Buiten

Competitief

Samenwerken

10 - 2000 Personen

Zandsculpturen workshop

Een Zandsculpturen workshop, je hebt het vast wel eens gezien, kunstwerken gemaakt in het zand waarvan je denkt, hoe doen ze dat?! Met deze workshop gaan jullie dat leren, echt waar. Onder leiding van onze docent maken jullie eerst een mal op een speciale manier. Hierna leer je hoe je sculpturen kunt maken met onze materialen. Als team samen te werk gaan aan één groot kunstwerk is echt een uitdaging. Leuk om deze workshop te combineren met een hapje of drankje bij een strandtent of bij onze eigen BeachCLUP in Amsterdam!

Prijs op externe locatie

Je kunt de Zandsculpturen workshop zowel op onze locatie in Amsterdam als op een externe locatie ergens in Nederland boeken. Als je deze workshop boekt op jullie eigen locatie, denk er dan wel aan dat er goed en voldoende zand aanwezig dient te zijn.
15 – 50 personen € 29,95 pp excl. 6% btw.
51 – 98 personen € 27,95 pp excl. 6% btw.
99 – 2000 personen € 24,95 pp excl. 6% btw.
Duur: 1,5 uur

Zandsculpturen workshop Combinaties

Je kunt de Zandsculpturen workshop hier op onze locatie boeken. De Zandsculpturen workshop wordt gegeven op ons eigen strand. Wil je liever een arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbalEscape Room of VR-games. Wil je ook een lekker drankje en genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31 (0) 204635850.

Prijs op onze locatie

Vanaf 10 personen € 29,95 pp excl. btw.
Duur: 90 minuten

Ben je met minder dan 10 personen kun je voor 10 personen boeken.

Ben je met meer dan 25 personen vraag dan een offerte aan voor een speciale prijs.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*

BBQ erbij?

Check it Out