Vergaderlocatie in Weesp

UP Events in Weesp biedt een prachtige vergaderlocatie aan de rand van het groene Weesp. Het evenemententerrein beschikt over vier verschillende ruimtes die allemaal privé zijn voor de groep. Voor kleinere groepen zijn er ruimtes met eigen toiletvoorzieningen, een koffie- en theebar en een koelkast. Grotere groepen kunnen gebruikmaken van de ruimtes UPstairs of de Fairway.

Het terrein is gemakkelijk bereikbaar per auto met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Vanaf station Weesp zijn er bussen naar de locatie en is er ook de mogelijkheid om een OV-fiets te gebruiken.

UP Events biedt een veelzijdige en toegankelijke vergaderlocatie midden in het groen van Weesp, ideaal voor zowel kleine als grote groepen.

Standaard voorzieningen bij elke vergaderlocatie in Weesp

De ruimtes kunnen geboekt worden met diverse standaardvoorzieningen inbegrepen, zoals een groot beeldscherm, flipover, muziek/geluidsinstallatie, clicker/pointer en vergaderbox. Deze voorzieningen zijn allemaal inbegrepen in de prijs en er zijn geen extra kosten voor.

Een plek voor jouw vergadering in Weesp.

Vergaderen Weesp UPstairs
Vergaderen Weesp UPstairs

UPstairs

Jullie eigen vergaderruimte is van alle gemakken voorzien en geschikt voor vergaderingen en evenementen.

Vergaderlocatie Weesp the Boardroom
Vergaderlocatie Weesp the Boardroom

Boardroom

Comfortabele ruimte voor grote vergaderingen en workshops, met schuifdeuren die uitkomen op een privéterras.

Personeelsfeest Weesp Fairway
Personeelsfeest Weesp Fairway

Fairway

Of het nu gaat om een plenaire sessie, een grote indoor activiteit of gewoon een feest, het kan hier allemaal!

Vergaderarrangement op onze vergaderlocatie in Weesp

Bij onze vergaderlocatie in Weesp heb je de keuze uit de volgende vergaderarrangementen: arrangement A duurt 4 uur en arrangement B duurt 8 uur. Beide pakketten zijn inclusief locatiehuur, onbeperkt koffie, thee, frisdranken en water, en een ruime snackbox.

Voor iedere gelegenheid

Vergaderen Weesp the Boardroom
Vergaderen Weesp the Boardroom

Arrangement A

Vergaderarrangement voor 4 uur.

Vergaderlocatie Weesp UPstairs
Vergaderlocatie Weesp UPstairs

Arrangement B
Meest gekozen

Vergaderarrangement voor 8 uur.

Meetingroom Weesp UPstairs
Meetingroom Weesp UPstairs

Arrangement C

Vergaderarrangement en teambuilding voor 9 uur.

Combineer jullie vergaderlocatie in Weesp

In onze vergaderlocatie in Weesp bieden we niet alleen vergaderfaciliteiten, maar ook meer dan 100 verschillende teambuildingactiviteiten en workshops van topkwaliteit die door heel Nederland worden gegeven. Deze activiteiten zorgen voor een vermakelijke onderbreking tijdens elke vergadering.

Wil je van jullie vergadering een unieke beleving maken? Boek dan een MVO bedrijfsuitje en geniet van een gezellige borrel en heerlijke BBQ. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31(0)204635850.

Wie zijn wij

Wij zijn UP Events, evenementenbureau, locatie en vergaderlocatie in Weesp. We zorgen goed voor elkaar en voor onze klanten. We genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag. Wij worden gedreven door onze passie om jouw evenement of vergadering tot een succes te maken. Tot slot, zijn onze bedrijfsfeesten en bedrijfsfestivals legendarisch. Daar wordt nog lang over nagepraat bij het koffieapparaat.