Adres

UP Events
Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam

E-mail adres

Bedrijfsuitje Amsterdam

Corona proof bedrijfsuitje in Amsterdam, daarvoor ben je op de juiste plek. Samen met UP Events organiseer je de leukste activiteiten, borrels en heerlijke BBQ’s. De laatste tijd zijn online bedrijfsuitjes en online teambuilding games super populair. Dit heeft natuurlijk alles met Corona te maken. Je kunt je virtuele teambuilding game uitbreiden met een van onze borrelboxen die wij naar alle medewerkers thuis kunnen sturen. We kunnen jullie corona proof bedrijfsuitje en online bedrijfsuitje helemaal op maat maken. Of kies voor een van onze 4 arrangementen. Bekijk al onze corona proof activiteiten, online bedrijfsuitjes en ons volledige teambuilding & activiteiten aanbod. Onze arrangementen bestaan uit 1, 2 of 3 activiteiten. Eventueel met een borrelhapje. Altijd met drankjes en heerlijke BBQ. Naast bedrijfsuitjes kun je bij ons ook terecht voor een bedrijfsfeest of zelfs bedrijfsfestival.

Bedrijfsuitje met losse activiteit

Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een losse groepsactiviteit voor jouw leuke bedrijfsuitje te boeken. Kijk voor meer informatie op onze activiteiten pagina. Natuurlijk kun je onze activiteiten ook boeken als je niet voor een bedrijfsuitje komt. Wij verzorgen ook leuke uitjes in Amsterdam zoals personeelsuitjes en groepsuitjes. En ook vrijgezellenfeestjes, teamuitjes, afdelingsuitjes en familie uitjes.

Wil je liever even sparren? Stuur ons dan een email of neem telefonisch contact met ons op.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Waarom een bedrijfsuitje in Amsterdam

 • Je gaat blijer weg dan dat je aankwam.
 • Wij voldoen aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze.
 • Value for money.
 • Wij beloven niet zomaar een bedrijfsuitje maar een belevenis.
 • Elk jaar bieden wij één nieuwe spectaculaire belevenis om naar uit te kijken.
 • Toch niet happy, kom je terug.
 • Dit zeggen we wel, maar de reviews liegen er niet om.

Facts over UP Events

 • Meer dan 80.000 tevreden klanten per jaar.
 • Ook meer dan 10 jaar ervaring in memorabele bedrijfsuitjes.
 • Elke dag enthousiast personeel om jouw bedrijfsuitje tot een succes te maken!
 • Meer dan 100 activiteiten op 1 locatie!
 • Lid van Vebon (veilig buitensporten), Recron en TÜV gecertificeerd.
 • Gratis parkeren voor deur.

