Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje in Amsterdam, daarvoor ben je op de juiste plek. Samen met UP Events organiseer je de leukste activiteiten, borrels en heerlijke BBQ’s. Onze arrangementen bestaan uit 1, 2 of 3 activiteiten. Eventueel met een borrelhapje. Altijd met drankjes en heerlijke BBQ. Naast bedrijfsuitjes kun je bij ons ook terecht voor een bedrijfsfeest of zelfs bedrijfsfestival.

Bedrijfsuitje met losse activiteit

Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een losse groepsactiviteit voor jouw leuke bedrijfsuitje te boeken. Kijk voor meer informatie op onze activiteiten pagina. Natuurlijk kun je onze activiteiten ook boeken als je niet voor een bedrijfsuitje komt. Wij verzorgen ook leuke uitjes in Amsterdam zoals personeelsuitjes en groepsuitjes. En ook vrijgezellenfeestjes, teamuitjes, afdelingsuitjes en familie uitjes.

Wil je liever even sparren? Stuur ons dan een email of bel op +31(0)204635850.

Waarom een bedrijfsuitje in Amsterdam

 • Je gaat blijer weg dan dat je aankwam.
 • Wij voldoen aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze.
 • Value for money.
 • Wij beloven niet zomaar een bedrijfsuitje maar een belevenis.
 • Elk jaar bieden wij één nieuwe spectaculaire belevenis om naar uit te kijken.
 • Toch niet happy, kom je terug.
 • Dit zeggen we wel, maar de reviews liegen er niet om.

Facts over UP Events

 • Meer dan 80.000 tevreden klanten per jaar.
 • Ook meer dan 15 jaar ervaring in memorabele bedrijfsuitjes.
 • Elke dag enthousiast personeel om jouw bedrijfsuitje tot een succes te maken!
 • Meer dan 100 activiteiten op 1 locatie!
 • Lid van Vebon (veilig buitensporten), Recron en TÜV gecertificeerd.
 • Gratis parkeren op loopafstand.

Kies uit de leukste pakketten

Ga naar “ADD UP 1”

ADD UP 1

Een compleet verzorgd arrangement. Inclusief 1 activiteit, 3 drankjes per persoon en heerlijke BBQ. Perfect voor een bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenuitje.

 • 4,25 uur
 • v.a. 10

69,78 p.p. Per persoon.

Bedrijfsuitjes in Amsterdam
Ga naar “ADD UP 2”

ADD UP 2

Een dag vol plezier met een activiteit naar keuze, borrelplateau, 3 uur onbeperkt drinken en een heerlijke BBQ. Laat je verassen met ADD UP 2!

 • 4,25 uur
 • v.a. 10

95,63 p.p. Per persoon.

ADD UP 2 Teamuitje Amsterdam Teambuilding
Ga naar “ADD UP 3”

ADD UP 3

Het ruim gevulde programma met 2 activiteiten, borrelplateau, 3 uur drankarrangement en heerlijke BBQ.

 • 5,6 uur
 • v.a. 10

123,11 p.p. Per persoon.

ADD UP 3 Teamuitje Amsterdam
Ga naar “ADD UP PARTY”

ADD UP PARTY

ADD UP PARTY: kies uit 2 activaties, 6 drankjes per persoon, smul van heerlijke borrelhappen en sluit af met een fantastische BBQ en bijvoorbeeld Silent Disco.

 • 5 uur
 • v.a. 50

105,29 p.p. Per persoon.

Conscious travel festival BeachclUP 2

Wat andere denken over onze bedrijfsuitjes

UP Events
Uitstekend
4.8
Gebaseerd op 2583 recensies
beoordeel ons op
Had a good experience with laser tag and bubble football, Dann was nice and helped making the experience better
Amazing place, we had lot of fun with the team. Daan was very friendly and helpful during the games
It’s an awesome place. We had a lot of fun, playing laser tag and bubble ball. Shout out to Daan for showing us a good time!
Outdoor lasergame was amazing! Great place for corporate events.
Grazyna amazing !
Grazyna was an awesome event leader! The activities were super cool and in the end Bananas 🍌 won! GGs
js_loader

Originele bedrijfsuitjes in Amsterdam

Naast op onze eigen locatie in Amsterdam organiseren wij originele bedrijfsuitjes in Amsterdam centrum. Een van onze meest verkochte originele bedrijfsuitjes is de city hunt. De city games kunnen zowel in Amsterdam als de rest van Nederland gespeeld worden. City game Amsterdam organiseert de coolste city games in Amsterdam. Denk hierbij aan city hunt en city escape game.

