Binnen

Buiten

Samenwerken

Vanaf 10 Personen

Boomwhackers workshop

Deze energieke Boomwhackers workshop zorgt ervoor dat elke groep binnen een korte tijd een vrolijke en muzikale compositie kan spelen. Iedere kleur Boomwhacker heeft een eigen toon. Wanneer de verschillende kleuren Boomwhackers hun eigen ritme aanhouden, ontstaat er al snel een muzikale, ritmische compositie. Het resultaat zal jullie zeker doen verrassen!

Deze muzikale activiteit is ideaal als energizer, ijsbreker, intermezzo of uitsmijter; voor ieder soort meeting, vergadering, conferentie, training of feestelijke bijeenkomst. Je kunt het ook boeken met een groep vrienden voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of als familie uitje.

Wat is het eigenlijk?

Bij de bookwhackers workshop maken jullie gebruik van een boomwhacker als percussie instrument. Het heeft de vorm van een lange plastic buis. Van binnen zijn deze instrumenten hol waardoor je er geluid uit komt wanneer je ermee slaat op andere boomwhackers, tegen het lichaam of op een ander voorwerp. Jullie krijgen tijdens deze activiteit allemaal verschillende kleuren. En elke kleur vertegenwoordigt een andere toon. Hierdoor maken jullie als groep de meest fantastische ritmes en muziek! Het geheel wordt door onze enthousiaste host begeleidt.

Boomwhackers workshop combinaties

Je kunt de Boomwhackers workshop op onze locatie boeken. Maar we kunnen ook naar een locatie naar keuze binnen Nederland toe komen. Wil je liever een arrangement met een andere activiteit zoals djembé, percussie, graffiti workshop, Escape Room of VR-games. Of wil je misschien ook een lekker drankje en genieten van een heerlijke BBQ? Vraag dan een offerte aan of bel +31(0)20-4635850.

Prijs op onze locatie

Duur: 75 minuten
10-5000 personen: €24,95 pp excl. 9% btw

Zijn jullie met minder dan 10 personen, dan kun je de boomwhackers workshop voor 10 personen boeken.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Prijs op een andere locatie

Duur: 90 minuten
15-5000 personen: €28,95 pp excl. 9% btw

Zijn jullie met minder dan 15 personen, dan kun je de boomwhackers workshop voor 15 personen boeken.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen