Binnen

Competitief

Samenwerken

10 - 2000 Personen

Escape Challenge The Monk

Speel Escape Challenge The Monk in teams van ongeveer 6 personen in een team. Elk team strijdt om als eerste bevrijd te zijn en de expeditieruimte te verlaten, om zo hun vrijheid terug te krijgen. Het is een strijd op leven en dood want als je te laat ontsnapt zal de Cambodjaanse beveiligingsdienst je oppakken voor diefstal. Als JIJ het aandurft, zien we je graag!

Naast Escape Challenge The Monk hebben wij nog een andere Escape Challenge genaamd Morte Frio.

Wat is een Escape Challenge

Een Escape Challenge is een Escape Room voor grote groepen. Dit spel kan gespeeld worden met groepen van 10 tot wel 2000 personen. De groep wordt in teams van ongeveer 5 – 8 personen verdeelt. Elk team ontvangt een grote kist en diverse materialen. Het doel van het spel is zo snel mogelijk de eindkist te openen en daardoor te ontsnappen aan de Cambodjaanse veiligheidsdienst. Dit doen de teams door het uitvoeren van opdrachten, de raadsels te ontrafelen en alle puzzels op te lossen.

Het leuke aan een Escape Challenge is dat de teams elkaar zien. Dit brengt extra spanning met zich mee, hoe vervelend is het als je ziet dat het team naast je al een stuk verder is. Een goede samenwerking ( teambuilding) is essentieel om dit spel uit te spelen.

Waar

Escape Challenge The Monk kan op elke locatie in Nederland worden gespeeld. Op onze eigen locatie in Amsterdam, in uw bedrijfsgebouw of zelfs buiten bij goed weer.

Prijs op uw locatie

15 – 50 personen € 27,95 pp excl. 21% btw.
51 – 98 personen € 22,95 pp excl. 21% btw.
99 – 2000 personen € 17,95 pp excl. 21% btw.
Duur: 1,5 uur

The Monk Combinaties

Je kunt hier Escape Challenge The Monk op onze locatie boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbal, escape room of VR games. En wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk BBQ. Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

Prijs op onze locatie

Vanaf 10 personen € 21,95 pp excl. 6% btw.
Duur: 1,5 uur

Zijn jullie met minder dan 10 personen kunt u voor 10 personen boeken.

Zijn jullie met meer dan 25 personen vraag dan een offerte aan voor een speciale prijs.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*