Coronaproof feest vieren in Amsterdam

Nieuw: bubbelbalfeestconcept bij UP west Amsterdam

8 juli 2020

UP west Amsterdam

Op maandag 1 juni 2020 opende UP Events met UP west Amsterdam haar terrassen voor iedereen. UP Events richtte zich voorheen vooral op zakelijke groepen. Bij UP west is iedereen welkom voor een hapje en een drankje. En kom je om te chillen met vrienden, familie en collega’s. Nu is het ook nog mogelijk om coronaproof een feestje te vieren!

Bubbelbalfeest

Bij UP west is een nieuw concept bedacht: het bubbelbalfeest. Met een groepje vrienden krijg je voor een paar uur je eigen loods met DJ en bubbelballen. De groep kan eerst een potje bubbelvoetballen, daarna een glaasje bubbels drinken. Om vervolgens – ieder in een bubbel – in één van de Romney Loodsen een feestje te vieren.

Meer informatie is te vinden op UP west Amsterdam en het Bubbelbalfeest.

Coronaproof feest vieren in Amsterdam

In Loods 7 worden jullie ontvangen met een glaasje bubbels. Daarna krijgt iedereen een eigen bubbelvoetbal aan en kun je binnen feesten met onze DJ. Bier, fris & wijn zijn 2 uur lang inbegrepen. In overleg plannen we, indien gewenst, een potje Bubbelvoetbal vooraf.

De plastic bubbelballen garanderen 1,5 meter afstand tot elkaar. Een hilarische ervaring. En de DJ krijgt sowieso iedereen aan het dansen. En achteraf kunnen jullie gezellig naborrelen met een lekkere borrelhap.

Locatie UP Events – Amsterdam West

Onze locatie is sfeervol ingericht. Hier begint een ‘twist of the unexpected’. Bij UP Events kan iedereen terecht voor inspirerende vergaderingen, originele workshops, sportieve activiteiten (lasergamenRobinson Crusoe uitjebeach volleyballbubbel voetbal etc.) en hebben we alles klaarstaan om er een feest van te maken. Coronaproof feest vieren in Amsterdam dus. Met gratis parkeren voor de deur.

Heb je een vraag? Bel ons op +31(0)20-4635850 of vul het contactformulier in, dan bellen we je terug.