En wat dacht je van een maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje. Oftewel het MVO bedrijfsuitje? Wij beiden momenteel 4 verschillende MVO uitjes, de zwerfafval challenge waarbij jullie op een ludieke manier zwerfafval gaan opruimen. Duurzaamheid en circulariteit waarbij jullie alles leren over deze onderwerpen. De plastic game, de naam zegt het al. Jullie spelen een game waarbij jullie alles te weten komen over waar plastic vandaan komt, hoe het word gebruikt en wat er mee gebeurd als wij het niet meer gebruiken. En als laatste de MVO Ipad challenge, een spel waarbij onderwerpen worden behandeld als duurzaamheid, de circulaire economie en social return.

Locatie UP Events – Amsterdam West

De perfecte locatie voor elk personeelsuitje is onze eigen locatie in Amsterdam. Onze locatie is sfeervol ingericht en jullie zullen je direct helemaal op je gemak voelen. Hier begint ook al de ‘twist of the unexpected’. Jullie kunnen hier genieten van inspirerend vergaderen, te gekke en originele workshops, sportieve activiteiten (lasergamenrobinson crusoe uitje, beach volleyballbubbel voetbal etc.) en hebben we alles klaarstaan om er een bedrijfsfeest van te maken!

Trouwens… met gratis parkeren, in Amsterdam, echt waar.

We hopen dat je vindt waar je naar zoekt. Niet gevonden of meer hulp nodig? Bel ons op +31(0)204635850 of vul het contactformulier in, dan bellen we jou!

De leukste activiteiten voor bedrijfsuitjes

Ga naar “Robinson Crusoe”

Robinson Crusoe

Bereid je voor op een reeks uitdagende proeven, waarbij jullie vaardigheden zoals vuur maken, evenwicht bewaren en teamwork op de proef worden gesteld. Wie wordt de ultieme Robinson?

 • 1,25/2,5 uur
 • v.a. 15

v.a. 32,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Robinson Crusoe-uitje Amsterdam
Ga naar “Pubquiz”

Pubquiz

Strijd en gezelligheid gaan hand in hand in onze super leuke pubquiz!

 • 1,25 uur
 • v.a. 10

v.a. 29,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

online pubquiz UP Events
Ga naar “Lasergamen”

Lasergamen

Ontdek de opwindende sensatie van lasergamen en voel de adrenaline pompen bij UP Events. Werk als team, schakel je tegenstanders uit en domineer het speelveld in een onvergetelijke strijd.

 • 0,5/1 uur
 • v.a. 4

v.a. 17,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Lasergame Amsterdam
Ga naar “La Casa de Dinero VR teambuilding game”

La Casa de Dinero VR teambuilding game

Ontrafel onder leiding van El Profesor uitdagende puzzels en beroof het Spaanse Muntgebouw met deze te gekke VR teambuilding game!

 • 1,25 uur
 • v.a. 10

v.a. 34,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

la casa de dinero VR teambuilding game

Teambuilding in Amsterdam

Bij UP vind je de mooiste teambuilding activiteiten. UP Events heeft een eigen eventlocatie. En is full service evenementenbureau in één. Wij bieden een hele reeks aan Teambuilding Activiteiten en Teambuilding Workshops. Al onze groepsactiviteiten zijn op onze locatie te organiseren. Maar ook op een andere externe locatie. Denk hierbij aan creatieve teambuilding workshop in het centrum van Amsterdam. Of aan een super spannende Hackathon op jullie eigen kantoor.

Wij organiseren activiteiten waarbij je moet samenwerken. De opdrachten kun je niet alleen doen. Je hebt elkaar nodig. Iedereen kan iets bijdragen. De ene is handig met puzzels. De ander kan goed strategisch denken. Teambuilding start met dat iedereen gelijk is. Jasjes kunnen uit en stropdassen mogen los. Het gaat er om dat je elkaar zo goed mogelijk aanvult. Als iedereen hetzelfde is gaat het meestal niet lukken. Juist als mensen anders zijn krijg je echte teambuilding.

