Vrijgezellenfeest Amsterdam

Vrijgezellenfeest Amsterdam, dit doe je samen met UP Events. Nog een keer helemaal losgaan als vrijgezel, met je beste vriend(innen). Deze dag “moet” een onvergetelijke dag worden. UP Events biedt de meest hilarische groepsactiviteiten aan die garant staan voor een top corona proof vrijgezellenfeest. Op onze locatie kunnen jullie terecht voor een losse activiteit, een all. in. verzorgd pakket of zelfs een compleet verzorgde dag. Als je in Amsterdam centrum wilt eindigen regelen wij het vervoer voor je en de meest geweldige activiteiten.

Vrijgezellenfeest activiteiten

De leukste activiteiten voor een vrijgezellenfeest kun je doen op onze eigen locatie in Amsterdam West. Je kunt er gratis parkeren. Meestal niet nodig bij een vrijgezellenfeest, maar toch. Met een taxi ben je binnen 20 minuten in het centrum van Amsterdam. Station Amsterdam Sloterdijk is 10 minuten met de bus en ongeveer 10 minuutjes lopen. UP Events biedt meer dan 100 verschillende activiteiten. Als je meer informatie wilt over de volgende activiteiten klik dan op de link. bubbelvoetbal, archery tag, laser tag, escape room en city games. Alle activiteiten staan ook op deze site.

Naast vrijgezellenfeestjes organiseren wij ook andere leuke uitjes in Amsterdam zoals personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, groepsuitjes, teamuitjes, familie uitjes en afdelingsuitjes.

Waarom een vrijgezellenfeest bij UP Events

 • Je gaat blijer weg dan dat je aankwam
 • Elke dag enthousiast personeel om jouw event een succes te maken
 • Wij voldoen aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze
 • Value for money / je krijgt waar voor je geld
 • Toch niet helemaal happy, kom je terug!

Facts over UP Events

 • Meer dan 80.000 tevreden klanten per jaar
 • 4,8 sterren op Google Reviews
 • Meer dan 15 jaar ervaring in memorabele events
 • Lid van VeBon (veilig buitensporten), Recron en TUV gecertificeerd
 • Gratis parkeren voor de deur, in Amsterdam, echt waar!

Activiteit(en), drank en BBQ voor jullie vrijgezellenfeest in Amsterdam

Ga naar “ADD UP 1”

ADD UP 1

Een compleet verzorgd arrangement. Inclusief 1 activiteit, 3 drankjes per persoon en heerlijke BBQ. Perfect voor een bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenuitje.

 • 4,25 uur
 • v.a. 10

v.a. 69,78 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Bedrijfsuitjes in Amsterdam
Ga naar “ADD UP 2”

ADD UP 2

Een dag vol plezier met een activiteit naar keuze, borrelplateau, 3 uur onbeperkt drinken en een heerlijke BBQ. Laat je verassen met ADD UP 2!

 • 4,25 uur
 • v.a. 10

v.a. 95,63 p.p. Vanafprijs, per persoon.

ADD UP 2 Teamuitje Amsterdam Teambuilding
Ga naar “ADD UP 3”

ADD UP 3

Het ruim gevulde programma met 2 activiteiten, borrelplateau, 3 uur drankarrangement en heerlijke BBQ.

 • 5,6 uur
 • v.a. 10

v.a. 123,11 p.p. Vanafprijs, per persoon.

ADD UP 3 Teamuitje Amsterdam

Hoe organiseer je een vrijgezellenfeest?

Vrijgezellenfeest Amsterdam TIPS

Als je het vrijgezellenfeest van je beste vriend of vriendin mag organiseren dan komen daar best wel wat zaken bij kijken. Wij hebben een aantal tips verzameld die jij wellicht kunt gebruiken. De do’s and don’ts zeg maar. Het zijn vaak de kleine dingen die het verschil maken en zorgen voor een geslaagd vrijgezellenuitje.

