Hoe bedrijfsevents & congrestivals de nieuwe norm zijn geworden!

Verwachte leestijd 4 minuten

UP Events biedt 45.000 m2 fun én netwerken voor jouw bedrijfsfeest of congrestival.
De locatie waar bedrijfsfeesten en congrestivals samenkomen in een laagdrempelige festival vibe!

From the ground UP, we create unforgettable events – now with a bird’s-eye view!

Over ‘the only way is UP’ gesproken; zes jaar geleden begon UP Events met één kleine romney-loods en enkel escaperooms. Binnen korte tijd groeide de organisatie naar complete teambuilding activiteiten inclusief cateringfaciliteiten. Vervolgens kwam met het plaatsvinden van INSPIRE Festival in 2019 een nieuwe uitdaging in zicht, namelijk die van het faciliteren van grote bedrijfsfeesten en congrestivals. 

Inmiddels zitten we in 2023, bestaat UP Events 6 jaar en draaien ze ook voor deze grote aanvragen hun hand niet meer om. Dat maakt de locatie enorm geschikt voor organisaties met 500+ medewerkers die zin hebben in fun, netwerken en culinair genieten. Spreekt dit jou aan?

Bedrijfsfeesten

Op het 45.000 vierkante meter grote terrein is bijna niets onmogelijk. Door de indeling en de vele losse ruimtes en activiteiten kunnen verschillende kleine bijeenkomsten en programmaonderdelen prima naast elkaar plaatsvinden. Maar echt tof wordt het als de hele locatie dedicated voor één organisatie wordt ingezet. Zie je het al voor je? Een groot bedrijfsfeest of festival waar jouw medewerkers de competitie aangaan in ludieke teambuilding activiteiten. En verwend worden met allerlei lekkers uit eigen keuken en volledig uit hun dak gaan op heerlijke muziek. 

Ga je de organisatie aan samen met UP Events? Dan ben je verzekerd van een event op hoog niveau vol fun én inhoud. Inhoud? Zeker, door middel van het eventcanvas wordt samen met jou gekeken hoe de kernwaarden en DNA van de organisatie in het feest worden verwerkt. Zoals bijvoorbeeld het event voor 1.000 medewerkers van een kinderopvangorganisatie die een hele dag genoten van tal van fun games, muziek en food & drinks. Of wat te denken van het 25 jaar jubileum van ROC waarbij ruim 2.500 medewerkers deelnamen aan 25 activaties, uitmondend in een grote party. 

Overigens is UP Events niet enkel voor de zomermaanden interessant, want ook een winterfestival werkt verbazingwekkend goed! Denk winter olympics, denk vuurkorven, denk ijssculpturen maken, denk warme chocomelk… je snapt hem?!

Welkom bij UP Events
Conscious Travel Festival

Congrestivals

Wat het team van UP Events op feestgebied kan, kan ze ook met een inhoudelijk sausje overladen. Congrestivals, we houden zelf niet van de term, maar het zegt precies wat het is: een dag vol learnings en netwerken in laagdrempelige festivalvibe. De locatie leent zich voor plenaire sessies tot 400 personen en gezamenlijk overdekte openingen tot 1.000 personen. Sowieso geldt voor UP Events dat er zoveel binnen- en overdekte ruimtes zijn dat ‘een slecht weer scenario’ geen plan B, maar gewoon nog steeds een plan A is! 

Geef gasten een blokkenschema en laat ze zelf bepalen naar welke programmaonderdelen ze gaan. Eerst een gezamenlijke opening of keynote spreker en daarna lekker niets lineair plannen, zodat iedereen zijn eigen ideale programma samenstelt en in contact komt met veel (nieuwe) collega’s. Kennisoverdracht en verbinden is nog nooit zo leuk geweest. 

Het fijne is dat UP Events alles zelf in huis heeft. Dat betekent dat de kwaliteit van de activiteiten high level is en je geen gedoe hebt met externe inhuur en alle mogelijke problemen van dien. Hetzelfde geldt voor het culinair programma; het eigen keukenteam staat klaar om jouw gasten van achter grote houtgestookte bbq-smokers en live cooking stations te verwennen! 

UPlifting

Locaties onder de rook van Amsterdam waar je vrij kunt parkeren, gebruik kunt maken van diverse binnen- en buitenlocaties en waar tal van hoogwaardige activiteiten vast aanwezig zijn, zijn spaarzaam. UP Events heeft het allemaal… en meer! 

Ben je benieuwd naar wat UP Events voor jou kan betekenen, dan zit er maar één ding op; een locatiebezoek, zodat ook jij overtuigd wordt van de mogelijkheden.