Binnen

Competitief

OMG

2 - 2000 Personen

VR Experience Amsterdam

Bij VR Experience Amsterdam treed je binnen in geheel nieuwe werelden. Wij bieden een ervaring waarbij u met uw groep op 1, 2 of 3 devices tegelijk kunt spelen. U kunt na elk spel uw score zien. Kies voor een single game of speel een toernooivorm. Wij kunnen het aantal spellen per keer en de tijd voor elk spel instellen. Er hangen grote tv schermen zodat de toeschouwers ook betrokken zijn bij het spel.

Wat is Virtual Reality

Virtual Reality is een omgeving die met computers wordt gegenereerd en via een speciale VR bril ofwel headset te bekijken is. De gebruiker ziet en hoort een hele andere omgeving. Een levensechte ervaring die vaak interactief is. Het is mogelijk de omgeving te verkennen en manipuleren. In de nabije toekomst kunnen we de virtuele realiteit ook voelen en zelfs ruiken. Het einddoel is een ervaring die niet meer van echt te onderscheiden is.

 

Haptic Vest

Probeer nu een Haptic Vest bij UP Events. Een Haptic vest laat je de virtuele wereld nog intensiever beleven. Het vest (zie hieronder) zorgt er voor dat je voelt als je geraakt wordt. Ben een van de eerste in de wereld die dit gevoel ervaart en boek nu.

VR Games Combinaties

Je kunt hier de VR Games op onze locatie boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbalescape room of VR games. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

Prijs op onze locatie

De VR Exerience organiseren wij alleen op onze eigen locatie in Amsterdam

Duur: 1,25 uur
1 VR bril € 47,12 excl. 6% btw.
2 VR brillen € 84,81 excl. 6% btw.
3 VR brillen € 113,16 excl. 6% btw.

Probeer ons haptic vest € 18,82 per 75 minuten

Kies hieronder het aantal VR brillen

UP Events offerte op maat

*

*

*

*