Wie gaat het organiseren

Het organiseren van een vrijgezellenfeest kan veel tijd in beslag nemen. Zeker als je de verschillende onderdelen zelf wilt gaan organiseren. Hiermee bedoelen wij vervoeractiviteit(en)eten en drinken etc. Je kunt er voor kiezen de gehele of een gedeelte van de dag bij een organisatie zoals UP Events neer te leggen. Dit scheelt je veel tijd. Je kunt een pakket afnemen waarin alles is opgenomen voor een vast bedrag. Het is verstandig om de organisatie van een vrijgezellenfeest met iemand samen te doen. Je kunt overleggen en samen het leukst mogelijke vrijgezellenfeest samenstellen.

Kies uit de leukste activiteiten tijdens jullie vrijgezellenfeest in Amsterdam

Ga naar “Bubbel voetbal”

Bubbel voetbal

Gehuld in een enorme plastic bal gaan jullie de strijd met elkaar aan Bubbel voetbal.

 • 0,5/1 uur
 • v.a. 4

v.a. 17,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

bubbel voetbal Amsterdam
Ga naar “Arcade game hal”

Arcade game hal

Een volledig ingerichte arcadehal vol met te gekke arcade games.

 • 0,5/1 uur
 • v.a. 6

v.a. 17,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Up Events Arcade hal
Ga naar “Archery tag Amsterdam”

Archery tag Amsterdam

Gewapend met pijl en boog gaan jullie de strijd met elkaar aan.

 • 0,5/1 uur
 • v.a. 4

v.a. 17,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

archery tag amsterdam
Ga naar “Lasergamen”

Lasergamen

Ontdek de opwindende sensatie van lasergamen en voel de adrenaline pompen bij UP Events. Werk als team, schakel je tegenstanders uit en domineer het speelveld in een onvergetelijke strijd.

 • 0,5/1 uur
 • v.a. 4

v.a. 17,95 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Lasergame Amsterdam

Planning afronden

Als je weet hoe het programma van het vrijgezellenfeest er uit gaat zien wacht dan niet te lang met boeken. Het zou zonde zijn als alle energie voor niets is geweest en je programma niet meer te boeken is. Vaak is het zo dat bij het definitief maken van een boeking je ook direct, al dan niet een gedeelte, moet betalen. Laat de anderen weten dat alles definitief is en ze niet meer kunnen afzeggen. Bij veel evenementenbureau ’s, hotels en restaurants kun je nog tot een week van tevoren personen annuleren maar daarna is dit niet meer mogelijk.
Heel veel plezier met de organisatie van het vrijgezellenfeest en mochten wij ergens mee kunnen helpen neem dan gerust contact met ons op. 020-4635850 Of mail ons via ons contactformulier.

Communicatie rond het vrijgezellenfeest

Zoals al eerder aangegeven is een vrijgezellenfeest organiseren best wel een hoop geregel. Daarbij is het belangrijk goed te blijven communiceren. Het vrijgezellenfeest moet een verassing voor de vrijgezel zijn maar niet voor de vrienden of vriendinnen. Een app-groep kan hier bij helpen. Maak niet de fout om bij alles wat je wilt regelen, input van alle mensen te vragen. Je kan het nooit perfect doen voor iedereen. Vraag hulp waar nodig aan mensen waarvan jij denkt dat die je kunnen helpen. Durf beslissingen te nemen. Communiceer helder hoe het programma er uit ziet, wat de kosten zijn en wat je van mensen verwacht.

Veel gestelde vragen over jullie vrijgezellenfeest in Amsterdam

Wat doen in Amsterdam met een vrijgezellenfeest?

Jullie kunnen kiezen uit te gekke vrijgezellenfeest activiteiten. Wat dacht je van een actieve activiteit zoals Bubbel voetbal, lasergame of archery tag? Of een creatieve activiteit zoals Karikatuur tekenen of Hoofd boetseren. Wat je ook zoekt we hebben voor elk vrijgezellenfeest een geschikte activiteit.

