Themafeest

Buiten

Competitief

15-5000 Personen

Winter Olympics

Gegarandeerd een feest. In winterse sferen een après-ski gevoel ervaren en ondertussen lekker actief bezig zijn.
De Winter Olympics is een spel dat zeer geschikt is voor een breed publiek. Jong en oud, fit en minder fit, iedereen zal een geweldige tijd beleven bij deze ludieke activiteiten. Je maakt teams en met je team speel je alle onderdelen. Per onderdeel kun je punten verdienen. Aan het eind worden alle punten opgeteld en kijken we welk team gewonnen heeft.

Deze après-ski spelletjes zijn een combinatie tussen sportieve activiteiten, slim spelen, behendigheid, keiharde competitie maar dat alles natuurlijk met een knipoog, een lekker après-ski muziekje erbij en de benodigde fun-factor. De Tiroler muziek en de pullen bier mogen hierbij natuurlijk ook niet ontbreken!

Dit programma is inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • 2 uur durend programma
  • Te gekke spelmaterialen
  • Een prijs voor het winnende team
  • Een professionele eventlocatie met gratis parkeergelegenheid

Teams gaan op diverse onderdelen de strijd met elkaar aan. IJspegel vangen, skibroekhangen, sneeuwpop worstelen, bierpul schuiven, een toffe winter photobooth en glühwijn! Dit programma is ideaal te combineren met onze winter wonderland arrangementen, een eigen Kerstmarkt of een van onze andere spellen & activiteiten.

Winter Olympics onderdelen

Skibroek hangen
In je team gaan er 2 à 3 mensen aan een skibroek hangen.
Per 5 seconden verdien je 1 punt.

IJspegel vangen
Aan een stellage hangen ijspegels. Om de beurt en willekeurig vallen die naar beneden. Lastig dan je denkt en gegarandeerd een plezier om naar te kijken.

Sumoworstelen in sneeuwpopkostuum
Welke sneeuwpop is het sterkste, betreed de worstelmat en laat aan iedereen zien dat er niet met je te sollen valt. De beschermde kleding zorgt ervoor dat er niets ernstigs kan gebeuren.

Bierpul schuiven 
Iedereen kent het Oer-Hollandse sjoelen wel, vervang de sjoelschijven door pullen bier en de limonade door goudgele rakkers en je weet precies wat de bedoeling is!

Prijs op onze locatie

Duur: 2 uur
Per persoon:  €27,45 p.p. excl. btw.
Minimum: 15 personen

UP Events offerte op maat

*

*

*

*

Geniet van onze overheerlijke BBQ

Check it out