Address

UP Events
Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam

Department outing Amsterdam

Organize your Corona proof department outing in Amsterdam together with UP Events. We have a wide range of the best Corona proof department outings, drinks and delicious BBQ’s that make every department outing a success. In this somewhat different year, our online team building games have been a resounding success. We can tailor your group activities completely or you can choose one of our 4 all in one packages. View all our activities on our team building & activities page. Each package consists of at least 1 activity, a snack platter, drinks and a delicious BBQ. In addition to individual activities, you can also come to us for large events such as a company party or even a company festival.

Department outing with a singel activity

All our activities can also be booked as a separate activity. For more information, see our activities page for the activity (s) of your choice. All our activities can also be booked for a staff outing, company outing, bachelor party, team outing, group outing or family outing.

Would you rather talk to us in person? Send us an email or contact us by phone.

Bel Teambuilding Amsterdam Request a quote

Why a department outing at UP Events

 • You leave happier than you arrived
 • We meet expectations, we prefer to exceed them
 • Value for money
 • We promise not just a department outing, but an experience
 • Every year we offer one new spectacular experience to look forward to
 • Not happy after all, you will come back
 • We say this, but the reviews don’t lie

Facts about UP Events

 • More than 50,000 satisfied customers every year
 • More than 10 years of experience in memorable department outings
 • Every day enthusiastic staff to make your department outing a success!
 • More than 100 department outings in 1 location!
 • Member of Vebon (safe outdoor sports), Recron and TÜV certified
 • Free parking

