Binnen

OMG

8 - 5000 Personen

Klompen schilderen workshop

UP Events biedt vanaf heden ook een workshop klompen schilderen aan. Wist u dat de geschiedenis van de klomp ons terug brengt naar de middeleeuwen?

Houten sandalen werden vervangen voor een stevigere, makkelijke schoen. Het maken van een klomp was een echte ambacht. Klompenmakers genoten dan ook een hoog aanzien!

 

Opbouw van de workshop klompen schilderen 

Tijdens deze workshop kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. U kunt de klomp pimpen verf, textiel en andere decoraties aanbrengen. Gaat u voor een traditionele en ouderwetse stijl? Of giet u de klomp in een modern jasje? Tijdens deze gezellige workshop versiert iedereen een eigen klomp van 12 cm, ideaal om als souvenir mee naar huis te nemen. De workshop is goed te combineren met één van onze andere concepten: Kaasproeverij, Bierproeverij, Dinner cruise, Fietstour door de bollenstreek, Rondleiding door de Zaanse Schans, Oud Amsterdam City Game

Wat is inclusief bij de workshop

UP Events zorgt voor alle materialen. Denk hierbij aan een klomp per persoon, diverse soorten verf en versieringen, en een beschermend schort. Daarnaast hebben jullie je eigen ruimte en instructeur.

 

Prijs op onze locatie

Duur: 1,5 uur
Per persoon € 33,45

Bovenstaande prijs is exclusief btw.

Deze workshop is beschikbaar vanaf 8 personen.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*