Binnen

Buiten

Samenwerken

Vanaf 10 Personen

To the moon and back

In To the moon and back zijn jullie allemaal NASA medewerkers. De maan is vandaag de ultieme reisbestemming geworden. Jullie doel is om een echte raket te bouwen, te lanceren en jullie astronaut – een rauw ei – weer heelhuids terug op aarde te krijgen. Dit is nu echt Rocket Science! Een teambuilding activiteit waarin je in groepen samenwerkt en samen bouwt aan jullie eigen raket.

De activiteit duurt ongeveer 2 uur. We starten met een introductie (15 minuten) daarna het ontwikkelen en bouwen van jullie raket (60 minuten) en tot slot de lancering van alle raketten (15 minuten). Gaan jullie de uitdaging aan?

Het is mogelijk om deze activiteit op onze locatie,  je eigen locatie of een andere externe plek te spelen. De kosten zijn hiervoor hetzelfde. De prijs is inclusief begeleiding uiteraard.

To the Moon raket bouwen

  • Teambuilding
  • Synergy
  • Communicatie
  • Creativiteit
  • Innovatie
  • Time management
  • Project management
  • Delegatie
  • Uitdaging

Prijs To the moon and back

Teambuilding op onze locatie in Amsterdam
Duur: 120 minuten
10 – 5000 personen: €29,95 pp excl. 9% btw

Teambuilding op een andere locatie in Nederland
Duur: 120 minuten
15 – 5000 personen: €34,95 pp excl. 21% btw

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Teambuilding Amsterdam To the Moon and Back 1
snelle training en projectbriefing

Teambuilding Amsterdam To the Moon and Back 2
raket bouwen

Verdeeld in teams van 6-8 personen krijgen jullie de vertrouwelijke informatie en het nodige materiaal om de raket te bouwen. Jullie bedenken je eigen engineering, bepalen hoeveel brandstof je gaat gebruiken en wat de capsule nodig heeft om een heel ei terug te brengen. De hersenen en handen gaan aan het werk!

Teambuilding Amsterdam To the Moon and Back 3

raketlancering en prijsuitreiking

Tijd voor de ultieme test! Brengt jullie raket de “Eggstronaut” weer veilig terug op aarde? 5,4,3,2,1 … Lift off!

informatie raketmissie teambuilding amsterdam

Raket bouwen groepsactiviteit amsterdam

Lanceer je raket

Introductie

De introductie schetst het beeld van de Space race van de jaren ’60, waarin feiten, teaminspanning en de maan worden gecombineerd. De introductie zal worden versterkt door korte maar krachtige video’s over historische feiten en een presentatie. Deze kennis zal jullie team helpen binnen het “To the Moon and Back” teambuilding project.

Raketwetenschap

De teams beginnen hun uitdagende project om een To the moon raket te bouwen. Daarna deze te bemannen met een astronaut en de veilige terugkeer naar de aarde te berekenen. Elk team splitst in 3 de afdelingen die onafhankelijk werken, maar te allen tijde moeten samenwerken en horizontaal communiceren. Anders lukt het niet om een goede raket te maken. Na de deadline verzamelen alle teams hun raketten en maken ze zich klaar voor lancering.

T- minus 30 seconden

We gaan naar buiten voor de lancering. Het Control Center brengt je raket naar het lanceerplatform en maakt zijn hightech motoren gereed voor ontsteking. Achter elkaar proberen te teams hun raket te lanceren. Samen kijken we naar deze indrukwekkende rocket launches en natuurlijk de terugkeer van jullie astronaut. Welk team lukt het om het rauwe ei heel te laten? Probeer deze toffe teambuilding activiteit samen met je vrienden, familie of collega’s!

Bedrijfsuitje combinaties

Je kunt dit geweldige To the Moon teamuitje ook combineren met andere toffe spellen en activiteiten. Wil je graag een combinatie met een andere activiteit zoals kettingreactie, hackathon, lasergamenbubbel voetbalescape room of vr-games? Misschien ook een lekker drankje en/of genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31 (0) 204635850.