wat andere denken over onze bedrijfsuitjes

Wát een dag! We waren hier met een groep van 20 man, chaotisch tot de max natuurlijk, maar daar werd niet op of om voor gekeken haha. De uitleg en begeleiding van activiteit naar activiteit ging naadloos. We hebben arrow tag, bubbel voetbal, beachvolleybal en lazer game gedaan en elk spel was echt hilarisch. We hebben zeker mazzel gehad met het weer maar ik raad dit echt aan aan iedere vrienden groep of bedrijfsuitje!
Iris van der Laan
Iris van der Laan
10:40 25 Sep 20
Super leuk! Top lokatie en genoeg ruimte en activiteiten om te doen!
Roos Miedema
Roos Miedema
09:42 25 Sep 20
Namens de opleidingen SM&O en ISMB van de HvA: Bedankt voor het hosten van onze diploma-uitreikingen, goed contact en goede service. We hebben mooie evenementen neergezet met Up, volledig volgende de Corona richtlijnen.
Liedewij Pronk
Liedewij Pronk
10:50 22 Sep 20
Fantastisch geregeld!
Daniël Kooren
Daniël Kooren
18:40 19 Sep 20
Top locatie met veel mogelijkheden! Ik kom hier zeker terug
sophie hopman
sophie hopman
10:56 16 Sep 20
Verjaardagsfeest van mijn zoon gevierd. Personeel was vriendelijk en een topservice gehad! Zeker een aanrader! De jongens hebben enorm genoten.
Meltem Bilen-Tok
Meltem Bilen-Tok
05:23 08 Sep 20
Afgelopen vrijdag met mijn team Expeditie Robinson gedaan. Ondanks de regen een topmiddag/avond gehad. De begeleiding door Michael en Tom was geweldig! Wat een fijne gastheren. Kortom, de locatie was top, de activiteit enig, de begeleiding fijn, het eten en drinken heerlijk!! Een aanrader!!!!
Concepta Anakotta
Concepta Anakotta
10:47 02 Sep 20
Top event locatie, geweldige service, time to relax!
Co Sajtos
Co Sajtos
18:33 28 Aug 20
Leuke plek voor outdoor activiteiten. Goed georganiseerd. Wat minder goed met openbaar vervoer te bereiken. Parkeergelegenheid voor de deur.
Chris
Chris
11:20 27 Aug 20
Fantastische activiteiten en leuke begeleiders, dat je dit in Amsterdam kan vinden is echt uniek!!
Rob 94
Rob 94
07:22 26 Aug 20
We hebben onlangs een teamdag gehad bij UP events en het was super goed geregeld en we hebben het heel leuk gehad. Zeker een aanrader!
Rielle van den Born
Rielle van den Born
06:21 25 Aug 20
Afgelopen vrijdag hebben mijn verloofde en ik een geweldig feestje mogen geven bij UP event in de beachclup (met een p). Juist door de flexibiliteit van de medewerkers en het fijne barpersoneel was het een erg geslaagd feest. Deze plek is echt een aanrader!
Marlies Liebrecht
Marlies Liebrecht
10:35 18 Aug 20
Bij UP Events hebben wij ons eerste live event weer kunnen organiseren sinds deze bijzondere tijden. We kijken terug op een mooie feestelijke dag op een gave locatie! Alles was goed verzorgd en ook last minute wist UP Events snel te schakelen naar onze wensen. Het was een fantastische dag!
Super leuke dag gehad bij jullie, ik kom zeker nog een keer terug!👏
Sarah M
Sarah M
14:12 29 Jun 20
Afgelopen donderdag hebben we bij Up! afscheid genomen van een gewaardeerde collega. Het weer was tropisch warm. In de loods was airco en daardoor heerlijk koel! Na de speeches (onder het genot van drankje) hebben we Expeditie Robinson gedaan: Heel gezellig en ontspannend. De aansluitende BBQ was goed: de dieetwensen waren keurig gehonoreerd. Kortom: Up! : We voelden ons zeer thuis bij jullie. Tot de volgende keer! Groet, Anton van den Berg
Anton van den Berg
Anton van den Berg
10:17 28 Jun 20
Elk jaar doen wij een van onze team dagen bij UPEvents. We hebben de afgelopen 3 jaar door hun veelzijdig aanbod altijd iets anders gedaan. Al willen mijn collega;s altijd toch Lasergamen! Dit blijft gaaf. De Room Escape koffers competitie en pijl en boogschieten vonden wij heel gaaf! Altijd goed weer als wij een Event hebben en we worden altijd fijn ontvangen met een drankje en een vast aanspreekpunt over de gehele dag!
Eric Haase
Eric Haase
09:46 02 Jun 20
Project Arrow was een zeer geslaagd digitaal alternatief voor onze jaarlijkse teambuilding. Een ideale combinatie van puzzels, raadsels en grappige opdrachten, met uitstekende begeleiding.
Lieze Rombauts
Lieze Rombauts
08:56 27 May 20
in coronatijden waar we allemaal van thuis uit werken, is het erg leuk om met de collega's toch een beetje total loss te gaan vanuit ons eigen kot!
JIV De Nayer
JIV De Nayer
15:21 26 May 20
Hele leuk online activiteit gedaan met de familie. Goed georganiseerd en top begeleiding, dankjewel!
Lotte de Haan
Lotte de Haan
14:06 20 May 20
Google Beoordelingen
4.6