the best department ourtings in Amsterdam

what others think of our department outings in Amsterdam

Bij Upevents hebben wij afgelopen week een bedrijfsuitje gehad. Wij hebben spellen uitgevoerd zoals Robinson Crusoe en een Escape Challenge. Dit waren super leuke spellen voor alle collega's om in teams competitief aan de slag te gaan. Iedereen heeft het echt leuk gehad. Bedankt Dirk & Giovanna voor de fijne begeleiding gedurende de dag en Elianne bedankt voor het organiseren!
Charelle Ravensbergen
Charelle Ravensbergen
07:25 23 Sep 21
Geweldig leuk kinderfeestje van onze zoon (8) gisteren.Heel fijn personeel, je kunt zo’n beetje alles uit handen geven. Lasertag/lasergamen was een enorm succes en kon volledig Coronaproof doorgaan doordat alles buiten was en kon. De ontvangstruimte is ook lekker ruim en fijn dat je je eigen taartje mag verzorgen. Zowel voor de ouders als de kids een enorme aanrader!!!
Martine Hemstede
Martine Hemstede
10:51 20 Jun 21
Leuke groepsquiz om te doen met een hele bende collega's! Jammer dat er zoveel opdrachten zijn in zo'n korte tijd.. We hadden graag meer willen afronden. En even naborrelen was ook wel leuk :) Het event was 'Ended by the host' Oeps foutje denk ik! ;)
Stephanie Kessels
Stephanie Kessels
15:01 29 Apr 21
Zaterdagavond een superavond gehad, door de huidige pandemie is samenkomen met vrienden uiteraard niet mogelijk, digitaal gelukkig wel.Met project Arrow hebben we een heerlijke, gezellige ouderwetse vriendenavond gehad! Een enorm leuke uitdaging, de plezier van het samenwerken en uiteindelijk het lachen naderhand om de opdrachten en vooral uitvoeringen maakten dit een geweldige avond. De host vanuit Upevents heeft een duidelijke uitleg gegeven geholpen wanneer nodig.Dikke aanrader om te spelen met vrienden, collega’s, teamgenoten! Binnenkort weer voor ons in ieder geval!
Tim Hax
Tim Hax
08:00 28 Mar 21
Fantastisch! Een geweldige ervaring! We hebben Project Arrow gespeeld en veel plezier gehad binnen de teams, waarbij we achteraf ook vol vermaak terugkeken naar de gemaakte opdrachten. We hadden dan ook wel een top host (Gaby), die ervoor zorgde dat de sfeer er lekker in bleef. Zeker een aanrader voor een digitaal teambuilding uitje!
Aubrey van het Reve
Aubrey van het Reve
11:31 16 Mar 21
Ik heb meegedaan met de vitaliteitsgame afgelopen week. Wat een creatief bedacht spel was dat! Vooral nu ik veel thuiswerk en veel minder buiten kom, is dit erg verfrissend.De begeleiders waren heel vriendelijk en gezellig. Dat maakte de ervaring alleen maar beter.Up Events is een echte aanrader dus als je toe bent aan een uitje, een plek zoekt om een feestje te vieren of als bedrijf een teambuildingsuitje wilt doen neem contact met ze op!
Lygently Wijnruit
Lygently Wijnruit
14:51 11 Mar 21
We hebben Project Arrow gedaan. Geweldige ervaring!Iedereen heeft er ontzettend veel lol in gehad. In de avond werd er nog steeds over bepaalde vragen/onderwerpen nagepraat. Combinatie van foto's maken/video's opnemen/raadsels oplossen was perfect.Mandy deed het erg goed! Complimenten!
Mathijs van Leeuwen
Mathijs van Leeuwen
10:38 05 Mar 21
Super goede ervaring gehad bij dit bedrijf! Ik heb samen met mijn vrienden een online game gespeeld en de begeleiding was echt top! De game heeft ons als groep een leuke uitdaging gegeven met de puzzels en tergelijkertijd ook echt onze teamspirit verbetert. Nooit verwacht dat een spelletje spelen via Zoom zo leuk kon zijn! Hierbij was de begleiding ook super goed! Wij hebben de online game "Project Arrow" gespeeld, absoluut een aanrader!
Naomi de Bruijn
Naomi de Bruijn
10:27 19 Feb 21
Wat een ontzettend top bedrijf en plek! Het team is erg hecht en opgemaakt door mensen met echt een oogje voor elkaar. Hun games worden constant verbeterd en verbieuwd waardoor ik altijd getriggerd wordt om terug te komen! Zeer aan te raden voor activiteiten tot teambuilding tussendoor
Nani In
Nani In
10:24 19 Feb 21
Als vrijdagmiddagborrel deden we een online escape room. Echt super leuk in elkaar gezet en een hele toffe ervaring. Hierdoor heb je het op afstand toch heel leuk met elkaar. De hosting door Robin was erg leuk, waardoor er meteen een goede sfeer in zat. Een aanrader voor iedereen!
Dennis Buitenhuis
Dennis Buitenhuis
08:50 06 Feb 21
Fantastisch! De online games zijn leuk en super gezellig. De presentators waren super grappig en dynamisch. Het is echt een leuke sfeer en je kan niet stoppen met lachen. Je kan van alles verwachten. Ik heb nu al weer zin in om een online game mee te doen :)
Kennis gemaakt met UP Events toen ik op zoek was naar een leuke vergader locatie. Vlak daarna brak Covid uit en moest ik deze reservering annuleren. Maar... UP Events kwam al snel met leuk online teambuilding alternatief. We hebben als organisatie al verschillende keren de game Project Arrow ingezet als online fun activiteit. Echt super! Zowel het spel, alsook het contact met Rene en de hele organisatie. Top!
Elenita Christian
Elenita Christian
13:59 18 Jan 21
Wat een super leuke ervaring! We hebben met 27 collega's het digitale spel Project Arrow gespeeld. Veel lol gemaakt met de teams. Leuke & uitdagende opdrachten. Als je op zoek bent naar een (digitaal) teambuilding-uitje raad ik UP Events zeker aan!
Sanne Stelt
Sanne Stelt
09:04 14 Jan 21
Het was een superleuke ervaring om met het gehele team, digitaal een spel te spelen. We hebben met 30 collega's het spel 'Project Arrow' gespeeld. Gewoon leuk, vermakelijk, plezierig en veel lol gemaakt.Aanrader voor iedereen die een informeel (digitaal) teambuilding-uitje wil.Succes jongens en bedankt!
