Dingen te doen in Amsterdam

Dingen te doen in Amsterdam

Er zijn zo ontzettend veel dingen te doen in Amsterdam. Zo hebben wij ook onze eigen bucketlist samengesteld. Er zijn meer dan 100 musea, markten, activiteiten en restaurants die we je kunnen aanbevelen. De ene tip is bij het brede publiek bekend, de ander is alleen bekend bij insiders, de echte Amsterdammers. Wij proberen elke week een nieuwe tip aan onze lijst met dingen te doen in Amsterdam toe te voegen. Heb je een tip die wij nog niet hebben opgenomen mail ons dan, wellicht dat wij hem toevoegen.

4 Activiteiten te doen in Amsterdam

Hieronder vind je 4 hele toffe activiteiten die je kunt doen in Amsterdam. Bekijk ook de mogelijkheden voor kinderfeestjes activiteiten in Amsterdam

Escape Room Amsterdam Afdelingsuitje

Speel een escape room

Een te gekke binnen activiteit die je zowel met je vrienden, familie en collega’s kunt doen is wel een escape room. Het is een spannend spel waarbij je met je groep opgesloten wordt in een kamer. Een escape room is vaak mooi aangekleed in een bepaald thema. In de kamer zijn allemaal hints verborgen en opdrachten uit te voeren. Door dit goed en snel te doen komen jullie steeds verder in het spel en bij het uiteindelijke doel. Dit einddoel is het ontsnappen uit de kamer. Er zijn hele groepen mensen die de hobby hebben om zo veel mogelijk escape rooms te spelen. Er zijn nu wel 220 escape room locaties in Nederland waarvan 39 in Amsterdam. Een escape is zeker een van de leukste dingen te doen in Amsterdam.

Ervaar virtual reality

De laatste jaren heeft virtual reality een stroomvlucht genomen. Virtual reality, ook wel vr genoemd is een computertechniek waarbij het lijkt alsof je in een andere werkelijkheid bent beland. Door een speciale vr-bril wordt de zichtbare werkelijkheid simpelweg vervangen door computer gegenereerd beeld. De bril bevat namelijk een beeldscherm en sluit je zicht op de buitenwereld af. Doordat je ogen elk een eigen beeld zien, dat licht van elkaar verschilt, zie je diepte in de virtuele omgeving. Met andere woorden: je kijkt dan in 3D.

Algemene voorwaarden VeBON
bubbelvoetbal amsterdam

Bots in een bubbel voetbal

Een van de meest hilarische dingen te toen in Amsterdam is wel bubbelvoetbal. Gehuld in een enorme plastic bal, waar alleen je benen onder uit komen, ga je een potje voetballen. Niet zo maar voetballen, nee je mag bij bubbelvoetbal ook enorm gebeukt worden. Dat geeft het hele spel een andere dimensie. Super tof en een aanrader om te doen met vrienden of collega’s.

Speel real life gaming met lasergamen

Dit is lasergamen maar dan niet in een donker hok maar gewoon in de buitenlucht. Echt heerlijk. De laserguns zijn vrij realistisch en het enige dat je nog extra hoeft te dragen is een hoofdband. Geen heel pak gelukkig. Je speelt verschillende missies. Het lijkt een beetje of je echt een computerspel zoals Fortnite aan het spelen bent. Je kunt lasergame spelen op onze locatie in Amsterdam. Je kunt echter ook lasergamen op een locatie van jou keuze. Bijvoorbeeld in een bos of schoolgebouw.

Lasergamen Amsterdam