events een nieuwe Expeditie Robinson! De beste Expeditie Robinson van Nederland is gebouwd! Van de afgelopen jaren zijn de tofste onderdelen van Expeditie Robinson (de tv-serie) op ons terrein gebouwd. Kom nu bij ons kijken of jouw team de beproevingen van onze expeditie kan doorstaan.

Voorbeeldprogramma Expeditie Robinson

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
15:00 – 15:30 Aankomst met welkomstdrankje (optioneel)
15:30 – 16:45 Expeditie Robinson (kort)
16:45 – 17:30 Borrel met tapas borrelhapjes (optioneel)
17:30 – 19:30 BBQ met drankjes (optioneel)
19:30 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)

Prijs Expeditie Robinson

Aanrader!
Dubbele eilandraad + alle onderdelen
Duur: 150 minuten
10 – 5000 personen: €34,95 pp excl. 9% btw

Korte versie
Duur: 75 minuten
10 – 5000 personen: €22,95 pp excl. 9% btw

Expeditie Robinson op een externe locatie
Duur: 150 minuten
15 – 5000 personen: €28,95 pp excl. 21% btw

Expeditie Robinson programma uitleg

Het programma van onze Expeditie Robinson bestaat uit 6 rondes met elk een andere uitdagende challenge. Iedere ronde duurt ongeveer 25 minuten. Er worden minimaal 2 teams van 5 tot 8 deelnemers gemaakt, alle teams zullen tegen elkaar strijden. Per onderdeel zijn er maximaal 3 punten te verdienen. (Het winnende team zal 3 punten verdienen, het team dat tweede wordt verdient 2 punten en het team dat derde wordt verdient 1 punt. De overige teams verdienen geen punten). Bij de Eilandraad, die in het midden en het eind van de Expeditie Robinson plaats vindt kunnen teams nog ringen van elkaar stelen om de balans in het spel te houden. Aan het einde van het programma zullen alle ringen bij elkaar opgeteld worden. Het team dat de meeste ringen verzameld heeft, wint de expeditie en zal worden beloond met een prijs.

Expeditie Robinson bedrijfsuitje combinaties

Je kunt dit geweldige teamuitje Expeditie Robinson hier op onze locatie boeken. Wil je liever een arrangement met een andere activiteit zoals lasergamen, bubbel voetbal, escape room of vr-games? Wil je ook een lekker drankje en genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31 (0) 204635850.

De Expeditie Robinson proeven bij UP Events

Doolhofproef 

In de Doolhofproef van Expeditie Robinson bij UP Events moet het team samenwerken door met behulp van touwen en katrollen een bal door een doolhof te leiden, het team dat als eerste het einde bereikt wint! Pas op valt de bal door een van de gaten, dan moet je opnieuw beginnen!

Behendigheidsproef

Wie is er zo behendig als een aap? Klim over een opstakel, maak een zwaai aan het touw, kruip onder een obstakel door, pak de bal. Vervolgens gooi je deze met de focus die je nog in je lijf hebt zo gericht mogelijk op het bord. Hoe beter de worp, hoe hoger de punten! Verdeel je energie goed, want het zal makkelijk beginnen maar zware eindigen. Dit is namelijk een estafette!

Vuurproef

Teams moeten de juiste puzzelstukken pakken voor elke traptrede om de Stairway To Heaven te maken. Bovenaan aangekomen gaat het puzzelen door om een kist met cijferslot open te krijgen. In deze kist zitten alle benodigdheden om vuur te maken. Het team dat als eerste het touw weet door te branden, mag op de gong slaan en wint.

Eilandraad

Elk team krijgt de opdracht om een ander team te nomineren. Als jouw team wordt genomineerd dan verlies je één punt. De teams krijgen één minuut om met elkaar te overleggen wie zij gaan nomineren. Vervolgens schrijven ze de naam van het team op een krijtbordje en draaien zij deze allemaal tegelijk om. De begeleider verrekend de scores vervolgens. Welk team is te vertrouwen?

Evenwichtsproef

Welk team is het meest in evenwicht? Verschillende spelers van teams ontmoeten elkaar tijdens onze Expeditie Robinson te midden van de evenwichtsbalk. Elke deelnemer heeft een jute zak om zijn tegenstander van de balk te slaan. De winnaar blijft staan om de volgende deelnemer van de tegenpartij proberen te verslaan.

Waterproef

Hierbij is het doel om het water van de ton zigzaggend naar een buis te leiden, als deze buis vol is, drijft er een code naar boven. Deze code kan je vervolgens gebruiken om een kist te openen, in deze kist zit een puzzel. Het team dat als eerste deze puzzel heeft opgelost wint!

Katapultproef

Elk team bouwt een katapult met bamboe en touwen, hierna gaat er geschoten worden op doelwitten. Het team dat het meeste raakt schiet, wint deze proef. Bouw de katapult zo stevig mogelijk, want stevigheid zorgt voor nauwkeurigheid!