Binnen

Samenwerken

OMG

Vanaf 4 Personen

Escape room teambuilding Amsterdam

Speel een escape room in Amsterdam en wordt opgesloten in een van onze 4 escape rooms. Een escape room is een spel waarbij jullie met een groep van 4 tot 7 personen opgesloten worden in een kamer. Elke kamer heeft zijn eigen thema. Het doel van een escape room is zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Dit doen jullie door het oplossen van raadsels, het vinden van clues en oplossen van puzzels. Zijn jullie slim genoeg en kunnen jullie goed samenwerken? Dan is een Escape Room teambuilding zeker een spel voor jullie!

UP Events heeft 4 verschillende kamers, ieder met een eigen thema. Onze volwassenen kamers heten The Bunker en Vietnamese Victim. We hebben ook 2 kids escape room genaamd “Opa oorlog” en “die Straatbende“. De laatste zijn goed te spelen als familie uitje.

Je kunt hieronder een losse kamer boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals lasergamen, bubbel voetbal of vr games. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk bbq? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

Escape room teambuilding voor grote groepen

Wij hebben 4 verschillende escape rooms waar maximaal 7 personen per kamer tegelijk kunnen spelen. Als u met een groep bent die groter is dan 14 personen hebben wij verschillende opties. U kunt er voor kiezen in 2 ronden te spelen, waarbij de ene helft een escape room speelt en de andere helft van de groep een andere activiteit, borrel of vergadering heeft.

Of u kiest voor een van onze escape room teambuilding concepten die wij speciaal ontwikkeld hebben voor klanten die op zoek zijn naar een escape room voor grote groepen. Dit zijn de escape challenges Morte frio en the Monk.

Of u kunt kiezen voor onze city escape game die u kunt spelen op onze locatie in Amsterdam of in een stadscentrum in Nederland.

Prijs per persoon

Per persoon zijn de kosten €19,95 excl. 9% BTW.

Zijn jullie met minder dan 4 personen dan kun je voor 4 personen boeken.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Voorbeeldprogramma activiteiten 90 minuten

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
14:45 – 15:15 Aankomst met welkomstdrankje en borrelhapjes (optioneel)
15:15 – 16:45 Escape room
16:45 – 18:45 BBQ met drankjes (optioneel)
19:30 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)

Escape room – De Bunker

Je bent een Britse verzetsstrijder tijdens WOII en wilt in gaan breken in een luftwaffe communicatiebunker om een geheime boodschap te verzenden naar de Engelse verzetsgroep. Rondom deze bunker staan 5 zendmasten en hierdoor kunnen de Duitsers vluchtsignalen opvangen als de Engelsen ze willen bestoken. Je bent klaar voor de strijd. Hopelijk heb je alle informatie voordat de Duitse strijders terug komen.

Escape Room – Vietnamese victim

Je bent als toerist altijd voorzichtig. Zeker als je weet dat je in een buurtje loopt waarvoor je van de toeristische hoofdweg bent afgeslagen. Maar je wilt graag even dit éne winkeltje in. Eenmaal in het winkeltje vraag je je af of het wel een echt winkeltje is. Maar al snel wordt die vraag ingehaald door de vraag of je nog wel een weg terug hebt.

Kids Escape room – Opa Oorlog

Kids escape room Opa oorlog is een van de nieuwe escape rooms die elk kinderfeestje in Amsterdam tot een succes maken. Natuurlijk mag je Opa oorlog ook spelen met je vriendjes en je vriendinnetjes tijdens een dagje weg. Een escape room game is een spel waarbij kinderen opgesloten worden in een kamer. Elke kamer heeft een eigen thema. Een escape room spel duurt maximaal 1 uur maar ze proberen natuurlijk zo snel mogelijk uit een kamer te ontsnappen. Dit doen de kids door het oplossen van raadsels, clues en een goede samenwerking.

Kids Escape room – Die Straatbende

In kids escape room die Straatbende speelt het volgende zich af. Je hebt wat vrienden ontmoet op vakantie in Azië, en loopt over een markt. Dan zien jullie een groepje kids een ketting stelen. Jullie denken niet na en rennen er meteen achteraan. Maar als jullie een steegje inrennen en bij een winkeltje komen, valt er een deur achter jullie dicht, en beseffen jullie dat je er niet meer weg kunt.
De kids die je zag, zijn best groot eigenlijk. Ze vertellen je dat je je met je eigen zaken moet bemoeien, en dat ze je ingesloten hebben.
Ze zullen de politie bellen en zeggen dat jullie dieven zijn. Het is dus belangrijk dat je jezelf bevrijdt voordat de politie er is. En die verwachten ze binnen een uur!