Wat kost een vrijgezellenfeest in Amsterdam per persoon?

Bij UP Events kun je al een compleet vrijgezellenfeest in Amsterdam organiseren vanaf 65,11. Dit is ons ADD UP 1 pakket. Hierin zitten 1 activiteit, 3 drankjes p.p. en ook een te gekke BBQ. Houd er rekening mee dat de vrijgezel meestal niet mee betaald aan het vrijgezellenfeest.

Hoe ver van te voren houd je een vrijgezellenfeest in Amsterdam?

Voorheen werd dit vaak een dag voor het huwelijk gehouden. Tegenwoordig maakt dit niet meer zo veel uit. Veel mensen hebben het druk net voor het huwelijk en daarom word het vrijgezellenfeest in Amsterdam al een maand van te voren georganiseerd.

Moet de bruid of bruidegom ook mee betalen aan het vrijgezellenfeest in Amsterdam?

Gebruikelijk in Nederland is dit om niet te doen. De bruid of bruidegom betaald niet mee aan haar of zijn vrijgezellenfeest in Amsterdam.

Hoe organiseer je een vrijgezellenfeest?

Om het je makkelijk te maken hebben we op deze pagina een heel artikel geschreven over hoe je een vrijgezellenfeest in Amsterdam organiseert. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen.

Hebben jullie activiteiten voor een vrijgezellenfeesten voor mannen?

We hebben veel verschillende activiteiten voor een vrijgezellenfeest voor mannen. Zowel actieve als minder actieve activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Boogschieten en onze Arcade game hal.

Hebben jullie leuke activiteiten voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen?

Ook voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen ben je bij ons aan het juiste adres. Kies uit onze te gekke activiteiten.

Wat trek je aan bij een vrijgezellenfeest?

Dat hangt natuurlijk af van wat jullie gaan doen. Soms word van te voren een kleding advies gegeven. Maar vaak ook niet. Neem een tas mee met wat reserve kleding zodat je altijd goed voorbereid bent.

Wanneer

In Nederland worden er gemiddeld 10 personen uitgenodigd op een vrijgezellenfeest. Dat betekent dat je met 10 verschillende agenda’s rekening moet houden. Het is dus verstandig om de datum zo snel mogelijk vast te leggen. Hoofdzaak is natuurlijk dat de vrijgezel kan!! Een goede tip is, gebruik een datumprikker. Geef niet te veel opties want dan ben je heel lang bezig.

Wie ga je uitnodigen

Het meest voor de hand liggende antwoord is natuurlijk de vrijgezel vragen wie hij of zij er graag bij wil hebben. Wil je niet dat hij of zij weet dat er iets staat te gebeuren kun je altijd contact opnemen met de toekomstige vrouw/ man van de vrijgezel. Grootste vraag is natuurlijk, wie wil de vrijgezel dat er komen. Maak niet de vergissing om alleen vrienden/ vriendinnen uit te nodigen die jij aardig vindt. Het is immers niet jouw vrijgezellenfeest.

De beste uitjes in Amsterdam

VR Teambuilding Secrets of the Pyramide
VR Teambuilding Secrets of the Pyramide

Groepsactiviteiten

Voor elk uitje een super leuke groepsactiviteit.

Bedrijfsuitje Amsterdam Kop KleienBedrijfsuitje Amsterdam Kop Kleien

Bedrijfsuitje Amsterdam

Te gekke bedrijfsuitjes in Amsterdam, zowel actief als minder actief.

Vrijgezellenuitje Amsterdam Lasergame

Vrijgezellenuitje Amsterdam

Je beste vriend of vriendin verrassen met een te gekke dag op zijn of haar vrijgezellenuitje in Amsterdam.