Evenementenbureau Amsterdam

UP Events is een full service evenementenbureau met de leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam. We zijn open, pragmatisch, laagdrempelig en een tikje tegendraads. Wij streven altijd naar een perfect Evenement voor onze klanten. Bij UP Events zorgen we voor elkaar en voor de klant. We genieten, zijn een beetje anders. We doen wat juist is. En dit alles willen we altijd beter doen, elke dag! Wij worden gedreven door onze passie. Om jouw evenement tot een succes te maken!

Als je nadenkt over het organiseren van een uitje of evenement, kom dan langs voor een kop koffie. Wij laten je graag de mogelijkheden zien op ons terrein. Daarnaast kunnen we je alles vertellen over onze teambuilding activiteiten op locatie.  Wij hebben veel standaard opties of maken iets totaal anders op maat voor je. Geen vraag is te gek, wij gaan graag het gesprek met je aan.

Veel gestelde vragen Bedrijfsuitje Amsterdam

Wat als het regent tijdens een bedrijfsuitje in Amsterdam?

Het bedrijfsuitje gaat altijd door. Zorg zelf voor de juiste kleding. Eventueel hebben we regenponcho’s. Als het echt niet door kan gaan, bijvoorbeeld bij onweer, zullen we samen een alternatief bespreken.

Wat is het minimum aantal personen tijdens een bedrijfsuitje?

Een heel aantal van onze activiteiten zijn al vanaf 6 personen te boeken. Als je met minder dan 6 personen bent kun je voor 6 personen betalen.

Zijn er ook pakketten voor bedrijfsuitjes?

We hebben vier verschillende pakketten. In onze pakketten zitten altijd 1 of meerdere activiteiten, drankjes en de beste BBQ.

Hebben jullie ook goedkope bedrijfsuitjes?

Jazeker, je kunt bij ons al een activiteit doen vanaf 14,95. Wil je er ook drankjes en een BBQ bij kan dit al vanaf €58,86 p.p.

Wat voor bedrijfsuitjes kan ik kiezen?

We hebben veel verschillende soorten bedrijfsuitjes. We hebben voor iedereen wat wils. Van escape game bedrijfsuitjes tot sportieve bedrijfsuitjes. Of wat dacht je van een teambuilding bedrijfsuitje?

Op welke manier kunnen we ons bedrijfsuitje betalen?

Als je bij ons je bedrijfsuitje bevestigd ontvang je automatisch een factuur met betaallink. Je kunt dan betalen per bank, creditcard of via PayPal.

Hoe laat worden we verwacht voor ons bedrijfsuitje?

Zorg er voor dat jullie een half uurtje van te voren aanwezig zijn. Dan kunnen we jullie netjes ontvangen en kunnen jullie op tijd starten met jullie eerste activiteit.

Kunnen we na het bedrijfsuitje nog een drankje doen?

Na afloop kunnen jullie zeker nog een drankje doen om het bedrijfsuitje goed af te sluiten. Onze bar is open.

Online bedrijfsuitje

De online bedrijfsuitjes nemen het laatste half jaar een enorme vlucht. De reden laat zich wel raden. We zijn direct aan de slag gegaan. En hebben aantal te gekke online bedrijfsuitjes gemaakt. Onze online bedrijfsuitjes zijn te spelen in Zoom. Zoom heeft onze voorkeur. Er zijn een aantal bedrijven die geen Zoom mogen gebruiken. Dus verzorgen wij onze online bedrijfsuitjes ook in Teams. Gelukkig krijg Teams deze maand een mooie update. Hierdoor is het in Teams ook mogelijk subkamers te maken. Dit maakt het werken in Teams, voor online bedrijfsuitjes, een stuk makkelijker. Onze beste online bedrijfsuitjes zijn Project arrow en online escape game project pegasus. Ook voor de feestdagen hebben we een aantal leuke online bedrijfsuitjes ontwikkeld. Dit zijn de online pubquiz en de online wintergame scrooge.

