JGA Amsterdam

Vrijgezellenuitje Amsterdam, dit doe je samen met UP Events. Nog een keer helemaal losgaan als vrijgezel, met je beste vriend(innen). Deze dag “moet” een onvergetelijke dag worden. UP Events biedt de meest hilarische groepsactiviteiten aan die garant staan voor een top Vrijgezellenuitje. Op onze locatie kunnen jullie terecht voor een losse activiteit, een all in verzorgd pakket of zelfs een compleet verzorgde dag. Als je in Amsterdam centrum wilt eindigen regelen wij het vervoer voor je en de meest geweldige activiteiten.

Vrijgezellenuitje activiteiten

De beste activiteiten voor een vrijgezellenuitje speel je op onze evenementen locatie in Amsterdam west. Je kunt er gratis parkeren. Meestal niet nodig bij een vrijgezellenfeest, maar toch. Met een taxi ben je binnen 15 a 20 minuten in het centrum van Amsterdam. Station Amsterdam Sloterdijk is 10 minuten met de bus en ongeveer 5 a 10 minuutjes lopen. UP Events biedt meer dan 80 verschillende activiteiten. De meest geboekt vrijgezellenuitjes zijn: bubbel voetbal, archery tag, laser tag en city games.

Naast vrijgezellenfeesten organiseren wij ook andere leuke uitjes in Amsterdam zoals personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, groepsuitjes, teamuitjes, familie uitjes en afdelingsuitjes.

Pakket met activiteit, eten en drinken

Gehe zu “Kombination 1”

Kombination 1

Eine Veranstaltung mit Vollverpflegung, Aktivitäten, 3 Getränken pro Person und großem BBQ

 • 4,25 Stunde
 • ab 10

von 69,78 p.p. Ab Preis, pro person.

Kombination 1 Bubble Football Team Building Amsterdam
Gehe zu “Kombination 2”

Kombination 2

Ein komplette Tag mit Vollverpflegung, Aktivität, Getränketeller, 3-Stunden-Getränke-Arrangement und leckerem BBQ.

 • 4,25 Stunde
 • ab 10

von 95,63 p.p. Ab Preis, pro person.

Kombination 2 Amsterdam Teambuilding
Gehe zu “Kombination 3”

Kombination 3

Das reichhaltige Programm mit 2 Aktivitäten, Snack, 3-Stunden-Getränke-Arrangement und leckerem BBQ.

 • 5,6 Stunde
 • ab 10

von 123,11 p.p. Ab Preis, pro person.

Kombination 3 Paket Amsterdam
Gehe zu “Unglaublicher Tag”

Unglaublicher Tag

Der König unter den Pakete: 3 Aktivitäten, Mittagessen, Snacks, unbegrenzte Getränke den ganzen Tag und leckeres BBQ.

 • 9 Stunde
 • ab 10

von 175 p.p. Ab Preis, pro person.

Teambonding Activities
Gehe zu “Bubble Fußball”

Bubble Fußball

Eingehüllt in einen riesigen Plastikball treten Sie beim Bubble Fußball gegeneinander an.

 • 0,5/1 Stunde
 • ab 4

von 17,95 p.p. Ab Preis, pro person.

Bubble-Fußball amsterdam
Gehe zu “Lasertag”

Lasertag

Echtes Gaming, konkurrieren, aber vor allem: Spaß haben!

 • 0,5/1 Stunde
 • ab 4

von 17,95 p.p. Ab Preis, pro person.

Lasertag Amsterdam
Gehe zu “Arrow tag”

Arrow tag

Bewaffnet mit Pfeil und Bogen treten Sie gegeneinander an.

 • 0,5/1 Stunde
 • ab 4

von 14,95 p.p. Ab Preis, pro person.

arrow tag amsterdam
Gehe zu “Arcade-Spielhalle”

Arcade-Spielhalle

Een volledig ingerichte arcadehal vol met te gekke arcade games.

 • 0,5/1 Stunde
 • ab 6

von 17,95 p.p. Ab Preis, pro person.

Arcade UP Events
Gehe zu “Beachvolleyball”

Beachvolleyball

Beachvolleyball in Amsterdam draußen auf echtem Sand.

 • 0,5/1 Stunde
 • ab 6

von 17,95 p.p. Ab Preis, pro person.

Beachvolleyball amsterdam
Gehe zu “Bogenschießen”

Bogenschießen

Sind Sie der Robin Hood Ihres Unternehmens?

 • 0,5/1 Uhr
 • ab 4

von 17,95 p.p. Ab Preis, pro person.

Bogenschießen amsterdam
Gehe zu “Kopf formen”

Kopf formen

Machen Sie eine Tontasse aus dem Kopf Ihres Kollegen oder Freundes.

 • 1,5 Stunde
 • ab 15

von 29,95 p.p. Ab Preis, pro person.

