Binnen

Creatief

OMG

Vanaf 10 Personen

Klompen schilderen workshop

Deze workshop is helaas niet meer boekbaar. Bekijk al onze andere opties.
Bij UP Events kun je ook een hele leuke en gezellige workshop klompen schilderen doen. Wist je dat de geschiedenis van de klomp ons terug brengt naar de middeleeuwen?

Houten sandalen werden vervangen voor een stevigere, makkelijke schoen. Het maken van een klomp was een echte ambacht. Klompenmakers genoten dan ook een hoog aanzien.

Wat is inbegrepen?

UP Events zorgt voor alle materialen bij deze workshop klompen schilderen. Denk hierbij aan een klomp per persoon, diverse soorten verf en versieringen en een beschermend schort. Daarnaast hebben jullie je eigen ruimte en enthousiaste instructeur. Het kan ook eventueel buiten!

Prijs op onze locatie

Duur: 90 minuten
10 – 5000 personen: €24,95 pp excl. 9% btw

Ben je met minder dan 10 personen, dan dien je het klompen schilderen voor 10 personen te boeken.

Prijs op je eigen locatie

Duur: 90 minuten
15 – 5000 personen: €28,95 pp excl. 9% btw

Ben je met minder dan 15 personen, dan dien je voor 15 personen te boeken.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Opbouw van de workshop klompen schilderen 

Tijdens deze workshop kunnen jullie je creativiteit de vrije loop laten. Je kunt de klomp pimpen door verf, textiel en andere decoraties aan te brengen. Ga je voor een traditionele en ouderwetse stijl? Of giet je de klomp juist in een modern jasje?

Tijdens de gezellige workshop klompen schilderen versiert iedereen een eigen klomp van 12 cm, ideaal om als souvenir mee naar huis te nemen. De workshop is goed te combineren met één van onze andere workshops, een vergadering, sportieve activiteit, eten & drinken of borrel.

Klompen schilderen als combinatie

Wil je graag een totaal pakket met een andere activiteit zoals djembé, graffiti of creatief teamwork. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

Je kunt deze workshop Klompen schilderen op onze locatie boeken, maar we kunnen deze ook op elke andere locatie in Nederland verzorgen. Onze locatie ligt in Amsterdam-West, is goed bereikbaar en jullie kunnen gratis parkeren voor de deur. Onze locatie is uitermate geschikt voor familie uitjes, teamuitjes en bedrijfsuitjes.