Shelly van Beekhoven
Shelly van Beekhoven
13:40 21 Dec 20
Heel leuk Scrooge kerst event gehad met onze Crew en in het bijzonder op een originele en enthousiastmakende manier gepresenteerd door onze eigen Charles Dickens! We zijn er echt van in de kerststemming gekomen, de opdrachten waren uitdagend en origineel en hebben ons teamgevoel zeker versterkt. Dit was een prima Corona alternatief voor het jaarlijkse samenzijn rondom kerst, zeker een aanrader!
Simone V
Simone V
17:56 19 Dec 20
Voor het eerst een online team building gedaan in samenwerking met UP-Events! Erg goed geregeld en onze collega's vonden het spel 'The Scrooge' boven verwachting goed! Zeker aan te raden als alternatief voor een virtuele borrel of pubquiz.
Dimitrie van Leeuwen
Dimitrie van Leeuwen
15:49 17 Dec 20
Net de Scrooge Teams winter game gedaan in een sub-groep van 5. Was heel gezellig! Wel een beetje krap qua tijd, lijkt me een kwestie van goed plannen! Bedankt voor de leuke kerstactiviteit!
ThePersister
ThePersister
13:51 17 Dec 20
Eerlijk gezegd heb ik geen op of aanmerkingen. Up Events heeft het goed in elkaar gezet en het verliep leuk en beter dan dat ik had verwacht.De apps waren gebruiksvriendelijk en de opdrachten waren grappig en leuk om in team verband te doen.Op het punt van de begeleiding vond ik dat het prima verliep.
Martin Huisman
Martin Huisman
23:22 16 Dec 20
We hebben met 10 personen de online teambuilding gedaan in het Scrooge wintergame verhaal. Wat een feestje! Super goed geregeld allemaal, een echte Scooge sfeer, dus een geslaagde teambuilding. Een echte aanrader!
Inge van Weerden
Inge van Weerden
14:13 14 Dec 20
We hebben een hele leuke avond gehad met de online escaperoom! Het was een heel divers spel door alle verschillende links, plattegronden en documenten. Hierdoor konden we de taken verdelen en met elkaar nadenken over de oplossing. Echt een aanrader!
Helga
Helga
08:14 28 Nov 20
90 minuten gezoomed met een brede glimlach op mijn gezicht. Zo wil ik elke dag wel een online event. Aanrader!
Jente Kater
Jente Kater
16:09 11 Nov 20
Team dag met UP Events. Zeer geslaagd. De collega's van Team Maatschappij van de Gemeente Oegstgeest hebben er volgens mij van genoten. Bij een digitaal event is de vraag lastig of je aan teambuilding doet maar de gezelligheid was er niet minder om. Veel collega's weer even in beeld gehad. De vragen waren lastig maar uitdagend. De opdrachten leuk en humoristisch. Kortom een geslaagd "team uitje 2020".
Chrik Duyvendak
Chrik Duyvendak
16:53 10 Nov 20
Een digitale teambuilding gedaan met UpEvents: prima ervaring, strak georganiseerd, spel is goed op samenwerking gericht. Echt allés digitaal doen blijft een uitdaging, maar het enthousiasme bij ons team was tijdens deze dag net zo groot als bij een 'live' teambuilding.
Frank Leget
Frank Leget
14:26 10 Nov 20
Strak tegen Amsterdam-Osdorp, een mooie locatie. Ik heb hier een dag of zes trainingen verzorgd. Een nette en vriendelijke ontvangst, de trainingslocatie perfect voor elkaar. Onbeperkt koffie, thee, fris en versnaperingen. En als ik iets nodig had werd het direct geregeld. Een aanrader als je met een groep collega's bijvoorbeeld een bijeenkomst wil organiseren buiten het eigen bedrijf waarbij diverse buitenactiviteiten bijgeboekt kunnen worden. Nu, tijdens de coronatijd is het erg rustig. Ik weet niet hoe het er is als er geen corona is.
Dirk Jan Smids
Dirk Jan Smids
15:24 04 Nov 20
Een super geslaagde middag waarbij de collega's samen weer een hoop lol hebben gehad. UpEvents bedankt voor alles.
Remko Hartjesveld
Remko Hartjesveld
08:27 03 Nov 20
Wát een dag! We waren hier met een groep van 20 man, chaotisch tot de max natuurlijk, maar daar werd niet op of om voor gekeken haha. De uitleg en begeleiding van activiteit naar activiteit ging naadloos. We hebben arrow tag, bubbel voetbal, beachvolleybal en lazer game gedaan en elk spel was echt hilarisch. We hebben zeker mazzel gehad met het weer maar ik raad dit echt aan aan iedere vrienden groep of bedrijfsuitje!
Iris van der Laan
Iris van der Laan
10:40 25 Sep 20
Super leuk! Top lokatie en genoeg ruimte en activiteiten om te doen!
Roos Miedema
Roos Miedema
09:42 25 Sep 20
Namens de opleidingen SM&O en ISMB van de HvA: Bedankt voor het hosten van onze diploma-uitreikingen, goed contact en goede service. We hebben mooie evenementen neergezet met Up, volledig volgende de Corona richtlijnen.
Liedewij Pronk
Liedewij Pronk
10:50 22 Sep 20
Afgelopen vrijdag met mijn team Expeditie Robinson gedaan. Ondanks de regen een topmiddag/avond gehad. De begeleiding door Michael en Tom was geweldig! Wat een fijne gastheren. Kortom, de locatie was top, de activiteit enig, de begeleiding fijn, het eten en drinken heerlijk!! Een aanrader!!!!
Concepta Anakotta
Concepta Anakotta
10:47 02 Sep 20
Fantastische activiteiten en leuke begeleiders, dat je dit in Amsterdam kan vinden is echt uniek!!
Rob 94
Rob 94
07:22 26 Aug 20
We hebben onlangs een teamdag gehad bij UP events en het was super goed geregeld en we hebben het heel leuk gehad. Zeker een aanrader!
Rielle van den Born
Rielle van den Born
06:21 25 Aug 20
Afgelopen vrijdag hebben mijn verloofde en ik een geweldig feestje mogen geven bij UP event in de beachclup (met een p). Juist door de flexibiliteit van de medewerkers en het fijne barpersoneel was het een erg geslaagd feest. Deze plek is echt een aanrader!
Marlies Liebrecht
Marlies Liebrecht
10:35 18 Aug 20
Google Rating
4.8

