Themafeest

Binnen

OMG

100-5000 Personen

Winter Wonderland Activiteit & borrel

Vanaf November waan je je bij UP Events in Winter Wonderland 2! Het UP Events Winterwonderland is de benchmark geworden voor bedrijven en groepen die het einde of het begin van het jaar in stijl willen vieren! Het terrein van UP Events wordt omgetoverd tot een sprankelende sprookjeswereld met overal lichtjes en vuurtonnen.

Uit het duizelingwekkende aanbod van activiteiten kan een andere vermakelijke activiteit gekozen worden als je denkt dat er een betere activiteit is dan de spectaculaire IJssculptuur maken workshop die is inbegrepen bij het Winterwonderland package.

Met de unieke combinatie van all-inclusive bewezen activiteiten, geweldige winterbarbecue, Gluhwein, verfrissende drankjes en het beste winterfeest in town, is het geen verrassing dat veel bedrijven kiezen voor UP Events ‘Winterwonderland.

Add on: Kerstmarkt

Als u uw gasten nog meer wilt verrassen: UP Events organiseert een Xmas-markt op maat van uw wensen voor de ultieme dosis feeststemming!

Maak direct een afspraak om onze locatie te komen bekijken: 020-4635850

Wat is er nog meer mogelijk bij Winter Wonderland 2

Het is ook mogelijk een activiteit zoals IJssculpturen workshop, Graffiti workshop of een Escape Challenge Morte Frio toe te voegen aan het Winter Wonderland Feest. Kijk voor alle informatie bij ons Winter Wonderlandconcept van 4 uur.

Alles is mogelijk

Het programma zoals hierboven beschreven is een van de vele opties. Wij kunnen ons Winter Wonderlandconcept geheel voor je op maat maken. Of het nu voor een kerstfeest is of voor een nieuwjaarsborrel. De Winter BBQ kun je bijvoorbeeld vervangen door een stamppot met rookworst of de heerlijke tapas en de workshop ijssculpturen maken door bijvoorbeeld onze Escape Challenge Morte Frio. Wil je liever een korter programma of juist een programma dat nog uitgebreider is? Neem gerust contact met ons op per telefoon 020-4635850 of via het contactformulier.

Wat is inclusief

Vanaf 100 personen.
Tijdsduur: 6 uur

100 t/m 249 personen €195,95 p.p.
250 t/m 5000 personen: €175,95 p.p.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw.

Ben je met minder dan 100 personen, bel ons op we denken graag met u mee voor het best mogelijke winter bedrijfsfestival.

Inclusief:
Onbeperkt pils, wijn, glühwein, frisdrank, koffie, thee
Diverse hapjes
Winter BBQ
IJssculpturen workshop

Voorbeeld programma Winter Wonderland 2

16:30-17:00 Aankomst met glühwein en winterse hapjes
16:30-21:00 Drankarrangement
17:00-18:30 Workshop IJssculpturen maken
18:30-20:00 Winter BBQ

Dit is een voorbeeld programma, wij kunnen elk gewenst programma voor je op maat maken. Zijn jullie met minder dan 50 personen? Ook dan hebben wij een passend aanbod voor je. Wij hebben namelijk ook 2 ruimten die geschikt zijn voor groepen tot 50 personen.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*