Teambuilding Amsterdam boetseer je cooega
Gehe zu “Stadtjagd: Geheimnisse von Amsterdam”

Stadtjagd: Geheimnisse von Amsterdam

Erkunde Amsterdam auf eine einzigartige Weise mit dieser Stadtjagd! Beantworte Fragen und löse Rätsel, um die Geheimnisse dieser erstaunlichen Stadt zu lüften. Während du durch die Stadt läufst, führt dich dieses Entdeckungsspiel zu einzigartigen Orten und du erfährst Informationen über die Highlights von Amsterdam.

 • 1,5-2 Stunde
 • ab 15

von 24,75 p.p. Ab Preis, pro person.

Stadtjagd: Geheimnisse von Amsterdam
Gehe zu “Robinson Crusoe”

Robinson Crusoe

Spielen Sie den coolsten Robinson Crusoe-Ausflug, den es gibt, und treten Sie gegeneinander an!

 • 1,25/2,5 Stunde
 • ab 10

von 31,95 p.p. Ab Preis, pro person.

Robinson Crusoe-Ausflug Amsterdam

Tips vrijgezellenuitje Amsterdam

Jij bent de aangewezen persoon om het vrijgezellenuitje in Amsterdam van je beste vriend of vriendin te organiseren. Daar komen best wel wat zaken bij kijken. Wij hebben hieronder een aantal tips verzameld. Wellicht kun je die gebruiken. De do’s and don’ts zeg maar. Vaak zijn het de kleine dingen die het verschil maken en zorgen voor een geslaagd vrijgezellenuitje.

Wie gaat het organiseren

Het organiseren van een vrijgezellenuitje kan veel tijd kosten. Zeker als je de verschillende onderdelen zelf wilt gaan organiseren. Denk hierbij aan vervoeractiviteit(en)eten en drinken etc. Je kunt er voor kiezen de gehele of een gedeelte van de dag bij een evenementenbureau uit Amsterdam neer te leggen. Dit kan je heel veel tijd schelen. Het makkelijkste is om te gaan voor een arrangement. Hierin is alles opgenomen voor een vast bedrag. Je weet dus van te voren hoeveel je gaat uitgeven. Het is verstandig om de organisatie van een vrijgezellenuitje met iemand samen te doen. Het grote voordeel hiervan is dat je met iemand kunt sparren. Zo stellen jullie samen het leukst mogelijke vrijgezellenuitje samen.

Wanneer een vrijgezellenuitje

In Nederland worden er gemiddeld 10 tot 15 personen uitgenodigd op een vrijgezellenuitje. Dat betekent dat je met 10 tot 15 verschillende agenda’s rekening moet houden. Het is dus verstandig om de datum zo snel mogelijk vast te leggen. Hoofdzaak is natuurlijk dat de vrijgezel kan!! Een goede tip is, gebruik een datumprikker. Dat scheelt je een hoop belletjes en of appjes.

Wie ga je uitnodigen

Het meest voor de hand liggende antwoord is natuurlijk de vrijgezel vragen wie hij of zij er graag bij wil hebben. Wil je niet dat hij of zij weet dat er iets staat te gebeuren? Dan kun je altijd contact opnemen met zijn of haar toekomstige vrouw of man. Grootste vraag is natuurlijk, van wie vindt de vrijgezel het belangrijk dat hij of zij er bij is. Maak niet de vergissing om alleen vrienden/ vriendinnen uit te nodigen die jij aardig vindt. Het is immers niet jouw vrijgezellenuitje.

Vrijgezellenuitje budget

Het budget dat kan worden uitgegeven is natuurlijk voor iedereen anders. Belangrijk is wel dit van tevoren te bepalen. Bij het kiezen van een geschikte datum voor het vrijgezellenuitje kun je direct het bedrag navragen dat iedereen bereid is uit te geven. In Nederland wordt er gemiddeld €125,- p.p. uitgegeven aan een vrijgezellenuitje. Bijna altijd betaald de vrijgezel niks. Houd hier dus rekening mee in je kostenplaatje. Laat alle mensen, die mee doen, van tevoren betalen. Niks is vervelender dan dat je er achteraf nog achter je geld aan moet. Een heel makkelijke app hiervoor is, tikkie. Het is slim om vooraf goed de totale kosten in kaart te hebben. Het kan voor sommige mensen vervelend zijn als er achteraf nog extra kosten bijkomen.

Waar gaan jullie heen

Dit begint eigenlijk met de vraag, wat vindt de vrijgezel leuk. Wij zijn ervan overtuigd dat het erg belangrijk is dat de vrijgezel een leuke dag heeft. Natuurlijk mag hij of zij best een beetje afzien maar uiteindelijk is het wel zijn/ haar vrijgezellenuitje. Dit moet een dag worden die hij of zij niet meer vergeet. Er zijn zo ontzettende veel dingen te doen in Amsterdam. Wil je een actief vrijgezellenuitje organiseren of wil je liever de stad in en vooral veel bier drinken? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mix van de twee. Starten met leuke outdoor activiteiten en daarna de stad in voor een leuke kroegentocht.