Write a Review

City game as a department outing

We welcome you to visit our own location in Amsterdam West for the most diverse department outings. However we also offer department outings at other locations in the Netherlands. One of our best-selling department outings is the city hunt: secrets of Amsterdam. The city hunt is one of our city games. Whilst you enjoy a tour of the city we provide you with a tablet to perform various assignments, answering questions an looking for clues! We have a suitable city game for every department outing, each with it’s own theme. The city games can be played in Amsterdam as well as the rest of the Netherlands. The coolest department outings in Amsterdam is the city hunt.

Active department outings

Our active department outings are the most popular department outings we offer. We have a large number of group activities that have a fixed location. Think of our much acclaimed survivor game, highland games, bubble football, laser tag, archery tag and archery. We also encourage you to enjoy a department outing on the beach or in the city! We work with various partners on Zandvoort beach as well as regular partners in Amsterdam and Haarlem centre making it an experience to remember. It is also possible for you to book any of these activities to be held at your own location. All we ask is to make sure you are in good health. Especially for the highland games and bumper football, it is recommended that the conditions are good.

Escape room UP to 14 people

If you are looking for an escape room department outing, we have the perfect experience for you. Enjoy any of our escape rooms together with your friends, colleagues or family. Together in your groups (max 7 people) you have 60 minutes to escape. Be quick, time is running out! Good cooperation is necessary in order to escape in one piece. The four rooms we offer are called The Bunker and Vietnamese Victim.

Escape room for large groups

Do you want to organise an escape room experience for a larger group? We have a number of options for large department outings. Choose to play our four rooms in two shits. How it works- One half of the group plays an escape room whilst the other half enjoys a drink, our location and some team strategising. Another option is to double up on activities that are perfect for the ultimate department outing – chain reaction, vr murder game, beach gamespercussion workshop or a graffiti workshop. Alternatively we welcome you to play one of our escape challenges. These are: escape challenge: morte frio or escape challenge: the monk. These are for groups of ten up to five thousand people playing simultaneously in the same room!

A creative department outing

We have a wide range of different creative department outings. These can be booked for groups between 10 and one thousand people. We have a creative workshop for each group that meets the needs. The creative workshops range from sand sculpture workshop and the bigger picture to ice sculpting workshop and workshop paint like van Gogh. The creative workshops can be booked both at our location in Amsterdam West and at an external location.

Game show as a department outing

Are you looking for a little strange or challenging department outing? Perhaps one of our game shows or dinner games is an interesting option for your department. One of our best game shows is “minute to win it“. During this awesome department outing you will compete against each other, using tactics, team spirit and speed to win these short fun and challenging games. You will compete to build the highest tower or stack the most nuts with chopsticks, anything is possible. This is a game show you really must have played once!

Another funny department outing and a perfect interpretation for a group outing, staff outing, company outing, team outing, bachelor party or family outing is the battle of the sexes quiz. In teams you will answer questions in different rounds that our experienced game leader will present. And eventually it becomes clear which sex is the smartest!

Teambuilding Amsterdam

At UP you will find the best team building in Amsterdam. UP Events has its own event location and is a full service event agency. We offer a whole range of team building activities and team building workshops. All our department outings can be organised both at our location in Amsterdam and externally. What about creative team building workshop in the center of Amsterdam? Or a super exciting race to the moon with to the moon and back at your own office?

What is team building exactly? Team building is a collective term for various types of activities used to enhance social relations and define roles within teams, often involving collaborative tasks. It is distinct from team training, which is designed by a combination of business managers, learning and development/OD (Internal or external) and an HR Business Partner (if the role exists) to improve the efficiency, rather than interpersonal relations.

Games for groups:

 • aligning around goals
 • building effective working relationships
 • reducing team members’ role ambiguity
 • finding solutions to team problems

Meeting room in Amsterdam

You will feel right at home with a choice of 7 different meeting spaces. All our meeting rooms have facilities including a fridge, tea and coffee and most importantly toilet(s). Our customers use the meeting rooms for meetings, away days and training sessions. Our staff will make sure you have everything you need for a comfortable experience, including breakfast, lunch and diner options. Tired of sitting down? Relax with one of our activities or take a walk through the “Gardens of West”. This nature area is just a minute away.

Special department outings in Amsterdam

We offer the best activities that make every department outing in Amsterdam a succes. Choose from one of our special activities. These activities are all at our event location in Amsterdam.

What else do we offer

We are proud to offer the best company parties and company festivals at UP Events. We also are happy to arrange activities, diner, hotel accommodation and transport.

For the kids we have the coolest birthday parties in Amsterdam. In May and the summer holiday we have a summer camp in Amsterdam. It’s a day camp where children can play our activities all day long! A great way to get out, get active, make friends and burn off some steam!