Adres

UP Events
Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam

E-mail adres

Groepsactiviteiten

Groepsactiviteiten in Amsterdam, organiseer je samen met UP Events. Wij hebben een ruim aanbod met de leukste activiteiten, borrels en heerlijke BBQ’s die elk groepsuitje tot een succes maken. Wij kunnen jullie groepsactiviteiten helemaal op maat maken of je kunt kiezen voor een van onze 4 alles in één arrangementen. Bekijk al onze groepsactiviteiten op onze teambuilding & activiteiten pagina. Elk arrangement bestaat uit minimaal 1 groepsactiviteit, eventueel een borrelhapje, drankjes en een heerlijke BBQ. Naast losse groepsactiviteiten kun je bij ons ook terecht voor grote evenementen zoals een bedrijfsfeest of zelfs een bedrijfsfestival.

Losse groepsactiviteiten

Al onze groepsactiviteiten zijn ook als losse activiteit bij ons te boeken. Kijk voor meer informatie op onze activiteiten pagina voor de groepsactiviteit van jullie keuze. Al onze groepsactiviteiten zijn ook te boeken voor een groepsuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje, afdelingsuitje of familie uitje.

Wil je liever even sparren? Stuur ons dan een email of neem telefonisch contact met ons op.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Waarom een groepsactiviteit bij UP Events

 • Je gaat blijer weg dan dat je aankwam.
 • Wij voldoen aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze.
 • Je krijgt waar voor je geld.
 • Wij beloven niet zomaar een groepsactiviteit maar een belevenis.
 • Elk jaar bieden wij één nieuwe spectaculaire belevenis om naar uit te kijken.
 • Toch niet happy, kom je terug.
 • Dit zeggen we wel, maar de reviews liegen er niet om.

Facts over UP Events

 • Meer dan 80.000 tevreden klanten per jaar.
 • Ook meer dan 10 jaar ervaring in memorabele groepsactiviteiten.
 • Elke dag enthousiast personeel om jouw groepsactiviteit tot een succes te maken!
 • Meer dan 100 groepsactiviteiten op 1 locatie!
 • Lid van Vebon (veilig buitensporten), Recron en TÜV gecertificeerd.
 • Gratis parkeren voor de deur.

