Binnen

Buiten

Samenwerken

10 - 2000 Personen

Boomwhackers workshop

Deze energieke Boomwhackers workshop zorgt ervoor dat elke groep binnen een korte tijd een vrolijke en muzikale compositie kan spelen. Iedere kleur Boomwhacker heeft een eigen toon. Wanneer de verschillende kleuren Boomwhackers hun eigen ritme aanhouden, ontstaat er al snel een muzikale, ritmische compositie. Het resultaat zal je verrassen!
Deze Boomwhackers workshop is ideaal als energizer, ijsbreker, intermezzo of uitsmijter; voor ieder soort meeting, vergadering, conferentie, training of feestelijke bijeenkomst.

Wat zijn Boomwhackers?

Boomwhackers zijn felgekleurde lichtgewicht plastic buizen met verschillende lengtes (30-65 cm) die makkelijk in de hand liggen. Als je ermee tegen je hand, de grond of op de tafel slaat komt er een toon uit. Door iedere kleur Boomwhacker op een ander ritme te laten spelen ontstaat er al snel een swingende, ritmische compositie.

Prijs op externe locatie

Je kunt de Boomwhackers workshop zowel op onze locatie in Amsterdam als op een externe locatie ergens in Nederland boeken.
15 – 50 personen € 29,95 pp excl. 6% btw.
51 – 98 personen € 27,95 pp excl. 6% btw.
99 – 2000 personen € 24,95 pp excl. 6% btw.
Duur: 1,5 uur

Boomwhackers workshop Combinaties

Je kunt de Boomwhackers workshop hier op onze locatie boeken. Wil je liever een arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbalEscape Room of VR-games. Wil je ook een lekker drankje en genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31 (0) 204635850.

Prijs op onze locatie

Vanaf 10 personen € 29,95 pp excl. btw.
Duur: 90 minuten

Ben je met minder dan 10 personen kun je voor 10 personen boeken.

Ben je met meer dan 25 personen vraag dan een offerte aan voor een speciale prijs.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*

BBQ erbij?

Check it Out