Binnen

Buiten

Competitief

10 - 2000 Personen

ZTag

Speel deze super opwindende game ZTag met je vrienden of collega’s. Stap in de huid van een zombie en probeer alle mensen in je team te krijgen. Deze game is geweldig voor teambuildingsevenementen voor zowel binnen als buiten. ZTag is een contactloze game, spelers hoeven elkaar niet aan te raken. ZTag is alleen in de schemering te spelen.

Hoe speel je ZTag

ZTag is een spel waarbij mensen spelen tegen zombies. ZTag lijkt een beetje op lasergamen maar dan zonder wapens. Elke speler draagt een lichtgewicht batch dat zijn of haar “gezondheidsniveau” aangeeft. In plaats van met geweren op elkaar te richten, proberen spelers binnen 1 meter van een andere speler te komen om ze te ‘taggen’. Wanneer een zombie-speler een menselijke speler tagt, zal die mens een zombie worden en de infectie verspreiden.

Doel van het spel

Zombies en Mensen hebben beide een ander doel in het spel ZTag.
Doel voor de Zombies ( De Badge is rood) is om alle mensen tot Zombies te maken door dichtbij hen in de buurt te komen. Zodra een mens tot Zombie is gemaakt zal hij met het Zombie team meespelen.
Doel voor de Mensen ( De Badge is groen) is om de Zombies te vermijden, de Checkpoints te vinden en de laatste Mens zijn die het spel overleeft. Checkpoints zijn in het spel verstopte boxjes. Als een Mens alle Checkpoint heeft gevonden wordt hij een Dokter ( De Badge van een dokter is wit). Een Dokter kan Zombies beter maken waardoor zij weer Mens worden.

 

 

Waar kan ik ZTag spelen

ZTag is te spelen op onze locatie in Amsterdam West of een locatie van uw keuze. ZTag is in principe overal te spelen zoals in een bedrijfspand, schoolgebouw of in een bos. ZTag is natuurlijk extra leuk als je het speelt in de schemering.

Deze promotie film is opgenomen in Amerika en dus niet op onze locatie in Amsterdam.

Combinaties met ZTag

Je kunt hier ZTag op onze locatie boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbalescape room of VR games. Wil je ook een lekker drankje en genieten van een heerlijk BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

Prijs op onze locatie

Duur: 1,25 uur
10 – 24 personen € 17,95 pp excl. 6% btw.
25 – 49 personen € 15,95 pp excl. 6% btw.

50 – 99 personen € 13,95 pp excl. 6% btw.
100 – 2000 personen € 11,95 pp excl. 6% btw.

Ben je met minder dan 10 personen kun je voor 10 personen boeken.

Ben je met 25 personen of meer vraag dan een offerte aan.

Prijs externe locatie

Duur: 1,5 uur
15 – 49 personen € 26,95 pp excl. 21% btw.
50 – 99 personen € 19,95 pp excl. 21% btw.
100 – 2000 personen € 17,95 pp excl. 21% btw.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*