Buiten

Competitief

Samenwerken

15 - 5000 Personen

Expeditie Robinson

Altijd al mee willen doen aan Expeditie Robinson? Nou dat kan hoor. Op het strand of op onze locatie in Amsterdam maken we een echte Expeditie Robinson sfeer die jullie helemaal in het eilandgevoel meeneemt. Wij nemen de bamboepalen mee, jullie de teamspirit! Er worden in teams van 5 – 8 personen tegen elkaar gestreden. Is jouw team het snelste, slimste en sluwste? Maar pas op voor de eilandraad, dat wil zeggen kies verstandig wie je tot vijand maakt.

We spelen onderdelen als het ei van Columbus, de wandelende A, kokosnoten schieten, vuur maken, water naar de zee dragen, boogschieten, en nog veel meer…

Kortom een onvergetelijke en ongeëvenaarde dag met als afsluiting voor het winnende team een mooie prijs en bovendien eeuwige roem!

 

Expeditie voor iedereen

Wat maakt Expeditie Robinson zo leuk? We kennen Expeditie Robinson allemaal van televisie. Je zult vast een keer gezegd hebben: “Ik zou best een keer mee willen doen met Expeditie Robinson” Ervaar dit door middel van verschillende spelvormen tijdens dit teamuitje. Alle onderdelen bevatten elementen van competitie en strijd, hierdoor zullen de deelnemers gebrand zijn om te winnen. De Expeditie Robinson is de ideale activiteit voor een gemêleerd gezelschap: Semi-actief (voor fitte en minder fitte personen). Het samenwerkingselement zorgt daarnaast voor ultieme teambuilding. Haal op een gezonde en spannende wijze de competitiedrift en de teamspirit omhoog bij je collega’s, vrienden of teamgenoten.

Prijs op onze locatie

Duur: 2,5 uur
Per persoon: € 27,45 excl. 9% btw.

Duur: 1,25 uur
Per persoon:  € 18,45 excl. 9% btw.

Ben je met minder dan 15 personen kun je voor 15 personen boeken.

Ben je met 25 of meer personen vraag dan een offerte aan.

 

Prijs op externe locatie

Duur: 2,5 uur
15 – 49 personen € 28,95 pp excl. 21% btw.
50 – 99 personen € 26,95 pp excl. 21% btw.
100 – 2000 personen € 24,95 pp excl. 21% btw.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*

Programma uitleg

Het programma bestaat uit 6 rondes met elk een andere uitdagende challenge. Iedere ronde duurt ongeveer 25 minuten. Er worden minimaal 2 teams van 5 tot 8 deelnemers gemaakt, alle teams zullen tegen elkaar strijden. Per onderdeel zijn er en maximaal 3 ringen te verdienen. (Het winnende team zal 3 punten verdienen, het team dat tweede wordt verdient 2 ringen en het team dat derde wordt verdient 1 ring. De overige teams verdienen geen ringen). Bij de Eilandraad, die in het midden en het eind van de Expeditie plaats vindt kunnen teams nog ringen van elkaar stelen om de balans in het spel te houden. Aan het einde van het programma zullen alle ringen bij elkaar opgeteld worden. Het team dat de meeste ringen verzameld heeft, wint de expeditie en zal worden beloond met een prijs.

Expeditie Robinson combinaties

Je kunt dit geweldige teamuitje Expeditie Robinson hier op onze locatie boeken. Wil je liever een arrangement met een andere activiteit zoals Lasergamen, Bubbel voetbal, Escape Room of VR-games? Wil je ook een lekker drankje en genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31 (0) 204635850.