Binnen

Competitief

Themafeest

Vanaf 10 Personen

Winter olympics

Gegarandeerd een feest met de winter olympics. In winterse sferen een après-ski gevoel ervaren en ondertussen lekker actief bezig zijn. Deze Winterspelen bestaan uit diverse activiteiten. Allemaal zeer geschikt voor een breed publiek. Jong en oud, fit en minder fit, iedereen zal een geweldige tijd beleven bij deze ludieke winterse activiteiten.

Je maakt teams en met je team speel je alle onderdelen. Per onderdeel kun je punten verdienen. Aan het eind worden alle punten opgeteld en weten we welk team gewonnen heeft.

Deze après-ski spelletjes zijn een combinatie tussen sportieve activiteiten, slim spelen, behendigheid, keiharde competitie maar dat alles natuurlijk met een knipoog, een lekker après-ski muziekje erbij en de benodigde fun factor. De Tiroler muziek en de pullen bier mogen hierbij natuurlijk ook niet ontbreken.

Winter Olympics teambuilding

Prijs 

Duur: 75 minuten
10 – 5000 personen: €22,95 pp excl. 9% btw

Zijn jullie met minder dan 10 personen dan kun je de Winterspelen wel voor 10 personen te boeken.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Dit is inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • 2 uur durend programma
  • Te gekke spelmaterialen
  • Een prijs voor het winnende team
  • Een professionele eventlocatie met gratis parkeergelegenheid

Tijdens de winter olympics gaan jullie in teams op diverse onderdelen de strijd met elkaar aan. IJspegels vangen, skibroekhangen, sneeuwpop worstelen, bierpul schuiven en glühwijn! Ideaal te combineren met onze winter wonderland arrangementen, een eigen Kerstmarkt of zelfs een potje lasergamen.

Winter Olympics onderdelen

Skibroek hangen
In je team gaan er 2 à 3 mensen aan een skibroek hangen tijdens de Winter Olympics. Per 5 seconden verdien je 1 punt.

IJspegel vangen
Aan een stellage hangen ijspegels. Om de beurt en willekeurig vallen die naar beneden. Lastiger dan je denkt en gegarandeerd een plezier om naar te kijken.

Spijkers meppen
Een wedstrijdje van een-tegen-een. Sla zo snel mogelijk jouw spijker in een blok hout! Wie het snelst is, wint. Wie wordt Koning Spijker in jouw team?

Sumoworstelen in sneeuwpopkostuum
Welke sneeuwpop is het sterkste, betreed de worstelmat en laat aan iedereen zien dat er niet met je te sollen valt? De beschermde kleding zorgt ervoor dat er niets ernstigs kan gebeuren.

Bierpul schuiven 
Iedereen kent het Oer-Hollandse sjoelen wel. Wij vervangen in onze Winterspelen de sjoelschijven door pullen bier en de limonade door goudgele rakkers . En dan weet je precies wat de bedoeling is 😉