Online event

Online event/ Virtueel events/ Digitaal event/ Live stream event/ Streaming event / Hybride event

Waarom zou je een belangrijk evenement om collega’s te ontmoeten uitstellen omdat grote groepen elkaar tijdelijk niet kunnen ontmoeten? In de huidige tijd zijn er diverse mogelijkheden om in alle omstandigheden een unieke evenementervaring te bieden aan de deelnemers. Een online event, interactief, live of een unieke mix!

Zoals jullie van UP Events gewend zijn staan we voor volledige ontzorging van onze klanten en bezoekers. In samenwerking met onze AV partners zijn er diverse totaalarrangementen die ervoor zorgen dat geplande bijeenkomsten plaats kunnen vinden. Denk hierbij aan online bedrijfsuitjes, virtuele meetings, congressen en een combinatie hiervan.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Een online event creëren

Een online, interactief event is vanaf de locatie van UP Events te organiseren. We zorgen voor een kwalitatieve manier om content te delen, en er wordt ruimte gecreëerd voor interactie en verbinding. Vanuit onze volledig ingerichte studio verzorgen we een livestream die online bekeken kan worden via een platform. De gasten worden betrokken door polls, Q&A’s, en stellingen waarop gereageerd kan worden.

Afhankelijk van de wensen en behoeftes van de klant is er veel mogelijk, denk hierbij aan;
Online breakout sessies, diverse sprekers, netwerk en ontmoetingsmogelijkheden, een opname van de bijeenkomst, online teambuilding game, of zelfs een lunch- of borrelbox bij de deelnemers thuis en act voor tijdens de borrel.

Laat je personeel, relaties en gasten zien wat jullie in huis hebben. Denk outside de box en verzorg een unieke event ervaring waar nog tijden over nagepraat zal worden!

Livestream van een online event

De opbouw van een Livestream Studio start bij €3500,- en bevat onderstaande onderdelen:

 • Live studio op het prachtige evenemententerrein van UP Events
 • Video, licht en geluidsapparatuur
 • Live streaming techniek, op maat gemaakte online omgeving met bedrijfslogo
 • Standaard streaming tot 250 personen
 • Livestreams via sociale platformen als Facebook en Youtube
 • Gratis opname van de livestream
 • Een toegewijde eventmanager in de oriënterende fase
 • 2 technici tijdens het live event

Online teambuilding game Project arrow

Sluit je online event af met een ludieke game. Deze hilarische online teambuilding game kun je op afstand samen met elkaar spelen en is een spel waarbij verbinding en samenwerken centraal staan. Ideaal in tijden van digitale communicatie, voor zowel particulieren als bedrijven. Ontstaan uit liefde voor teambuilding activiteiten, in een tijd waarin we niet bij elkaar mogen zijn. Hiermee motiveer je je collega’s, houd je de energie in je team en breng je mensen dichter bij elkaar!

Add ons / UP grades

F&B Boxen voor thuis

Tijdens je online event moet uiteraard ook voor een hapje en drankje gezorgd worden. Zo begin je de dag goed, en zorgen we ervoor dat je vol energie de dag doorkomt.

We bieden diverse boxen die we thuis kunnen bezorgen. Met unieke producten die goed houdbaar zijn, of een op maat gemaakte box met verse broodjes, salades en sappen!

Populair: De Borrelbox (brievenbuspakket)

Luxe gekruide notenmix, gemarineerde olijven, huisgemaakte kaasvlinders, groentechips, grissini met bruchettamix. Prijs: 17,50 per stuk exclusief verzending en btw.

Eat Well, Feel Amazing Box (brievenbuspakket)

Healthy banana bar, savvy vitamin Water, chocolate power chunks, hippeas – keep smiling snacks! Prijs: €19,95 per stuk exclusief verzending en btw.

Custom made: De custom box (pakketbezorging)

Op maat gemaakte box met heerlijke luxe belegde broodjes, een frisse fruitspies, salade van de dag of een soepje? Vanaf €24,95 per stuk exclusief verzending en btw.

