Digitaal evenement

Digitale evenementen / virtuele evenementen / online evenementen / (semi)livestream evenementen / streaming evenementen / hybride evenementen

Waarom zou je een belangrijk evenement uitstellen om collega’s te ontmoeten omdat grote groepen niet kunnen vergaderen? In de huidige tijd zijn er verschillende opties om deelnemers onder alle omstandigheden een unieke evenementervaring te bieden. Digitaal, interactief, live of een unieke mix!

Zoals je van ons gewend bent, houden we ervan om onze klanten en bezoekers te ontlasten. Daarom hebben we dit geweldige en flexibele concept voor online vergaderen ontwikkeld. In samenwerking met onze AV-partners zijn er verschillende totaalpakketten die ervoor zorgen dat geplande vergaderingen kunnen plaatsvinden. Denk hierbij aan online bedrijfsuitjes, virtuele vergaderingen, conferenties en een combinatie hiervan.

Maak een digitaal evenement

Een digitaal, interactief evenement kan worden georganiseerd vanuit de locatie van UP Events. Wij bieden een kwalitatieve manier om content te delen en een ruimte die is gecreëerd voor interactie en verbinding. Vanuit onze volledig ingerichte studio zorgen we voor een livestream die via een platform online bekeken kan worden. Gasten kunnen worden betrokken bij polls, Q&A’s en stellingen om op te reageren.

Afhankelijk van de wensen en behoeften van de klant is er veel mogelijk. Zoals online breakoutsessies, verschillende sprekers, netwerk- en vergadermogelijkheden, een opname van de bijeenkomst, online teambuildingspel, of zelfs een lunch- of borrelbox bij de deelnemers thuis en act voor de borrel.

Laat je personeel, relaties en gasten zien wat je kunt. Denk buiten de gebaande paden en zorg voor een unieke digitale evenementervaring waar nog jaren over gesproken zal worden!

The best online team building activities

Ga naar “Online Team Building Game: Project Arrow”

Online Team Building Game: Project Arrow

Hilarious online team building game "project arrow" that you can play remotely and where collaboration is key.

 • 1,75 hour
 • from 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Project Arrow online team building game challenge
Ga naar “Online Escape Game: The Pegasus Project”

Online Escape Game: The Pegasus Project

A crazy online escape game. Explore the building, find out what happened to the scientists and reveal the plans of The Pegasus Project in this super cool online escape room.

 • 1,75 hour
 • from 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Online escape game The Pegasus Project
Ga naar “Online Team Building Hackathon”

Online Team Building Hackathon

Now also available as online team building game! Hack the source codes and beat your colleagues.

 • 1,75 hour
 • from 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Online team building game Hackathon
Ga naar “Online Pub Quiz”

Online Pub Quiz

An awesome online pub quiz hosted by one of our quizmasters, where everyone can join in. Finally doing something fun together again can also be done online.

 • 1,75 hour
 • from 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

online pubquiz Team Building
Ga naar “Online Vitality Game”

Online Vitality Game

Don't watch your screen for a moment, but go outside. It seems to be something very simple and it is with our Online Vitality Game.

 • 1,75 hour
 • from 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Online Vitality Game
Ga naar “Scrooge the Online Winter Game”

Scrooge the Online Winter Game

The most exciting online winter game of the year. A real online team building game where you take a look at the past, the present and the future.

 • 1,75 hour
 • from 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Online End of the Year Game Scrooge
Ga naar “Online Christmas Quiz”

Online Christmas Quiz

We also have a great online Christmas quiz for the end of the year. A super cozy Christmas themed quiz full of hilarious questions and facts.

 • 1,75 hour
 • from 10

v.a. 19,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Online Christmas Quiz

Live stream studio voor een digitaal evenement

De bouw van een livestreamstudio begint bij € 3500,- en bevat het volgende:

 • Live studio op het prachtige evenemententerrein van UP Events
 • Video-, licht- en geluidsapparatuur
 • Live streaming techniek, aangepaste online omgeving met bedrijfslogo
 • Standaard streaming tot 250 personen
 • Live streams via sociale platforms zoals Facebook en Youtube
 • Gratis opname van je live stream
 • Een toegewijde eventmanager in de verkennende fase
 • 2 technici tijdens het live-evenement

Online teambuilding spel Project arrow

Sluit je online evenement af met een leuk spel. Dit hilarische online teambuilding spel kun je samen op afstand spelen en is een spel waarbij verbinding en samenwerking centraal staan. Ideaal in tijden van digitale communicatie. Geboren uit liefde voor teambuildingactiviteiten, in een tijd dat we niet bij elkaar konden zijn. Dit motiveert je collega’s, houdt de energie in je team en brengt mensen dichter bij elkaar!

Toevoegingen / Upgrades

F&B dozen voor thuis

Tijdens je digitale evenement moet er natuurlijk ook voor een hapje en drankje gezorgd worden. Zo begin je de dag goed en zorgen wij ervoor dat je vol energie de dag doorkomt.

