Vitaliteitsprogramma

Fun, interactief en verbindend online vitaliteitsprogramma

Na de enthousiaste reactie op onze  online ’vitaliteit game’ en online energizer ’Into fresh air’ is het tijd om continuïteit te bieden. Boek nu een vitaliteitsprogramma waarin alle medewerkers met elkaar aan de slag gaan. In teams (of individueel) gaan jullie meters maken en zoals jullie gewend zijn.. ’We make it a game’!

D.I.Y. vs. Instructeur

De manier van spelen is afhankelijk van jullie wensen. Tijdens het vitaliteitsprogramma is het mogelijk om de wekelijkse energizers altijd gezamenlijk, op een vast tijdstip te spelen onder begeleiding van een professionele instructeur van UP Events. In verband met alle persoonlijke agenda’s wisselende werk en tijdzones kan het ook fijn zijn de energizer in een D.I.Y. (Do It Yourself) vorm aan te bieden.

Hoe werkt het vitaliteitsprogramma

Tijdens het vitaliteitsprogramma worden de deelnemers elke week op 1 (of meerdere) korte online energizers getrakteerd, genaamd into fresh air. De energizers hebben steeds een ander thema, denk hierbij aan vitaliteitsthema’s als bewegen, voeding, maar ook circulariteit, trivia, leuke weetjes of een bedrijfsthema dat voor jullie interessant is.
De Energizer wordt gespeeld via onze game app (gratis te downloaden in de Google app & Playstore). Na het inloggen krijgen de deelnemers 15 minuten de tijd om zoveel mogelijk meters te maken. Bij elke 50 meter die ze lopen, ontvangen ze een vraag of opdrachten waarmee ze punten kunnen scoren.

Resultaten: Individueel vs. teams

Uiteraard zijn de scores en resultaten van de game online en live inzichtelijk. Op die manier kan je na een spel, of periode, precies zien hoe de deelnemers het er vanaf hebben gebracht. Je kunt ervoor kiezen om de deelnemers individueel of in teams te laten spelen. Op die manier kan je het competitie element goed laten leven binnen een organisatie en ook gedurende een langere periode betrokkenheid creëren.

Kies 1 van de 8 verschillende thema’s

Veel bedrijven willen elke week of maand meerdere energizers spelen. Dat kan nu met ons vitaliteitsprogramma. Vandaar dat we 8 verschillende thema’s hebben voor onze online energizer Into fresh air.

  • Voeding
  • Beweging
  • Geluk
  • Brein
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Omgeving
  • Plastic
  • Inspirerende mensen

Benodigdheden

Wat heb je nodig tijdens een vitaliteitsprogramma:

  • Smartphone
  • En eventueel een laptop met camera & microfoon (bij gezamenlijke game)

Keywords: Bewegen, fun, outdoor, creatief denken, personaliseren, digitaal en live

Prijs per maand

Tijdsduur: 15 minuten per energizer
10 – 10.000 personen
Vitaliteitsprogramma met 1 energizer per week €29,95 pp excl. 21% btw.
Vitaliteitsprogramma met 2 energizers per week vanaf €39,95 pp excl. 21% btw.

Vitaliteitsprogramma personaliseren

Het is heel goed mogelijk om jullie vitaliteitsprogramma te personaliseren. Hierdoor is het programma perfect te integreren in iedere bedrijfsdoelstelling op het gebied van vitaliteit. In onze verschillende oplossingen kun je makkelijk een bedrijfs-elementen toevoegen om je doelgroep op een speelse manier bij een belangrijk thema binnen jullie bedrijf te betrekken. Leuke weetjes, bedrijfsinformatie of je strategie met een knipoog integreren? Make it a game!

Vitaliteit in een nieuw jasje

Vitaliteitsprogramma bedrijven

Online vitaliteitsprogramma

Boek nu een vitaliteitsprogramma waarin alle medewerkers met elkaar aan de slag gaan. In teams (of individueel) gaan jullie meters maken en zoals jullie gewend zijn.. ‘’We make it a game’’!

Into Fresh Air Online Energizer

Online energizer Into fresh air

De fantastische online energizer Into Fresh Air zorgt voor een korte pauze tijdens je online event, online vergadering of online bedrijfsuitje.

Activiteitenkalender bedrijven scholen

Activiteitenkalender

Boek makkelijk en snel een gevarieerde activiteitenkalender. Zorgvuldig samengesteld met kwalitatieve online fun- en teambuilding games, vernieuwende energizers en social walks- en lunches, waar het onderlinge contact met collega’s centraal staat.