Themafeest

Binnen

Buiten

Vanaf 15 Personen

Nieuwjaarsborrel organiseren

Bij UP Events kun je terecht voor een geweldige nieuwjaarsborrel. Voor groepen vanaf 15 personen hebben wij 4 verschillende loodsen beschikbaar. Onze loodsen 2, 4, 5 en 6 zijn privé te boeken zodat je een eigen ruimte hebt met alle faciliteiten. Elke loods heeft een eigen toilet, muziekinstallatie, beamer en scherm en overal is het lekker warm.

Groepen van 45 tot 5000 personen kunnen voor een borrel het gehele terrein gebruiken, inclusief Loods 7 en onze Winterlodge. In Loods 7 is er desgewenst ruimte voor een DJ en dansvloer.

De Nieuwjaarsborrel bevat onder andere: de locatiehuur, drankarrangement, een heerlijk glaasje prosecco en een lekkere borrelplateau.

 

Dit programma is inclusief:

Locatiehuur van een van onze loodsen
Tapas borrelhapjes
Een heerlijk glaasje prosecco
Drankarrangement van 3 uur
Eventmanager en horecapersoneel

Prijs Nieuwjaarsborrel

Onze nieuwjaarsborrel is €41,20 pp. Deze prijs is per persoon en exclusief btw.

Activiteiten tijdens jullie nieuwjaarsborrel

Soms is het leuk om de borrel van het nieuwe jaar te combineren met een leuke activiteit. Of je de activiteit nu binnen of buiten wilt organiseren, UP Events heeft voor elke vraag een passende activiteit in huis. Bekijk ons activiteitenaanbod.

Hier hebben we 2 arrangementen voor beschikbaar, elk vanaf €59,65 pp:

  • De VR Borrel, waar jullie heerlijk onder het genot van een tapasplateau en een glaasje prosecco de VR headset tot jullie beschikking hebben.
  • De borrel met activiteit is een borrel die opgevolgd wordt door een van de volgende activiteiten; Escaperoom, pubquiz, lasertag, winter olympics, escape challenge.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw

UP Events offerte op maat

*

*

*

*