Schrijf een review

Originele bedrijfsuitjes in Amsterdam

Naast op onze eigen locatie in Amsterdam organiseren wij originele bedrijfsuitjes in Amsterdam centrum. Een van onze meest verkochte originele bedrijfsuitjes is de city escape game: operation mindfall. De city games kunnen zowel in Amsterdam als de rest van Nederland gespeeld worden. City game Amsterdam organiseert de coolste city games in Amsterdam. Denk hierbij aan city hunt en city escape game. Room escape Amsterdam bezoek je voor de spannendste escape rooms in Amsterdam. Speel dit spannende spel samen met je vrienden, collega’s of familie. Jullie worden opgesloten in een ruimte. Jullie hebben 1 uur de tijd om te ontsnappen. De tijd tikt. Een goede samenwerking is noodzakelijk. Een ding is zeker, jullie zullen een hoop lol hebben.

En wat dacht je van een maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje. Oftewel het MVO bedrijfsuitje? Wij beiden momenteel 4 verschillende MVO uitjes, de zwerfafval challenge waarbij jullie op een ludieke manier zwerfafval gaan opruimen. Duurzaamheid en circulariteit waarbij jullie alles leren over deze onderwerpen. De plastic game, de naam zegt het al. Jullie spelen een game waarbij jullie alles te weten komen over waar plastic vandaan komt, hoe het word gebruikt en wat er mee gebeurd als wij het niet meer gebruiken. En als laatste de MVO Ipad challenge, een spel waarbij onderwerpen worden behandeld als duurzaamheid, de circulaire economie en social return.

Locatie UP Events – Amsterdam West

De perfecte locatie voor elk personeelsuitje is onze eigen locatie in Amsterdam. Onze locatie is sfeervol ingericht en jullie zullen je direct helemaal op je gemak voelen. Hier begint ook al de ‘twist of the unexpected’. Jullie kunnen hier genieten van inspirerend vergaderen, te gekke en originele workshops, sportieve activiteiten (lasergamenRobinson Crusoe uitje, beach volleyballbubbel voetbal etc.) en hebben we alles klaarstaan om er een bedrijfsfeest van te maken!

Trouwens… met gratis parkeren, in Amsterdam, echt waar.

We hopen dat je vindt waar je naar zoekt. Niet gevonden of meer hulp nodig? Bel ons op +31(0)204635850 of vul het contactformulier in, dan bellen we jou!

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

de leukste bedrijfsuitjes

Teambuilding in Amsterdam

Bij UP vind je de mooiste teambuilding activiteiten. UP Events heeft een eigen eventlocatie. En is full service evenementenbureau in één. Wij bieden een hele reeks aan Teambuilding Activiteiten en Teambuilding Workshops. Al onze groepsactiviteiten zijn op onze locatie te organiseren. Maar ook op een andere externe locatie. Denk hierbij aan creatieve teambuilding workshop in het centrum van Amsterdam. Of aan een super spannende Hackathon op jullie eigen kantoor.

Wij organiseren activiteiten waarbij je moet samenwerken. De opdrachten kun je niet alleen doen. Je hebt elkaar nodig. Iedereen kan iets bijdragen. De ene is handig met puzzels. De ander kan goed strategisch denken. Teambuilding start met dat iedereen gelijk is. Jasjes kunnen uit en stropdassen mogen los. Het gaat er om dat je elkaar zo goed mogelijk aanvult. Als iedereen hetzelfde is gaat het meestal niet lukken. Juist als mensen anders zijn krijg je echte teambuilding.

Evenementenbureau Amsterdam

UP Events is een full service evenementenbureau met de leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam. We zijn open, pragmatisch, laagdrempelig en een tikje tegendraads. Wij streven altijd naar een perfect Evenement voor onze klanten. Bij UP Events zorgen we voor elkaar en voor de klant. We genieten, zijn een beetje anders. We doen wat juist is. En dit alles willen we altijd beter doen, elke dag! Wij worden gedreven door onze passie. Om jouw evenement tot een succes te maken!

