Escape challenge: The monk

The Monk Escape Challenge
 • Samenwerken
 • Escape game
 • Binnen
 • Vanaf 10

Escape challenge The monk

Escape challenge The monk begint bij de Angkor Wat. Jullie zijn uitgenodigd om een serie nieuwe ontdekkingen te bekijken. Nietsvermoedend lopen jullie over het terrein als jullie op slinkse wijze door een monnik worden ingesloten. Hij zet jullie vast, beschuldigt jullie van diefstal en wil er zelf met de buit vandoor gaan. De Cambodjaanse veiligheidsdienst arriveert binnen een uur. Dit wordt een verhaal op leven en dood. Je zult met je team als eerste moeten ontsnappen, je ID-bewijzen terug moeten krijgen en het land uit zien te komen.

Speel escape challenge The monk in teams van ongeveer 5-8 personen. Er kunnen tot wel 5000 personen aan meedoen. Elk team krijgt zijn eigen opstelling in een deel van de ruimte. De race tegen de klok is begonnen! De teams kunnen elkaar zien, spanning en competitie nemen toe! Teams kunnen elkaar hints geven maar zeker ook valse hints! Welk team lukt het onder hoge druk als eerste zijn paspoorten terug te halen en te ontsnappen?

Naast escape challenge the Monk hebben wij nog een andere escape challenge genaamd Morte frio.

Deze escape game is inclusief

 • Professionele begeleiding
 • Gezellige binnen locatie
 • 1,25 uur durend programma
 • Te gekke spelmaterialen
 • Een prijs voor het winnende team
 • Een professionele eventlocatie met gratis parkeergelegenheid
 • Begeleiding in Nederlands/Engels

Voorbeeld programma The Monk met ADD UP 2

 • aankomst
 • drankarrangement
 • the monk spelen
 • borrelplateau
 • heerlijke BBQ

Wat is een escape challenge

Een escape challenge is een escape room spel voor grote groepen. Je speelt in teams tegen elkaar in een race tegen de klok. Dit spel kan gespeeld worden met groepen van 10 tot wel 5000 personen. De groep wordt in teams van ongeveer 5-8 personen verdeelt.

Elk team ontvangt een grote kist en diverse materialen. Welk team slaagt erin alle (verborgen) opdrachten uit te voeren, ontdekt de juiste oplossingen in het spel en opent als eerste team de ”final box”?

Het leuke aan een escape challenge is dat de teams elkaar zien. Dit brengt extra spanning met zich mee, want hoe vervelend is het als je ziet dat het team naast je al een stuk verder is? Een goede samenwerking (teambuilding) is essentieel om dit spel uit te spelen.

Waar speel je escape challenge The monk

Escape challenge the Monk is vanaf 10 personen te spelen op onze eigen locatie in Amsterdam. Daarnaast kan hij vanaf 15 personen ook op een eigen locatie naar keuze gespeeld worden. Dit kan in het eigen bedrijfsgebouw of met lekker weer zelfs buiten zijn.

The monk combinaties

Wil je liever een totaalarrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbal or arcade games? Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijke BBQ? Of wat denk je van een online event? Vul dan het contactformulier in voor een offerte op maat of bel +31(0)204635850.

Prijs The monk

Ben je met minder dan 10 personen, boek dan voor 10 personen.

The monk

Een te gekke teambuilding escape game.

 • 1,25 uur
 • v.a. 10

29,95 p.p. Excl. BTW (32,65 incl. BTW)

ADD UP 2 met The monk

The monk, borrelplateau, 3 uur drankarrangement en overheerlijke winter BBQ.

 • 4,25
 • v.a. 10

96,35 p.p. Excl. BTW (104,76 incl. BTW)

Wat anderen van ons vinden

Fleur helped us have a fantastic, thrilling shoot out. Wore us out happily
Serena Huddle
Serena Huddle
12:05 19 Mar 23
wasim wattar
wasim wattar
10:41 16 Mar 23
Onlangs hebben wij een event gehost bij UP Events. Zowel wij als onze gasten waren erg onder de indruk. De ruimte was ruim, voorzien van alles wat wij nodig hadden. De communicatie met het team ging vlekkeloos. Op de dag zelf hebben de gastheren- en vrouwen van Up Events ons heel gastvrij ontvangen en verzorgd. Het was heel verfrissend om te zien hoe erg het team onze wensen voorop stelde en ervoor zorgde dat wij ons volledig konden focussen op ons event. Zeker aan te raden!
nilofar
nilofar
12:36 10 Mar 23
Tamar!
Simob
Simob
13:22 05 Mar 23
Dochter op feestje geweest. Was erg gezellig personeel super aardig. Minpunt is dat je extra kleren moet meenemen. Gelukkig had ze dat. Dus wel aanrader om dat door te geven. Rest was echt goed
Eylem Kilinc
Eylem Kilinc
16:26 04 Mar 23
Geweldige plek om al je energie kwijt te raken. Vandaag 27 februari met een groep kinderen lekker los gekomen. De service was uitstekend en hele lieve medewerkers. Echt een aanrader. Up events heel erg bedankt voor alles. Groetjes hanan van Actieve Vaders Geuzenveld
Hanan bechaine
Hanan bechaine
16:25 27 Feb 23
Leuke ervaring
Olivier Lemmens
Olivier Lemmens
12:46 27 Feb 23
Great place with lots of fun activities! Super sweet and helpful staff. Definitely recommend to visit
Michaela Oravcová
Michaela Oravcová
18:22 25 Feb 23
Boogschieten met instructeur Rob was super chill met leuke uitdagingen. Tijd vloog voorbij!
sarah van werkhoven
sarah van werkhoven
18:21 25 Feb 23
robin smit
robin smit
18:20 25 Feb 23
js_loader