Buiten

Samenwerken

OMG

Vanaf 10 Personen

Graffiti workshop
Deze workshop is helaas niet meer boekbaar. Wel hebben we alle andere leuke activiteiten!

 

Verken de creatieve wereld van street art met onze fantastische graffiti workshop. Deze activiteit is ideaal om te gebruiken als creatieve ontspanning, teambuilding en zelfs voor trainingsdoeleinden. Jullie kunnen een eigen thema voorstellen waarmee de deelnemers aan de slag kunnen gaan. Denk aan een nieuw logo voor het bedrijf of het levensverhaal van de vrijgezel.

Iedereen kan meedoen aan deze leuke creativiteit. Je hebt geen speciale tekenvaardigheid nodig. Onze enthousiaste begeleider zal jullie alles uitleggen en leren wat jullie moet weten om aan de slag te kunnen. We sprayen niet op in de stad of op muren of iets dergelijks. Jullie maken een kunstwerk op canvas dat je mee naar huis kunt nemen.

Hoe werkt het?

Jullie werken in tweetallen. Elke graffiti workshop begint met het maken van jullie eigen ontwerp. Natuurlijk is het ook mogelijk om met meerdere mensen gezamenlijk een kunstwerk te maken. Als het ontwerp naar jullie zin is, trekken jullie de beschermende kleding aan en ga je naar buiten om jullie ontwerp te spuiten. Jullie krijgen van ons een beschermend pak, mondkapje en handschoenen.

In principe vindt het spuiten altijd buiten plaats in verband met de gassen die vrijkomen. Na de workshop mogen jullie het resultaat uiteraard mee naar huis of kantoor nemen.

Prijs graffiti workshop

Op onze locatie in Amsterdam
Duur: 90 minuten
10 – 5000 personen: €32,95 pp excl. 9% btw

Graffiti workshop op een locatie van jullie keuze
Duur: 90 minuten
15 – 5000 personen: €36,95 pp excl. 9% btw

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Wat is inclusief?

UP Events biedt beschermende kleding zoals handschoenen, een schilderspak, overschoenen, mondkapje en handschoenen. Hoewel jullie deze kleding allemaal wordt aangeboden, blijven jullie zelf verantwoordelijk voor je eigen kleding. Er zijn meer dan voldoende spuitbussen in verschillende kleuren aanwezig voor iedereen.

Combinaties

Je kunt de graffiti workshop op onze locatie boeken. Een te gekke activiteit voor een familie uitje, vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje. Maar we kunnen ook een locatie naar keuze in Nederland komen. Wil je liever een compleet arrangement met een andere activiteit zoals djembé, de street art tour? En wil je misschien ook een lekker drankje drinken en genieten van een heerlijk BBQ? Vraag dan een offerte aan of bel ons op +31(0)204635850.

Voorbeeldprogramma activiteiten 90 minuten

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
16:00 – 16:30 Aankomst met welkomstdrankje en borrelhapjes (optioneel)
16:30 – 18:00 Graffiti workshop
18:00 – 20:00 BBQ met drankjes (optioneel)
20:00 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)