Vergaderruimte in Amsterdam

De leukste vergaderruimte in Amsterdam. In Amsterdam-West tussen Haarlem en Amsterdam in liggen de Tuinen van West. In dit groene stukje Amsterdam vind je het inspirerende en unieke terrein van UP Events.

Het is ideaal aan te rijden met de auto en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. En dat in Amsterdam!

Onze locatie beschikt over verschillende vergaderruimten. De kleinere ruimtes hebben een eigen koelkast, koffie & thee. De grotere ruimtes hebben een eigen bar. Onze medewerkers verzorgen naar wens alle drankjes, lunch of diner en eventuele activiteiten tussendoor.

Vergaderruimte Amsterdam voor jouw groep

Bij UP Events vind je snel de juiste vergaderruimte voor jouw groep en groepsgrootte. De beschikbare capaciteit staat aangegeven bij elke locatie. Wil je liever even sparren? Bel ons op +31(0)20 463 5850, wij bespreken graag de optie met je. Of beter nog; maak een afspraak voor een locatiebezichtiging. Als je een keer bij UP Events bent geweest, kom ze zeker terug.

Standaard voorzieningen

Onze loodsen zijn te boeken inclusief veel standaard voorzieningen. Zo heeft elke loods een beamer of groot beeldscherm, flipover, muziek/geluidsinstallatie, clicker/pointer en een vergaderbox. Al deze voorzieningen zijn inclusief in de prijs en je betaalt hier dus niet extra voor. Bekijk hier al onze binnen locaties.

Vergaderarrangementen

Vergaderarrangement A – 4 uur
Dit vergaderarrangement bevat de vergaderruimte in Amsterdam voor maximaal 4 uur, onbeperkt koffie, thee, fris en water en een snackbox. Optioneel met heerlijke lunch en/of activiteit. Dit arrangement is vanaf €30,- pp excl. btw.

Vergaderarrangement B – 8 uur
Dit vergaderarrangement bevat de vergaderruimte in Amsterdam voor maximaal 8 uur, onbeperkt koffie, thee, fris en water, een snackbox en een heerlijke lunch. Optioneel met activiteit erbij. Dit arrangement is vanaf €54,95 pp excl. btw.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Vergaderruimte combinaties

Wil je graag een totaalbelevenis maken van jullie vergadering in Amsterdam? Boek dan een arrangement met een activiteit zoals lasergamenarchery tagescape room of VR games. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk BBQ? Geen probleem, vul het contactformulier in en dan bellen we je meteen terug.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn UP, evenementenbureau en evenementenlocatie in Amsterdam. We zorgen voor elkaar en (ont)zorgen onze klanten, we genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag. Wij worden gedreven door onze passie om jouw evenement tot een succes te maken. Onze bedrijfsfeesten zijn op maat gemaakt en worden beoordeeld met een 4.8 van de 5 sterren!