Corona proof bedrijfsuitje

We hebben praktisch van al onze activiteiten een corona proof bedrijfsuitje gemaakt. Alle activiteiten zijn aangepast aan de op dit moment geldende RIVM richtlijnen. Elke keer als er weer een update vanuit de overheid of het RIVM komt passen wij onze Corona proof bedrijfsuitjes aan. Zo kunnen jullie met een gerust gevoel een bedrijfsuitje bij ons boeken. Of het nu een online bedrijfsuitje of een fysiek bedrijfsuitje is. Onze locatie is ruim opgezet. Hierdoor hoeven wij verschillende groepen nooit te mengen. Eten en drinken wordt in onze eigen keuken, Corona proof, bereid. Alle activiteiten worden constant gemonitord. Ze worden aangepast daar waar nodig. De leukste Corona proof bedrijfsuitjes op onze locatie zijn wel Robinson Crusoe en lasergamen.

Kies uit de leukste online bedrijfsuitjes

Ga naar “Online teambuilding game: project Arrow”

Online teambuilding game: project Arrow

Hilarische online teambuilding game "project Arrow" die je op afstand met elkaar kunt spelen en waarbij samenwerken centraal staat.

 • 1,75 uur
 • v.a. 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

online teambuilding game project arrow
Ga naar “Online winter game Scrooge”

Online winter game Scrooge

De spannendste online winter game van het jaar. Een echte online teambuilding game waarbij jullie een kijkje nemen in het verleden, het heden en de toekomst.

 • 1,75 uur
 • v.a. 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Online Winter Game Scrooge - corona proof
Ga naar “Online escape game: project Pegasus”

Online escape game: project Pegasus

Een te gekke online escape game. Onderzoek het gebouw, ontdek wat er met de wetenschappers is gebeurd en breng de plannen van Project Pegasus aan het licht.

 • 1,75 uur
 • v.a. 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Online escape game The Pegasus Project
Ga naar “Online Pubquiz”

Online Pubquiz

Een te gekke online pubquiz verzorgd door een van onze quizmasters, waarbij iedereen kan meedoen. Eindelijk weer eens samen iets leuks doen kan ook online.

 • 1,75 uur
 • v.a. 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

online pubquiz UP Events

Online kerst bedrijfsuitje

De kerstperiode is een gezellige periode. Meestal dan, maar hoe gaan we dit dit jaar vormgeven? Wij hebben een online bedrijfsuitje voor kerst ontwikkeld. Een gezellig kerstspel dat je kunt combineren met een van onze online borrelboxen. Alle medewerkers ontvangen de online borrelbox thuis. Loggen online in. Downloaden onze online kerstspel app. En het kerstspel kan beginnen. Wat een jaar is het geweest. Niemand heeft ooit zo een jaar meegemaakt. Dat maakt dat we met zijn allen een grote gemene deler hebben. Het zijn de laatste weken van het jaar. De vakantie staat voor veel mensen voor de deur. Samen nog een keer iets gezelligs doen is een must. En wij beloven je dat dit zeker lukt. Vragen, opdrachten en instinkers. Natuurlijk eindigt het spel met een winnaar. Maar dat is niet het belangrijkste. Lol, heel veel lol. Nog een keer goed hard met elkaar lachen.

Corona proof meerdere ruimtes

Een Corona proof bedrijfsuitje kan online. Zoals al benoemt. Zeker richting de winter. Als de meeste bedrijfsuitjes binnen plaatsvinden. Er mogen minder mensen in 1 ruimte. Bij ons kun je je groep makkelijk splitsen. Wij hebben 7 verschillende ruimtes. Het is mogelijk een live evenement tussen de ruimtes te streamen. Zo is iedereen wel fysiek aanwezig maar niet allemaal in dezelfde ruimte. Als je bijvoorbeeld een groep van 50 medewerkers hebt. Groep 1 heeft genoeg ruimte in beachclub 1. Groep 2 heeft voldoende ruimte in beachclub 2. Beide groepen hebben een eigen toilet en bar.

De beste uitjes in Amsterdam

Afdelingsuitje Amsterdam Expeditie Robinson Katapult

Afdelingsuitje Amsterdam

De leukste afdelingsuitjes met je collega’s.

Teamuitje Amsterdam Bubbel Voetbal

Teamuitje Amsterdam

Lekker met je collega’s er tussenuit met jullie eigen teamuitje in Amsterdam. Nu ook de leukste online teamuitjes en Corona proof teamuitjes.

Familie uitjes Amsterdam Creatief Teamwork

Familie uitje Amsterdam

Gezellig er tussenuit met een familie uitje in Amsterdam.