Binnen

Buiten

Samenwerken

Vanaf 15 Personen

Djembé workshop

In deze muzikale djembé workshop bespeel je een trommel die afkomstig is uit West-Afrika. Na een korte introductie zal de docent meer vertellen over de oorsprong van de Djembé, de ritmes die gespeeld gaan worden en de verschillende klanken die een Djembé kan produceren. Deze muzikale workshop is goed te gebruiken tijdens een teambuilding evenement.

Jullie gaan samen met de docent aan de slag om een ritmische compositie samen te stellen. De groep wordt opgedeeld in kleine groepjes die elk een eigen ritme spelen. Wanneer deze ritmes worden samengevoegd ontstaat er een swingende compositie. Het resultaat dat in korte tijd geboekt kan worden is voor iedereen verrassend!

Aan deze muzikale workshop kan echt iedereen deelnemen en iedereen zal zich op zijn of haar gemak voelen. Wij nemen voor iedereen een eigen Djembe mee en zorgen voor een ervaren instructeur.

Combinaties

Je kunt de djembé workshop op onze locatie boeken of we komen naar de locatie in Nederland toe van jouw keuze. De workshop is ideaal voor bedrijfsuitjes en familie uitjes. Wil je liever een arrangement met een van onze andere activiteiten zoals percussie of graffiti. Of wil je ook een lekker drankje en genieten van een heerlijke BBQ? Vraag dan een offerte aan of bel +31(0)204635850.

Voorbeeldprogramma djembé workshop

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
15:00 – 15:30 Aankomst met welkomstdrankje (optioneel)
15:30 – 16:45 Djembé workshop
16:45 – 17:30 Borrel met tapas borrelhapjes (optioneel)
17:30 – 19:30 BBQ met drankjes (optioneel)
19:30 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)

Prijs djembé workshop op onze locatie

Duur: 90 minuten
Per persoon €24,95 excl. 9% btw

Zijn jullie met minder dan 15 personen, dan dien je voor 15 personen te boeken.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Prijs op een andere locatie

Duur: 90 minuten
15 – 5000 personen €28,95 pp excl. 9% btw

Zijn jullie met minder dan 15 personen, dan dien je voor 15 personen te boeken.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen