Themafeest

Binnen

Buiten

10 - 5000 Personen

Nieuwjaarsborrel organiseren

Bij UP West kunt u terecht voor uw nieuwjaarsborrel. Voor groepen vanaf 10 personen hebben wij 4 verschillende loodsen beschikbaar. Onze loodsen 2, 4, 5 en 6 zijn privé te boeken zodat u uw eigen ruimte heeft met alle faciliteiten. Elke loods heeft een eigen toilet, muziek installatie, beamer en scherm en pelletkachel.

Groepen vanaf 45 tot 5000 personen kunnen voor een borrel het gehele terrein gebruiken inclusief Loods 7 en onze Winterlodge. In Loods 7 is er desgewenst ruimte voor een DJ en dansvloer.

De Nieuwjaarsborrel bevat onder andere de locatie huur, een heerlijke glaasje prosecco, een lekker borrelplateautje

 

Dit programma is inclusief:

Locatie huur van een van onze loodsen
Tapas borrelhapjes
Een heerlijk glaasje prosecco
Drankarrangement

Prijs Nieuwjaarsborrel

Onze nieuwjaarsborrel is €24,50 pp. Deze prijs is per persoon en exclusief 21% btw.

Activiteiten tijdens uw nieuwjaarsborrel

Soms is het leuk om uw borrel tijdens het nieuwe jaar te combineren met een leuke activiteit. Of u de activiteit nu binnen of buiten wilt organiseren, UP Events heeft voor elke vraag een passende activiteit in huis. Bekijk ons activiteiten aanbod.

Hier hebben we 2 arrangement pakketten voor beschikbaar.

De VR Borrel, waar je heerlijk onder het genot van een tapasplateau en een glaasje prosecco de VR headset tot jullie beschikking hebben. Deze borrel bieden we aan vanaf €35,95 pp.

Daarnaast hebben we ook de borrel met activiteit.

De borrel met activiteit is een borrel die opgevolgd wordt door een van de volgende activiteiten; Escaperoom, pubquiz, lasertag, winter olympics, escape challenge. Deze gezellige borrel bieden we aan vanaf €40,50 pp.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% btw

UP Events offerte op maat

*

*

*

*