Planning afronden

Als je weet hoe het programma van het vrijgezellenuitje er uit gaat zien wacht dan niet te lang met boeken. Het zou zonde zijn als alle energie voor niets is geweest en je programma niet meer te boeken is. Vaak is het zo dat bij het definitief maken van een boeking je ook direct, al dan niet een gedeelte, moet betalen. Laat de anderen weten dat alles definitief is en ze niet meer kunnen afzeggen. Bij veel evenementenbureau ’s, hotels en restaurants kun je nog tot een week van tevoren personen annuleren maar daarna is dit niet meer mogelijk.

Heel veel plezier met de organisatie van het vrijgezellenuitje en mochten wij ergens mee kunnen helpen neem dan gerust contact met ons op +31(0)20 4635850 Of mail ons via ons contactformulier.

Communicatie rond het vrijgezellenuitje

Zoals al eerder aangegeven komt er bij de organisatie van een vrijgezellenuitje organiseren veel kijken. Daarbij is het belangrijk goed te blijven communiceren. Het vrijgezellenuitje moet een verassing voor de vrijgezel zijn maar niet voor de vrienden of vriendinnen. Gebruik een app groep, dat creëert helderheid. Maak niet de fout om alles te overleggen wat je wilt doen. Je kan het nooit goed doen voor alle betrokkenen. Vraag hulp waar nodig aan mensen waarvan jij denkt dat die je kunnen helpen. Neem een beslissing als het nodig is. Communiceer helder hoe het programma gaat verlopen. Geef goed de kosten aan van het vrijgezellenuitje. En ben duidelijk over wat je van andere deelnemers verwacht.

Wat bieden we nog meer

Wij kunnen je ook helpen met veel andere zaken dan een vrijgezellenuitje in Amsterdam. Van activiteit tot diner en van hotel tot transport. Ook organiseren wij op onze eigen evenementenlocatie de leukste bedrijfsevenementen, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en bedrijfsfestivals.

Voor de kids hebben we de leukste verjaardagsfeestjes in Amsterdam. In mei en zomervakantie organiseren we zomerkamp Amsterdam. Het is een dagkamp waar kinderen de hele dag door al onze activiteiten kunnen spelen.

Vergaderruimte in Amsterdam

Onze locatie heeft 7 verschillende vergaderruimtes. Je voelt je er meteen thuis. Alle vergaderlocaties hebben een eigen koelkast en toilet. Er zijn ook koffie- en theefaciliteiten. Onze klanten gebruiken de vergaderzalen bijvoorbeeld voor vergaderingen, heidagen en trainingen. Wij bieden ontbijt-, lunch- en dineropties. Onze medewerkers zorgen ervoor dat jullie niets tekort komen. Ben je het zat om binnen te zitten? Ontspan tijdens een van onze activiteiten of maak een wandeling door de “Tuinen van West“. Dit natuurgebied ligt op slechts een minuut afstand.

Ook zijn onze vergaderruimtes geschikt voor teambuilding en samenwerkingsactiviteiten.

De beste uitjes in Amsterdam

Afdelingsuitje Amsterdam Expeditie Robinson Katapult

Afdelingsuitje Amsterdam

De leukste afdelingsuitjes met je collega’s.

Bedrijfsuitje Amsterdam Kop KleienBedrijfsuitje Amsterdam Kop Kleien

Bedrijfsuitje Amsterdam

Te gekke bedrijfsuitjes in Amsterdam, zowel actief als minder actief.

Familie uitjes Amsterdam Creatief Teamwork

Familie uitje Amsterdam

Gezellig er tussenuit met een familie uitje in Amsterdam.

Groepsactiviteiten Amsterdam De Monk

Groepsactiviteiten

Voor elk uitje een super leuke groepsactiviteit.

Groepsuitjes Amsterdam Lanceer je raket

Groepsuitjes Amsterdam

Kies uit meer dan 50 verschillende groepsuitjes.

Personeelsuitje Amsterdam Escape Room Challenge

Personeelsuitje Amsterdam

Volledig geregelde personeelsuitjes in Amsterdam, die aansluiten bij elke wens. Kom uit de thuiswerkdip met onze te gekke Corona proof personeelsuitjes en online personeelsuitjes.

Stranduitje Amsterdam Beachvolleybal Uitje

Stranduitje Amsterdam

Heerlijk met je voeten in het zand tijdens jullie eigen stranduitje in Amsterdam. Geniet van ons eigen strand waar je de leukste activiteiten kunt doen.

Vrijgezellenfeestje organiseren Amsterdam

Vrijgezellenfeest Amsterdam

De laatste dag voordat je vast zit, echt even helemaal los tijdens het vrijgezellenfeest in Amsterdam. Corona proof vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen.

Teambuilding Uitjes Amsterdam Kettingreactie

Teambuilding uitjes Amsterdam

Uitjes waar teambuilding voorop staat. Combineer fun met samenwerkingsopdrachten. Online of met zijn allen samen, alles is mogelijk.

Teamuitje Amsterdam Bubbel Voetbal

Teamuitje Amsterdam

Lekker met je collega’s er tussenuit met jullie eigen teamuitje in Amsterdam. Nu ook de leukste online teamuitjes en Corona proof teamuitjes.