Buiten

Samenwerken

OMG

Vanaf 10 Personen

Graffiti workshop

Verken de wereld van street-art met deze fantastische Graffiti-workshop. Deze workshop is ideaal om te gebruiken als ontspanning, teambuilding en zelfs voor trainingsdoeleinden. Jullie kunnen een eigen thema voorstellen waarmee de deelnemers aan de slag kunnen gaan. Denk aan een nieuw logo voor het bedrijf of het levensverhaal van de vrijgezel.

Hoe werkt het

Elke graffiti workshop begint met het maken van je eigen ontwerp in tweetallen. Natuurlijk is het ook mogelijk om met meerdere mensen een kunstwerk te maken. Als het ontwerp naar jullie zin is gemaakt, wordt de beschermende kleding aangetrokken en ga je naar buiten om te spuiten. In principe vindt het spuiten altijd buiten plaats in verband met de gassen die vrijkomen bij het graffiti spuiten.

Prijs graffiti workshop

Op onze locatie in Amsterdam
Duur: 90 minuten
10 – 5000 personen: €32,95 pp excl. 9% btw.

Prijs op een externe locatie van jullie keuze
Duur: 90 minuten
15 – 5000 personen: €36,95 pp excl. 9% btw.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Wat is inclusief

UP Events biedt beschermende kleding zoals handschoenen, een schilderspak en overschoenen. Hoewel jullie deze kleding allemaal wordt aangeboden, zijn jullie zelf natuurlijk verantwoordelijk voor je eigen kleding. Er zijn meer dan voldoende spuitbussen in verschillende kleuren aanwezig.

Combinaties met graffiti

Je kunt hier de graffiti workshop op onze locatie boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbal, escape room of VR games. Wil je ook een lekker drankje en genieten van een heerlijk BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

Voorbeeldprogramma activiteiten 90 minuten

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
16:00 – 16:30 Aankomst met welkomstdrankje en borrelhapjes (optioneel)
16:30 – 18:00 Graffiti workshop
18:00 – 20:00 BBQ met drankjes (optioneel)
20:00 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)