Vergaderruimte in Weesp

Tussen Amsterdam Zuid-Oost en het Gooi, vind je de meest leuke vergaderruimtes in Weesp. Op het inspirerende en unieke terrein van UP Events, gelegen in dit groene stukje van Amsterdam.

Het is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is parkeergelegenheid beschikbaar bij de ingang.

Bij onze locatie zijn diverse vergaderruimtes beschikbaar. De kleinere ruimtes zijn voorzien van een eigen koelkast en koffie- en theefaciliteiten, terwijl de grotere ruimtes een eigen bar hebben. Onze medewerkers kunnen alle drankjes, lunch of diner en eventuele activiteiten regelen op verzoek.

Standaard voorzieningen

Bij het boeken van onze vergaderruimtes zijn veel standaard voorzieningen inbegrepen, zoals een groot beeldscherm, flipover, muziek/geluidsinstallatie, clicker/pointer en een vergaderbox. Deze voorzieningen zijn allemaal inbegrepen in de prijs en er zijn geen extra kosten voor. Neem hier een kijkje naar al onze binnen locaties.

Vergaderruimte Weesp voor jouw groep

Bij UP Events vind je snel de perfecte vergaderruimte voor jouw groep en aantal personen. De beschikbare capaciteit staat vermeld bij elke locatie. Heb je liever persoonlijk advies? Bel ons op +31(0)20 463 5850, we bespreken graag alle mogelijkheden met je. Of nog beter; plan een afspraak voor een rondleiding op locatie. Eenmaal bij UP Events geweest, wil je zeker terugkomen.

Een plek voor jouw vergadering in Weesp.

Vergaderen Weesp UPstairs
Vergaderen Weesp UPstairs

UPstairs

Jullie eigen vergaderruimte is van alle gemakken voorzien en geschikt voor vergaderingen en evenementen.

Vergaderlocatie Weesp the Boardroom
Vergaderlocatie Weesp the Boardroom

Boardroom

Comfortabele ruimte voor grote vergaderingen en workshops, met schuifdeuren die uitkomen op een privéterras.

Personeelsfeest Weesp Fairway
Personeelsfeest Weesp Fairway

Fairway

Of het nu gaat om een plenaire sessie, een grote indoor activiteit of gewoon een feest, het kan hier allemaal!

Vergaderarrangementen bij een vergaderruimte in Weesp

Bij het boeken van een vergaderruimte in Weesp, heb je de keuze uit twee verschillende vergaderarrangementen. Arrangement A duurt 4 uur en arrangement B duurt 8 uur. Beide arrangementen zijn inclusief locatiehuur, onbeperkte koffie, thee, frisdranken en water, en een uitgebreide snackbox.

Voor iedere gelegenheid

Vergaderen Weesp the Boardroom
Vergaderen Weesp the Boardroom

Arrangement A

Vergaderarrangement voor 4 uur.

Vergaderlocatie Weesp UPstairs
Vergaderlocatie Weesp UPstairs

Arrangement B
Meest gekozen

Vergaderarrangement voor 8 uur.

Meetingroom Weesp UPstairs
Meetingroom Weesp UPstairs

Arrangement C

Vergaderarrangement en teambuilding voor 9 uur.

Combineer jullie vergaderruimte in Weesp

In onze vergaderruimtes in Weesp bieden we niet alleen vergaderfaciliteiten, maar ook meer dan 100 teambuildingactiviteiten en workshops van topkwaliteit die verspreid over heel Nederland worden aangeboden. Deze activiteiten zorgen voor een vermakelijke onderbreking tijdens elke vergadering.

Wil je van jullie vergadering een onvergetelijke ervaring maken? Boek dan een MVO bedrijfsuitje en geniet van een gezellige borrel en heerlijke BBQ. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31(0)204635850.

Wie zijn wij

Wij zijn UP Events, een evenementenbureau en locatie met vergaderruimtes gevestigd in Weesp. Bij ons staat zowel de zorg voor elkaar als voor onze klanten centraal. Wij zijn uniek, streven naar perfectie en streven er elke dag weer naar om ons te verbeteren.
Onze passie is om jouw evenement of vergadering tot een succes te maken. Onze bedrijfsfeesten en bedrijfsfestivals zijn legendarisch en worden nog lang besproken bij het koffieapparaat.