Online event of hybride event

Een hybride event is een combinatie van een fysiek en online event. Hierbij kan je denken aan een livestream vanaf locatie, met interactie, zoals eerder benoemd. Er kan ook gekozen worden om een gedeelte van de deelnemers fysiek samen te brengen en een gedeelte virtueel toe te voegen. Zo hoeven niet alle deelnemers af te reizen naar de evenementenlocatie, maar kunnen ze toch aanwezig zijn. Zo kan een evenement dus kostenbesparend en efficiënter zijn. De opkomst kan hiermee omhoog waardoor ook het aantal bezoekers en dus de impact en het effect van het evenement groter kunnen zijn. Daarnaast is de opgenomen inhoud en content van het evenement herbruikbaar.
Ook in tijden van social distancing kan een hybride evenement oplossingen bieden. Omdat het lastiger is grotere groepen samen te brengen, kan je ervoor kiezen om een event online en offline plaats te laten vinden, of over meerdere dagen te verdelen.

Hoe ziet een online event er uit?

De jaarlijkse medewerkersbijeenkomst van 500 personen staat door de 1,5 meter economie op losse schroeven. Waar voorgaande edities alle deelnemers samen kwamen op een eventlocatie, moet nu worden gekeken naar andere oplossingen. Uitstellen is geen optie, ook nu is het van belang medewerkers samen te laten komen om ze op memorabele manier te activeren, informeren, enthousiasmeren, verbinden, te teambuilding en de relationele banden sterk te houden.

Samen met UP wordt er een plan gesmeed om jullie bijeenkomst toch door te laten gaan als online event of hybride event. Op de ruim opgezette eventlocatie in A’dam wordt een livestream ingericht in de beachclub. Daar wordt een groot deel van de genodigden live samen gebracht. Uiteraard zijn alle gasten via een vooraf uitgestuurde uitnodiging goed geïnformeerd over hoe om te gaan met; Parkeren, registratie, hoe er rekening gehouden is met voldoende tussenruimte, routing, catering en hygiëne.

Via ons online platform druppelen de overige genodigden binnen. De ‘thuisblijvers’ hebben net een heerlijke en gezonde snack en lunchbox ontvangen, zo komen zijn hun online event ook goed door.

Achter de schermen wordt de sprekers voorzien van microfoon om hun plenaire sessies te kunnen hosten. Ze nemen plaats op de bank in de livestream studio, via de chat komen vragen binnen en worden er polls/stemmingen gehouden. Onze eventmanager houdt de tijd en planning in de gaten en zorgt dat er tijd wordt ingelast voor een koffie break, toiletbezoek en lunch.

Na de lunch staat de hit van dit moment gepland ‘’de online teambuilding game’’. Deze hilarische online teambuilding game kun je op afstand samen met elkaar spelen en is een spel waarbij verbinding en samenwerken centraal staan.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, en we kijken graag wat voor jullie doel de beste oplossing is.

Voordelen van hybride events

 • Duurzaam (CO2 reductie, minder afval, voedselverspilling, goodiebags, unieke ervaring)
 • Het is laagdrempelig, dus zie je vaak een hogere opkomst en dus groter bereik en effect
 • Efficiëntie (minder tijd kwijt aan reizen bij een deels online event)
 • Opname van de content en inhoud is opnieuw te gebruiken.
 • Innovatief en creatief vermogen laten zien aan gasten
 • Interactie, polls en dus meer data en feedback!

Een ervaring waar nog jaren over wordt nagepraat (online en offline)

Samen met onze AV partner en platform Eventro (Eventfabriek) kunnen we een op maat gemaakte digitale omgeving creëren voor jullie gasten/collega’s. Dit betekent dat we oplossingen bieden voor online events met meer dan 50 personen voor seminars, congressen, live studio events, plenaire sessies, brainstorms en meer. We bouwen een live-studio op onze schitterende evenementenlocatie in Amsterdam. We faciliteren video, audio, licht, livestreaming techniek en een digitale omgeving voor de gasten.

Bijbehorende mogelijkheden: break-out sessies, networking opties en zelfs een online teambuilding game: ‘’Project arrow’’.