We bieden verschillende boxen die we thuis kunnen bezorgen bij de gasten van je evenement. Met unieke producten die lang houdbaar zijn of een op maat gemaakte box met verse broodjes, salades en sappen.

Digitale evenementen en hybride evenementen

Een hybride evenement is een combinatie van een fysiek en digitaal evenement. Je kunt denken aan een livestream vanaf onze locatie, met interactie, zoals eerder genoemd. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de deelnemers fysiek bij elkaar te brengen en een deel virtueel toe te voegen. Zo hoeven bijvoorbeeld niet alle deelnemers naar de evenementlocatie te reizen, maar kunnen ze toch aanwezig zijn. Zo kan een evenement kosteneffectief en efficiënter zijn. Dit kan de opkomst verhogen, waardoor het aantal bezoekers en dus de impact en het effect van het evenement groter is. Daarnaast is de opgenomen content en inhoud van het evenement herbruikbaar.

Een hybride evenement kan uitkomst bieden in tijden van sociale afstand. Omdat het moeilijker is om grotere groepen bij elkaar te brengen, kun je ervoor kiezen om een evenement online en offline te laten plaatsvinden, of om het te verdelen over meerdere dagen.

Hoe ziet een digitaal evenement eruit

De jaarlijkse personeelsbijeenkomst van 500 mensen staat op losse schroeven door de 1,5 meter economie. Waar eerdere edities alle deelnemers samenbrachten op een evenementenlocatie, moeten nu andere oplossingen worden overwogen. Uitstellen is geen optie, ook nu is het belangrijk om medewerkers bij elkaar te laten komen om ze op een gedenkwaardige manier te activeren, te informeren, te enthousiasmeren, te verbinden, aan teambuilding te doen en de relationele banden sterk te houden.

Samen met UP wordt er een plan gemaakt om jullie bijeenkomst door te laten gaan.

Een livestream voor je digitale evenement wordt opgezet in de beachclub op de ruime evenementenlocatie in Amsterdam. Een groot deel van de genodigden wordt daar live samengebracht. Uiteraard worden alle genodigden goed geïnformeerd over hoe om te gaan met een vooraf verstuurde uitnodiging; Parkeren, registreren, hoe er rekening is gehouden met voldoende ruimte, routing, catering en hygiëne.

De andere genodigden druppelen binnen via ons online platform. De “thuisblijvers” hebben net een heerlijke en gezonde snack- en lunchbox ontvangen, dus hun virtuele evenement komt goed over.

Sprekers krijgen een microfoon achter de schermen om hun plenaire sessies te hosten. Ze vinden plaats op de bank in de livestream studio, vragen komen binnen via chat en er worden polls / stemmingen gehouden. Onze Event Manager houdt de tijd en planning in de gaten en zorgt ervoor dat er tijd wordt uitgetrokken voor een koffiepauze, toiletbezoek en lunch.

Na de lunch staat de hit van dit moment gepland “Het online teambuilding spel”. Dit hilarische online teambuilding spel kun je samen op afstand spelen en is een spel waarbij verbinding en samenwerking centraal staan. We sluiten de dag af met een

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we zoeken graag naar de beste oplossing voor jouw doel.

Voordelen van digitale evenementen en hybride evenementen

 • Duurzaam (CO2-reductie, minder afval, voedselverspilling, goodiebags, unieke ervaring)
 • Het is gemakkelijk toegankelijk, dus je ziet vaak een hogere opkomst en daardoor een groter bereik en effect
 • Efficiëntie (mensen zijn minder lang onderweg voor een digitaal evenement)
 • Vastleggen van de inhoud en inhoud is herbruikbaar
 • Toon innovatief en creatief vermogen aan gasten
 • Interactie, polls en dus meer gegevens en feedback!

Een ervaring waar nog jaren over gesproken zal worden (online en offline)

Samen met onze AV-partner en platform Eventro(Eventfabriek) kunnen we een op maat gemaakte digitale evenementomgeving creëren voor je gasten/collega’s. Dit betekent dat we oplossingen bieden voor evenementen met meer dan 50 personen voor seminars, congressen, live studio events, plenaire sessies, brainstorms en meer. We bouwen een live studio op onze prachtige evenementenlocatie in Amsterdam. We faciliteren video, audio, licht, live streaming technologie en een digitale omgeving voor de gasten.

Bijbehorende mogelijkheden: break-out sessies, netwerkmogelijkheden en zelfs een online teambuildingspel: “Project arrow“.

De beste bedrijfsevenementen

Apres-ski bedrijfsfeest Amsterdam

Apres ski bedrijfsfeest

Apres ski bedrijfsfeest. Jetzt geht verlies, houd je niet in. Trek je skipak aan en het feest begint.

Company Christmas Party Amsterdam Cheers

Bedrijfskerstfeest

Bedrijfskerstfeest Amsterdam. Duizenden lichtjes, kersttruien uit de kast en de champagne kan ontkurkt worden. Een supergezellige avond met je collega’s.

Company Party Amsterdam Company Festival

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest Amsterdam. De beste bedrijfsfeesten ion Amsterdam die je kunt vinden.