Wat is het budget

Het budget is natuurlijk heel erg subjectief. Voor iedereen zal dit anders zijn. Zaak is wel dat je dit het beste van tevoren kunt bepalen. Bij het kiezen van een geschikte datum voor het vrijgezellenfeest kun je direct het bedrag navragen dat iedereen wil of kan uitgeven. In Nederland wordt er gemiddeld €90,- p.p. uitgegeven aan een vrijgezellenfeest. De vrijgezel betaalt niks. Dus zorg ervoor dat je hier rekening mee houdt. Laat alle mensen die mee gaan van tevoren aan jou betalen. Niks is vervelender dan dat je er achteraf nog achteraan moet. Je kan dit bijvoorbeeld doen met “tikkie”. Zorg er voor dat je alle kosten goed in kaart hebt gebracht. Het kan voor sommige mensen vervelend zijn als ze achteraf nog extra moeten bij betalen.

Waar gaan jullie heen

Dit begint eigenlijk met de vraag, wat vindt de vrijgezel leuk. Wij zijn ervan overtuigd dat het erg belangrijk is dat de vrijgezel een leuke dag heeft. Natuurlijk mag hij of zij best een beetje afzien maar uiteindelijk is het wel zijn/ haar vrijgezellenfeest. Dit moet een dag worden om nooit te vergeten. Er zijn zo veel verschillende dingen te doen in Amsterdam. Wil je een actief vrijgezellenfeest organiseren of wil je liever de stad in en vooral veel bier drinken? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mix van de twee. Starten met leuke outdoor activiteiten of een pubquiz en daarna de stad in voor een leuke kroegentocht.

Teambuilding in Amsterdam

Bij UP vind je de mooiste teambuilding activiteiten. UP Events heeft een eigen eventlocatie en is full service evenementenbureau in één. Wij bieden een hele reeks aan teambuilding activiteiten en teambuilding workshops. Al onze vrijgezellenfeesten zijn zowel op onze locatie in Amsterdam als op een andere locatie te organiseren. Denk hierbij aan creatieve teambuilding workshop in het centrum van Amsterdam.

Evenementenbureau Amsterdam

UP Events is een full service evenementenbureau in Amsterdam. We zijn open, pragmatisch, laagdrempelig en een tikje tegendraads. Wij streven altijd naar een perfect vrijgezellenfeest voor onze klanten. Bij UP Events zorgen we voor elkaar en voor de klant, we genieten, zijn een beetje anders, doen wat juist is en dit alles willen we altijd beter doen, elke dag! Wij worden gedreven door onze passie om jouw evenement tot een succes te maken!

Naast onze activiteiten kun je bij ons ook terecht voor te gekke bedrijfsfeesten en bedrijfsfestivals.

Vrijgezellenfeest Corona proof

Een vrijgezellenfeest Corona proof, dat willen we natuurlijk allemaal. Er komt steeds meer ruimte om corona proof vrijgezellenfeesten te organiseren. De versoepelingen zullen nu om de zoveel weken worden doorgevoerd. Wij hebben meer dan voldoende ruimte om ook jullie vrijgezellenfeest op 1,5 meter te kunnen organiseren. Al onze buiten activiteiten zijn zo ingericht dat deze corona proof zijn. Materialen worden constant schoon gemaakt en instructeurs zullen extra scherp zijn op het naleven van de corona maatregelen. Elk vrijgezellenfeestje krijgt een eigen ruimte zodat jullie niet met andere groepen mengen. Bekijk al onze corona proof uitjes en activiteiten.

Corona proof vrijgezellenfeest mannen en vrouwen

Ons corona proof vrijgezellenfeest is zowel voor mannen als vrouwen. Wat voor activiteiten jullie ook kiezen, alle activiteiten zijn als 1,5 meter vrijgezellenfeest te boeken. Combineer jullie activiteit met een heerlijke lunch of BBQ. En natuurlijk een drankarrangement zodat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Bekijk al onze corona proof vrijgezellenfeest pakketten hieronder. Zo hebben voor elk budget een vrijgezellenfeest pakket voor vrouwen als mannen.