Teambuilding Amsterdam

UP Events is een eventlocatie en full service evenementenbureau in één. Wij zijn gespecialiseerd in Teambuilding in Amsterdam. We zijn open, pragmatisch, laagdrempelig en een tikje tegendraads. Wij streven altijd naar het perfecte teambuilding evenement. Bij UP Events zorgen we voor elkaar en voor de klant, we genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag! Wij worden gedreven door onze passie om jouw evenement tot een succes te maken.

Teambuilding voor iedereen

UP Events is het evenementenbureau bij uitstek dat voor elke doelgroep en elk budget een event op maat kan creëren. Voor ons is het belangrijkste dat ons aanbod naadloos aansluit bij jullie wensen. Wij houden van openheid en zullen altijd een eerlijke prijs in de offerte opnemen. Wij willen een relatie met je aangaan voor de langer termijn. Daarom zullen wij er alles aan doen zodat je tevreden bent. Omdat je ook voor je volgende evenement, uitje of feest weer bij ons terugkomt.

Relaxed in onze
BeachclUP

Neem een kijkje

Onze locatie buiten

UP events heeft een eigen buitenlocatie in Amsterdam-West. Hier kun je gratis parkeren voor de deur! Op onze locatie kunnen jullie terecht met groepen van 2 tot wel 5000 personen. Als evenementenbureau kunnen wij daarom makkelijk verschillende buitenactiviteiten aanbieden tegen een prijs die je nergens anders vindt. Wij bieden meer dan 100 verschillende (teambuilding) activiteiten aan zoals Escape Room, Lasergamen, Bubbel Voetbal, Boogschieten, City Escape Game en Archery Tag.

Onze locatie is sfeervol ingericht, niet te chique en passend in de omgeving. We gebruiken veel natuurlijke materialen en behouden zo veel mogelijk groen. Het gehele terrein willen we dezelfde uitstraling van sportiviteitrust en plezier laten behouden. Dat is erg belangrijk voor ons, zodat iedereen, met diverse achtergronden, zich welkom voelt.

Ontbijt, lunch of diner

Al onze activiteiten zijn te combineren met ontbijt, lunch of een heerlijke BBQ. Op onze eigen locatie bieden wij verschillende opties voor eten en drinken. En ook als jullie een eigen gedachte bij de diner invulling hebben is dit mogelijk. Voor ons is geen wens te gek. UP Events werkt samen met verschillende hotels, restaurants en strandpaviljoens door heel Nederland. Voor elk budget werken wij samen met de juiste partner zodat ook jullie event een groot succes wordt.

In de zomermaanden zit je lekker buiten op het strand of op onze locatie met de voetjes in het zand. Het kampvuur wordt voor jullie aangestoken en een ijskoud biertje wordt uit de koelkast gehaald. Op de BBQ Smoker worden de lekkerste gerechten voor jullie gemaakt.

In de winter maken wij de palletkachels voor je aan om lekker bij te zitten en te relaxen. De Glühwein wordt voor je ingeschonken en het stamppot buffet staat al voor jullie klaar.

Onze binnen locaties

Bij UP Events in Amsterdam vind je een eigen terrein met daarop 7 loodsen. 2 Loodsen kunnen worden gebruikt voor vergaderingen, workshops, activiteiten, diner en natuurlijk feestjes. De Loodsen 5 en 6 zijn geschikt voor groepen van 2 tot 70 personen. Loods 7 is geschikt voor groepen vanaf 45 tot wel 250 personen. We hebben maar liefst 2 BeachclUPs hebben elk een capaciteit van wel 750 personen. De BeachclUPs liggen aan ons eigen strand. Hier kunnen jullie heerlijk relaxen, volleyballen en genieten van de lekkerste BBQ’s. In de wintermaanden worden deze beachclubs omgetoverd tot Winterlodge voor de meest gezellige winterfeesten.

Hotel, vervoer en vergaderen

Ben je op zoek naar een leuk hotel, vervoer van of naar een locatie in Nederland of een leuke vergaderruimte? Dan kan UP Events jullie zeker helpen. Er zijn 8 binnenlocaties op het terrein die geschikt zijn voor vergaderingen.

Daarnaast werken wij veel samen met leuke, mooie hotels in Amsterdam. De prijzen zijn altijd inzichtelijk en staan gespecificeerd in onze offertes.

Onze tak transport Amsterdam zorgt voor een veilig vervoer van jullie groep. Wij zorgen voor een host of hostess die de groep begeleidt.