Nieuws van UP Events

Verwachte leestijd 2 minuten

Er gebeurt een hoop in evenementenland. Elke dag worden er nieuwe activiteiten verzonnen, mooie evenementen georganiseerd en teambuilding evenementen gehouden. Door middel van onze nieuwsitems proberen we je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen, nieuwe games en mogelijkheden voor evenementen. Ook geven we hier tips voor jouw volgende evenement. Bekijk onze artikelen en mocht je vragen of suggesties  hebben, dan horen we het natuurlijk graag.

Over UP Events

Wil je ons nieuws en de persberichten ontvangen? Stuur dan een mail naar social@upevents.nl dan voegen wij jou toe aan onze vaste lijst met mediacontacten.

Deze nieuws pagina geeft je een overzicht van nieuws en persberichten van UP Events. Bij ons ben je op het juiste adres voor teambuildingactiviteitenbedrijfsfeesten en relatie-eventsteamuitjesbedrijfsuitjes en bedrijfsfestivals. En kun je bij UP ook als particulier terecht.

UP Events heeft de complete vergaderarrangementen voor bedrijven en we helpen je graag met het creëren van een passend personeelsuitje of teambuilding evenement.

UP Events organiseert activiteiten op de eigen locatie in Amsterdam en door heel Nederland op de locatie van jullie keuze. Denk aan teambuilding activiteiten, city games, creatieve workshops, sportieve activiteiten, bedrijfsuitjes en nog veel meer.

Check onze video’s met impressies van onze bedrijfsfeesten, evenementen en teambuilding in de zomer én de winter. Daarnaast hebben wij een aantal aparte merken met elk een eigen website voor specifieke groepsactiviteiten in en rond Amsterdam:

Wil je graag een offerte opvragen? Neem dan contact met ons UP.

Waarom UP Events?

 • Je gaat blijer weg dan dat je aankwam
 • Wij voldoen aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze
 • Value for money / je krijgt waar voor je geld
 • Wij beloven niet zomaar een activiteit maar een belevenis
 • Elk jaar bieden wij elk jaar iets nieuws: een nieuwe spectaculaire belevenis om naar uit te kijken
 • Toch niet happy, kom je terug

Amazing events with amazing people

 1. Unieke en multifunctionele eventlocatie aan de rand van Amsterdam-West
 2. Alles onder één dak: vergaderenteambuildingsprogramma’s, feesten & festivals, heerlijk eten en nog veel meer!
 3. Meer dan 10 jaar ervaring in memorabele belevenissen
 4. Ruim 80.000 tevreden klanten per jaar
 5. UP Events voldoet aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze
 6. Verbinding in een inspirerende omgeving
 7. Gratis parkeren voor de deur, in Amsterdam, echt waar!