Als je nadenkt over het organiseren van een uitje of evenement, kom dan langs voor een kop koffie. Wij laten je graag de mogelijkheden zien op ons terrein. Daarnaast kunnen we je alles vertellen over onze teambuilding activiteiten op locatie.  Wij hebben veel standaard opties of maken iets totaal anders op maat voor je. Geen vraag is te gek, wij gaan graag het gesprek met je aan.

Online bedrijfsuitje

De online bedrijfsuitjes nemen het laatste half jaar een enorme vlucht. De reden laat zich wel raden. We zijn direct aan de slag gegaan. En hebben aantal te gekke online bedrijfsuitjes gemaakt. Onze online bedrijfsuitjes zijn te spelen in Zoom. Zoom heeft onze voorkeur. Er zijn een aantal bedrijven die geen Zoom mogen gebruiken. Dus verzorgen wij onze online bedrijfsuitjes ook in Teams. Gelukkig krijg Teams deze maand een mooie update. Hierdoor is het in Teams ook mogelijk subkamers te maken. Dit maakt het werken in Teams, voor online bedrijfsuitjes, een stuk makkelijker. Onze beste online bedrijfsuitjes zijn Project arrow en online escape game Project pegasus. Ook voor de feestdagen hebben we een aantal leuke online bedrijfsuitjes ontwikkeld. Dit zijn het online sinterklaas game en de online kerstgame.

Corona proof bedrijfsuitje

We hebben praktisch van al onze activiteiten een corona proof bedrijfsuitje gemaakt. Alle activiteiten zijn aangepast aan de op dit moment geldende RIVM richtlijnen. Elke keer als er weer een update vanuit de overheid of het RIVM komt passen wij onze Corona proof bedrijfsuitjes aan. Zo kunnen jullie met een gerust gevoel een bedrijfsuitje bij ons boeken. Of het nu een online bedrijfsuitje of een fysiek bedrijfsuitje is. Onze locatie is ruim opgezet. Hierdoor hoeven wij verschillende groepen nooit te mengen. Eten en drinken wordt in onze eigen keuken, Corona proof, bereid. Alle activiteiten worden constant gemonitord. Ze worden aangepast daar waar nodig. De leukste Corona proof bedrijfsuitjes op onze locatie zijn wel Robinson Crusoe en lasergamen.

de leukste online bedrijfsuitjes

Online kerst bedrijfsuitje

De kerstperiode is een gezellige periode. Meestal dan, maar hoe gaan we dit dit jaar vormgeven? Wij hebben een online bedrijfsuitje voor kerst ontwikkeld. Een gezellig kerstspel dat je kunt combineren met een van onze online borrelboxen. Alle medewerkers ontvangen de online borrelbox thuis. Loggen online in. Downloaden onze online kerstspel app. En het kerstspel kan beginnen. Wat een jaar is het geweest. Niemand heeft ooit zo een jaar meegemaakt. Dat maakt dat we met zijn allen een grote gemene deler hebben. Het zijn de laatste weken van het jaar. De vakantie staat voor veel mensen voor de deur. Samen nog een keer iets gezelligs doen is een must. En wij beloven je dat dit zeker lukt. Vragen, opdrachten en instinkers. Natuurlijk eindigt het spel met een winnaar. Maar dat is niet het belangrijkste. Lol, heel veel lol. Nog een keer goed hard met elkaar lachen.

Corona proof meerdere ruimtes

Een Corona proof bedrijfsuitje kan online. Zoals al benoemt. Zeker richting de winter. Als de meeste bedrijfsuitjes binnen plaatsvinden. Er mogen minder mensen in 1 ruimte. Bij ons kun je je groep makkelijk splitsen. Wij hebben 7 verschillende ruimtes. Het is mogelijk een live evenement tussen de ruimtes te streamen. Zo is iedereen wel fysiek aanwezig maar niet allemaal in dezelfde ruimte. Als je bijvoorbeeld een groep van 50 medewerkers hebt. Groep 1 heeft genoeg ruimte in beachclub 1. Groep 2 heeft voldoende ruimte in beachclub 2. Beide groepen hebben een eigen toilet en bar.