Escape room

vietnamese victim kast
  • Samenwerken
  • Escape game
  • Binnen
  • Vanaf 4

Escape room in Amsterdam

Na 8 jaar hebben we besloten afscheid te nemen van onze escape rooms voor volwassenen. De tijd is gekomen om te vernieuwen. Onze kids escape rooms zijn nog wel te boeken. Voor volwassenen hebben we natuurlijk wel onze escape room challenges. Escape rooms die je speelt met verschillende teams in 1 ruimte. Dit kan gewoon in elke ruimte op onze locatie. Of op een locatie die jullie zelf al hebben geregeld.

Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals lasergamen, arcade games of bubbel voetbal. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk bbq? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

Escape room met een grote groep

Voor grotere groepen, vanaf 10 personen hebben we verschillende mogelijkheden om een te gekke Escape room ervaring te hebben. Onze Escape challenges Morte frio en the Monk zijn binnen te spelen en tot wel 2000 personen tegelijk. Onze VR game Case de dinero is ook met grotere groepen te spelen. Of kies voor een van onze city games die je kunt spelen op onze locatie in Amsterdam of in een stadscentrum in Nederland.

Voorbeeld programma escape room met ADD UP 2

  • aankomst
  • drankarrangement
  • escape room
  • borrelplateau
  • heerlijke BBQ
Escape Room Amsterdam

Kids escape room – Opa oorlog

Kids escape room Opa oorlog is een van de nieuwe escape rooms die elk kinderfeestje in Amsterdam tot een succes maken. Natuurlijk mag je Opa oorlog ook spelen met je vriendjes en je vriendinnetjes tijdens een dagje weg. Een escape room game is een spel waarbij kinderen opgesloten worden in een kamer. Elke kamer heeft een eigen thema. Een escape room spel duurt maximaal 1 uur maar ze proberen natuurlijk zo snel mogelijk uit een kamer te ontsnappen. Dit doen de kids door het oplossen van raadsels, clues en een goede samenwerking.

vietamese victim lampionnen

Kids escape room – Die straatbende

In kids escape room die Straatbende speelt het volgende zich af. Je hebt wat vrienden ontmoet op vakantie in Azië, en loopt over een markt. Dan zien jullie een groepje kids een ketting stelen. Jullie denken niet na en rennen er meteen achteraan. Maar als jullie een steegje inrennen en bij een winkeltje komen, valt er een deur achter jullie dicht, en beseffen jullie dat je er niet meer weg kunt.
De kids die je zag, zijn best groot eigenlijk. Ze vertellen je dat je je met je eigen zaken moet bemoeien, en dat ze je ingesloten hebben.
Ze zullen de politie bellen en zeggen dat jullie dieven zijn. Het is dus belangrijk dat je jezelf bevrijdt voordat de politie er is. En die verwachten ze binnen een uur!

Wat anderen van onze escape room vinden

Erg leuke dag gehad, goed voor de teambuilding!
Michelle Lem
Michelle Lem
13:46 02 Oct 22
Een onwijs leuke tijd beleefd tijdens de Robinson activiteit! Zeker een aanrader!
Hele toffe evenementenlocatie! Expeditie Robinson is zeker een aanrader! Begeleiding was ook erg goed en enthousiast
Laura Broekhuizen
Laura Broekhuizen
10:57 30 Sep 22
Heb een hele leuke tijd gehad gister met het werk. Wij waren onder begeleiding van Senne. Hij heeft ons heel goed gemotiveerd en alles netjes uitgelegd.Was helemaal top.
Ashley Jaedah
Ashley Jaedah
10:34 30 Sep 22
New experience, had fun with the outdoor games if not raining, well organized. Food was ok.
Pragati
Pragati
17:53 28 Sep 22
Charlie Stephenson
Charlie Stephenson
10:29 26 Sep 22
Goed georganiseerd, mooie plek, riendelijke mensen. Fijne dag gehad!
Reinout Weebers
Reinout Weebers
09:33 25 Sep 22
Friendly staff and beautiful facilities!
Carolina Vivan
Carolina Vivan
17:11 24 Sep 22
Maksym Nesterov
Maksym Nesterov
18:00 20 Sep 22
Leuke locatie, met diverse activiteiten. Vriendelijk personeel. Goed geregeld qua hapjes en drankjes. Goede cappuccino. Toiletten klein maar wel schoon, voldoende toiletpapier en zeep aanwezig.
Suzan Goudswaard
Suzan Goudswaard
17:22 18 Sep 22
js_loader