Binnen

Samenwerken

OMG

Vanaf 10 Personen

Schilderen als Van Gogh workshop

Deze workshop is helaas niet meer boekbaar. Bekijk al onze andere opties.
Tijdens de workshop Schilderen als van Gogh leren we jullie van alles over de meester van Gogh zelf, maar ook over zijn schilderwijze, zijn kunstwerken en hoe je zijn schilderwijze perfect kunt nabootsen. Van een stralende sterrenhemel tot een veld vol zonnebloemen. Laat je inspireren tijdens deze creatieve en culturele workshop.

Het is een super leuke activiteit met gezelligheid, creativiteit en actie. We kunnen binnen of buiten schilderen. Iedereen kan meedoen, ook als je met een hele grote groep bent. Het is leuk om te doen met collega’s, familie of vrienden, zoals bijvoorbeeld met een vrijgezellenuitje.

Wat is inbegrepen?

UP Events zorgt voor beschermende kleding zoals een schort. Voor elke deelnemer is er een schilderdoek, kwasten en penselen. Er is meer dan genoeg verf in diverse kleuren aanwezig.

Schilderen als Van Gogh combinaties

Wil je graag een totaal pakket met een andere activiteit zoals ijssculpturen, padel, klompen schilderen of graffiti. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

Je kunt deze workshop op onze locatie boeken tijdens een familie uitje of bedrijfsuitje. Maar we kunnen deze ook op elke andere locatie in Nederland verzorgen. Onze locatie ligt in Amsterdam-West, is goed bereikbaar en jullie kunnen gratis parkeren voor de deur.

Voorbeeldprogramma activiteiten 90 minuten

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
14:45 – 15:15 Aankomst met welkomstdrankje en borrelhapjes (optioneel)
15:15 – 16:45 Schilderen als Van Gogh
16:45 – 18:45 BBQ met drankjes (optioneel)
19:30 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)

Prijs op onze locatie

Duur: 90 minuten
10 – 5000 personen: €24,95 pp excl. 9% btw

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Prijs op externe locaties

Duur: 90 minuten
15 – 5000 personen: €28,95 pp excl. 9% btw

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen