Binnen

Samenwerken

OMG

Vanaf 4 Personen

Escape room teambuilding Amsterdam

Speel een escape room in Amsterdam en wordt opgesloten in een van onze 4 escape rooms. Een escape room is een spel waarbij jullie met een groep van 4 tot 7 personen opgesloten worden in een kamer. Elke kamer heeft zijn eigen thema. Het doel van een escape room is zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Dit doen jullie door het oplossen van raadsels, het vinden van clues en oplossen van puzzels. Zijn jullie slim genoeg en kunnen jullie goed samenwerken? Dan is een Escape Room teambuilding zeker een spel voor jullie!

UP Events heeft 4 verschillende kamers, ieder met een eigen thema. Onze kamers heten Room 8, Quarantaine, The Bunker en Vietnamese Victim. We hebben ook 3 kids escape room genaamd “Opa oorlog“, “B1 en B2” en “die Straatbende“. De laatste zijn goed te spelen als familie uitje.

Je kunt hieronder een losse kamer boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals lasergamen, bubbel voetbal of vr games. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk bbq? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

Escape room teambuilding voor grote groepen

Wij hebben 4 verschillende escape rooms waar maximaal 7 personen per kamer tegelijk kunnen spelen. Als u met een groep bent die groter is dan 28 personen hebben wij verschillende opties. U kunt er voor kiezen in 2 ronden te spelen, waarbij de ene helft een escape room speelt en de andere helft van de groep een andere activiteit, borrel of vergadering heeft.

Of u kiest voor een van onze escape room teambuilding concepten die wij speciaal ontwikkeld hebben voor klanten die op zoek zijn naar een escape room voor grote groepen. Dit zijn de escape challenges Morte frio en the Monk.

Of u kunt kiezen voor onze city escape game die u kunt spelen op onze locatie in Amsterdam of in een stadscentrum in Nederland.

Prijs per persoon

Per persoon zijn de kosten €19,95 excl. 9% BTW.

Zijn jullie met minder dan 4 personen dan kun je voor 4 personen boeken.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Voorbeeldprogramma activiteiten 90 minuten

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
14:45 – 15:15 Aankomst met welkomstdrankje en borrelhapjes (optioneel)
15:15 – 16:45 Escape room
16:45 – 18:45 BBQ met drankjes (optioneel)
19:30 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)

Escape room – Room 8

Het verhaal speelt zich af in Amsterdam – 27 januari 1918 – sectorpark Sloten Gebouw A, Afdeling munitieopslag.

Er is een melding binnengekomen dat een links – extremistische anarchistengroep genaamd SAJO – klub, een inval heeft gedaan in munitieopslaghal A. Op dit moment bent u, als beveiligingscommandant met uw team verantwoordelijk om deze aanslag tegen te houden. De SAJO heeft met 5 man een bom in elkaar gezet die over een uur af zal gaan.

Ben jij in staat een extremistische aanslag van de extreem linkse SAJO tegen te houden?

Escape room – Quarantaine

Je hebt net een noodlanding gemaakt door ziekteverschijnselen onder de passagiers. Jullie zijn nu in quarantaine gezet. Maar hebben die artsen wel gelijk? En komen ze je echt wel bevrijden? Of ga je hier dood en kun je beter nu ontsnappen?!

Escape room – De Bunker

Je bent een Britse verzetsstrijder tijdens WOII en wilt in gaan breken in een luftwaffe communicatiebunker om een geheime boodschap te verzenden naar de Engelse verzetsgroep. Rondom deze bunker staan 5 zendmasten en hierdoor kunnen de Duitsers vluchtsignalen opvangen als de Engelsen ze willen bestoken. Je bent klaar voor de strijd. Hopelijk heb je alle informatie voordat de Duitse strijders terug komen.

Escape Room – Vietnamese victim

Je bent als toerist altijd voorzichtig. Zeker als je weet dat je in een buurtje loopt waarvoor je van de toeristische hoofdweg bent afgeslagen. Maar je wilt graag even dit éne winkeltje in. Eenmaal in het winkeltje vraag je je af of het wel een echt winkeltje is. Maar al snel wordt die vraag ingehaald door de vraag of je nog wel een weg terug hebt.