Buiten

Samenwerken

Competitief

Vanaf 15 Personen

Het verhaal van de City escape game

We nemen jullie in deze City escape game mee naar het Amsterdam van het jaar 1605. In deze tijd floreerde vooral de handel van de VOC. Maar er lag ook een gevaar op de loer, “De pest”. Jouw team zit vast in het centrum van de stad (dit kan elke grote stad zijn), de pest is overal. Welk team speelt dit spel het slimst en zal als eerste uit de stad ontsnappen?

Hoe werkt het?

De City escape game wordt gespeeld op een smartphone of tablet. Met de tablet loop je door de verschillende delen van de binnenstad. Hier vinden jullie vragen, opdrachten en hints. Maar pas op, er zijn gebieden waar de pest zich al heeft verspreid. Loop niet per ongeluk zo’n gebied in want dan is een overwinning heel, heel ver weg. Het team dat als eerste de code weet te kraken en het eindpunt weet te bereiken wint het spel.

Prijs 

Duur: 150 minuten
15 – 5000 personen €25,95 pp excl. 21% btw.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

City escape game combinaties

Je kunt hier de City escape game op onze locatie boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals de city hunt, operation mindfall, escape room of VR games. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.