wat andere denken over onze groepsactiviteiten

Wát een dag! We waren hier met een groep van 20 man, chaotisch tot de max natuurlijk, maar daar werd niet op of om voor gekeken haha. De uitleg en begeleiding van activiteit naar activiteit ging naadloos. We hebben arrow tag, bubbel voetbal, beachvolleybal en lazer game gedaan en elk spel was echt hilarisch. We hebben zeker mazzel gehad met het weer maar ik raad dit echt aan aan iedere vrienden groep of bedrijfsuitje!
Iris van der Laan
Iris van der Laan
10:40 25 Sep 20
Super leuk! Top lokatie en genoeg ruimte en activiteiten om te doen!
Roos Miedema
Roos Miedema
09:42 25 Sep 20
Namens de opleidingen SM&O en ISMB van de HvA: Bedankt voor het hosten van onze diploma-uitreikingen, goed contact en goede service. We hebben mooie evenementen neergezet met Up, volledig volgende de Corona richtlijnen.
Liedewij Pronk
Liedewij Pronk
10:50 22 Sep 20
Fantastisch geregeld!
Daniël Kooren
Daniël Kooren
18:40 19 Sep 20
Top locatie met veel mogelijkheden! Ik kom hier zeker terug
sophie hopman
sophie hopman
10:56 16 Sep 20
Verjaardagsfeest van mijn zoon gevierd. Personeel was vriendelijk en een topservice gehad! Zeker een aanrader! De jongens hebben enorm genoten.
Meltem Bilen-Tok
Meltem Bilen-Tok
05:23 08 Sep 20
Afgelopen vrijdag met mijn team Expeditie Robinson gedaan. Ondanks de regen een topmiddag/avond gehad. De begeleiding door Michael en Tom was geweldig! Wat een fijne gastheren. Kortom, de locatie was top, de activiteit enig, de begeleiding fijn, het eten en drinken heerlijk!! Een aanrader!!!!
Concepta Anakotta
Concepta Anakotta
10:47 02 Sep 20
Top event locatie, geweldige service, time to relax!
Co Sajtos
Co Sajtos
18:33 28 Aug 20
Leuke plek voor outdoor activiteiten. Goed georganiseerd. Wat minder goed met openbaar vervoer te bereiken. Parkeergelegenheid voor de deur.
Chris
Chris
11:20 27 Aug 20
Fantastische activiteiten en leuke begeleiders, dat je dit in Amsterdam kan vinden is echt uniek!!
Rob 94
Rob 94
07:22 26 Aug 20
We hebben onlangs een teamdag gehad bij UP events en het was super goed geregeld en we hebben het heel leuk gehad. Zeker een aanrader!
Rielle van den Born
Rielle van den Born
06:21 25 Aug 20
Afgelopen vrijdag hebben mijn verloofde en ik een geweldig feestje mogen geven bij UP event in de beachclup (met een p). Juist door de flexibiliteit van de medewerkers en het fijne barpersoneel was het een erg geslaagd feest. Deze plek is echt een aanrader!
Marlies Liebrecht
Marlies Liebrecht
10:35 18 Aug 20
Bij UP Events hebben wij ons eerste live event weer kunnen organiseren sinds deze bijzondere tijden. We kijken terug op een mooie feestelijke dag op een gave locatie! Alles was goed verzorgd en ook last minute wist UP Events snel te schakelen naar onze wensen. Het was een fantastische dag!
Super leuke dag gehad bij jullie, ik kom zeker nog een keer terug!👏
Sarah M
Sarah M
14:12 29 Jun 20
Afgelopen donderdag hebben we bij Up! afscheid genomen van een gewaardeerde collega. Het weer was tropisch warm. In de loods was airco en daardoor heerlijk koel! Na de speeches (onder het genot van drankje) hebben we Expeditie Robinson gedaan: Heel gezellig en ontspannend. De aansluitende BBQ was goed: de dieetwensen waren keurig gehonoreerd. Kortom: Up! : We voelden ons zeer thuis bij jullie. Tot de volgende keer! Groet, Anton van den Berg
Anton van den Berg
Anton van den Berg
10:17 28 Jun 20
Elk jaar doen wij een van onze team dagen bij UPEvents. We hebben de afgelopen 3 jaar door hun veelzijdig aanbod altijd iets anders gedaan. Al willen mijn collega;s altijd toch Lasergamen! Dit blijft gaaf. De Room Escape koffers competitie en pijl en boogschieten vonden wij heel gaaf! Altijd goed weer als wij een Event hebben en we worden altijd fijn ontvangen met een drankje en een vast aanspreekpunt over de gehele dag!
Eric Haase
Eric Haase
09:46 02 Jun 20
Project Arrow was een zeer geslaagd digitaal alternatief voor onze jaarlijkse teambuilding. Een ideale combinatie van puzzels, raadsels en grappige opdrachten, met uitstekende begeleiding.
Lieze Rombauts
Lieze Rombauts
08:56 27 May 20
in coronatijden waar we allemaal van thuis uit werken, is het erg leuk om met de collega's toch een beetje total loss te gaan vanuit ons eigen kot!
JIV De Nayer
JIV De Nayer
15:21 26 May 20
Hele leuk online activiteit gedaan met de familie. Goed georganiseerd en top begeleiding, dankjewel!
Lotte de Haan
Lotte de Haan
14:06 20 May 20
Google Beoordelingen
4.6

Schrijf een review

de leukste groepsactiviteiten

Verschillende groepsactiviteiten

Stadsspel als groepsactiviteit

Voor groepsactiviteiten kun je op onze eigen locatie in Amsterdam West terecht. Daarnaast zijn onze groepsactiviteiten op andere locaties in Nederland te boeken. Een van onze meest verkochte groepsactiviteiten is de city hunt. De City Hunt is een van onze stadsspellen. Een stadsspel is een spel waarbij jullie met een tablet door de stad lopen. Durende deze tocht voeren jullie verschillende opdrachten uit. Jullie beantwoorden vragen en zoeken jullie naar clues. Voor elk groepsuitje hebben wij wel een geschikt stadsspel. Elk met een eigen thema. De City Games kunnen zowel in Amsterdam als de rest van Nederland gespeeld worden. De coolste groepsactiviteit in Amsterdam is wel de City Hunt. Maar wat dacht je van gps game: magic portal en city escape game: operation mindfall.

Actieve groepsactiviteiten

Onze actieve groepsactiviteiten zijn wel de meest geboekte groepsuitjes op ons terrein. Wij hebben een heel aantal groepsactiviteiten die een vaste locatie hebben. Denk hierbij aan onze veel geprezen Robinson Crusoe uitje, highland games, bubbel voetbal, lasergame, archery tag en boogschieten. Zorg er wel voor dat jullie in een goede gezondheid verkeren. Zeker voor de highland games en het bumper voetbal is het aan te raden in goede conditie te zijn. Ook kunnen wij verschillende groepsactiviteiten op het strand of in de stad verzorgen. Zo werken wij samen met verschillende strandpaviljoens in Zandvoort. Ook in Amsterdam centrum en Haarlem centrum hebben wij vaste partners. Ook kunnen jullie een eigen locatie aandragen die jullie al geboekt hebben.

Escape room tot 28 personen

Als je op zoek bent naar een escape room groepsactiviteit dan hebben wij zeker een te gek aanbod voor je. Speel een escape room samen met je vrienden, collega’s of familie. Jullie worden opgesloten in een ruimte en hebben 1 uur de tijd om te ontsnappen. De tijd tikt. Een goede samenwerking is noodzakelijk. Een ding is zeker, jullie zullen een hoop lol hebben. Wij hebben 4 verschillende escape rooms, elke escape room is met maximaal 7 personen te spelen. De vier kamers heten, de Bunker, Quarantaine, Vietnamese victim en Room 8.

Onze ervaring is dat het absoluut niet erg is om de groep te verdelen. Alle groepen komen in dezelfde ruimte uit de escape room. Op ons grote beeldscherm kan meegekeken worden. Dit is leuk voor de groepen die als eerste zijn ontsnapt. De vreugde van het ontsnappen is het mooiste dat er is. Samenwerking is echt heel belangrijk. Zonder samenwerking kunnen jullie niet ontsnappen.

Escape room voor grote groepen

Ook voor grote groepen die een escape room groepsactiviteit zoeken hebben wij een aantal opties. Jullie kunnen onze vier escape rooms in twee shifts spelen waarbij de ene helft een escape room speelt en de andere helft geniet van een borrel. Optie twee is dat jullie in twee shifts spelen en jullie een combinatie maken met een van onze vele andere groepsactiviteiten. Zoals bubbelvoetbal, archery tag, lasergame, vr games of highland games. De derde optie is dat jullie een van onze escape challenges spelen zoals escape challenge: morte frio of escape challenge: the monk. Jullie kunnen deze met tien tot wel vijfduizend personen tegelijk spelen. Met zijn allen in dezelfde ruimte.

Het zien van elkaar in dezelfde ruimte versterkt het spel. Zien dat een andere groep al verder is brengt extra spanning. Stiekem verkeerde hints geven aan de andere teams zorgt voor hilariteit. De winnaars worden gezien door alle teams. Wat een feest en wat goed gedaan.

Een creatieve groepsactiviteit

Wij hebben een groot aanbod van verschillende creatieve groepsactiviteiten. Of je nu met een groepje van tien personen of met duizend personen bent. Voor elke groep hebben wij een creatieve workshop die aansluit bij de wensen. De creatieve workshops variëren van zandsculpturen maken en creatief teamwork. En wat denk je van ijssculpturen maken of schilderen als van Gogh. De creatieve workshops zijn zowel op onze locatie in Amsterdam West als op een externe locatie te boeken.

Je zult versteld staan hoe creatief veel mensen zijn. Juist de mensen waarvan je het het minst verwacht. Als ze eenmaal bezig zijn komen ze los. Mensen worden helemaal rustig. Er is weinig afleiding. Dat zorgt er voor dat de mooiste creaties worden gemaakt. Na afloop kunnen jullie je kunstwerk mee naar huis nemen. Sommige werken moeten nog even drogen. Deze kunnen jullie later ophalen.

Spelshow als groepsactiviteit

Ben je op zoek naar een leuke of rare groepsactiviteit? Wellicht is een van onze spelshows of dinergames een interessante optie voor jullie. Een van onze leukste spelshows is wel “Minute to Win it“. Tijdens deze toffe groepsactiviteit nemen jullie het tegen elkaar op. Op de meest hilarische onderdelen. Het is een spel dat je écht een keer gespeeld moet hebben! Korte, leuke en uitdagende opdrachten. Jullie strijden bijvoorbeeld om wie de hoogste toren bouwt. Wie stapelt de meeste moeren met stokjes. Tactiek, teamspirit en snelheid zijn de belangrijke factoren.

Een andere te gekke groepsactiviteit en een perfecte invulling voor een groepsuitje, personeelsuitje, teamuitje, bedrijfsuitje, afdelingsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje is wel “de jongens tegen de meisjes” quiz. In teams gaan jullie in verschillende rondes vragen beantwoorden. De quiz wordt gepresenteerd door ervaren quizmaster. Wie met zijn team de meeste punten binnen haalt, wint deze quiz!

Teambuilding Amsterdam

Bij UP vind je de mooiste teambuilding activiteiten. UP Events heeft een eigen eventlocatie. En is full service evenementenbureau in één. Wij bieden een hele reeks aan teambuilding activiteiten en teambuilding workshops. Al onze groepsactiviteiten zijn op onze locatie te organiseren. Maar ook op een andere externe locatie. Denk hierbij aan creatieve teambuilding workshop in het centrum van Amsterdam. Of aan een super spannende Hackathon op jullie eigen kantoor.

Wij organiseren activiteiten waarbij je moet samenwerken. De opdrachten kun je niet alleen doen. Je hebt elkaar nodig. Iedereen kan iets bijdragen. De ene is handig met puzzels. De ander kan goed strategisch denken. Teambuilding start met dat iedereen gelijk is. Jasjes kunnen uit en stropdassen mogen los. Het gaat er om dat je elkaar zo goed mogelijk aanvult. Als iedereen hetzelfde is gaat het meestal niet lukken. Juist als mensen anders zijn krijg je echte teambuilding.

Evenementenbureau Amsterdam

UP Events is een full service evenementenbureau in Amsterdam. We zijn open, pragmatisch, laagdrempelig en een tikje tegendraads. Wij streven altijd naar een perfect Evenement voor onze klanten. Bij UP Events zorgen we voor elkaar en voor de klant. We genieten, zijn een beetje anders. We doen wat juist is. En dit alles willen we altijd beter doen, elke dag! Wij worden gedreven door onze passie. Om jouw evenement tot een succes te maken!

Als je nadenkt over het organiseren van een uitje of evenement, kom dan langs voor een kop koffie. Wij laten je graag de mogelijkheden zien op ons terrein. Daarnaast kunnen we je alles vertellen over onze teambuilding activiteiten op locatie.  Wij hebben veel standaard opties of maken iets totaal anders op maat voor je. Geen vraag is te gek, wij gaan graag het gesprek met je aan.