Binnen

Buiten

Samenwerken

Vanaf 10 Personen

Boomwhackers workshop

Deze energieke Boomwhackers workshop zorgt ervoor dat elke groep binnen een korte tijd een vrolijke en muzikale compositie kan spelen. Iedere kleur Boomwhacker heeft een eigen toon. Wanneer de verschillende kleuren Boomwhackers hun eigen ritme aanhouden, ontstaat er al snel een muzikale, ritmische compositie. Het resultaat zal je verrassen!
Deze Boomwhackers workshop is ideaal als energizer, ijsbreker, intermezzo of uitsmijter; voor ieder soort meeting, vergadering, conferentie, training of feestelijke bijeenkomst.

Wat zijn Boomwhackers?

Een Boomwhacker is een percussie instrument. Het heeft de vorm van een lange plastic buis. Van binnen zijn boomwhackers hol waardoor je er geluid mee kunt maken door ermee te slaan op andere boomwhackers, tegen het lichaam of op een ander voorwerp. Jullie krijgen tijdens deze activiteit allemaal verschillende kleuren boomwhackers. En elke kleur vertegenwoordigt een andere toon. Hierdoor maken jullie al groep de meest fantastische ritmes en muziek!

Boomwhackers workshop combinaties

Je kunt de Boomwhackers workshop hier op onze locatie boeken. Wil je liever een arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbalEscape Room of VR-games. Wil je ook een lekker drankje en genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)20-4635850.

Prijs op onze locatie

Duur: 75 minuten
10-5000 personen: €24,95 pp excl. 9% btw

Zijn jullie met minder dan 10 personen, dan kun je voor 10 personen boeken.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Prijs externe locatie

Duur: 90 minuten
15-5000 personen: €28,95 pp excl. 9% btw

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen