Binnen

Competitief

OMG

Vanaf 6 Personen

VR Experience Amsterdam

Bij VR Experience treed je binnen in geheel nieuwe werelden. Zodra je de bril op zet waan je jezelf in een virtuele wereld waarin je leuke minigames speelt en toffe ervaringen beleeft. Je stapt uit de lift en staat op een hoog gebouw, durf jij over de rand te lopen? Niet vallen, de afgrond is diep! Ga de hele wereld over via Google Earth en speel minigames in een futuristische robotwereld.

Wij bieden in totaal drie VR sets aan waarop gespeeld kan worden. Deze VR sets bestaan uit een VR-bril en twee controllers (één per hand) om de spellen te kunnen spelen. Als je de bril opzet waan je jezelf dus in een ware virtuele game wereld. Met de bril op heb je 360 graden zicht in de game en alle bewegingen die je maakt (met je controller of kleine stappen) gebeuren ook daadwerkelijk in de game.

Zoals benoemd hebben we 3 sets. Wij raden maximaal 4 personen per set aan. De activiteit duurt 75 minuten, gedurende de activiteit wordt er onder de deelnemers doorgedraaid en speel je om de beurt spelletjes. Suf stilzitten zit er zeker niet bij! Ook als je niet aan de beurt is VR supergaaf. Boven elke VR set hangt namelijk een grote flatscreen tv waarop precies te zien is wat de spelende deelnemer op dat moment ziet! Tijdens de activiteit is er een getrainde activiteitenbegeleider aanwezig van ons die een instructie doet, de kids helpt met de spellen en de tijd bewaakt met het doordraaien.

Wat is Virtual Reality

Virtual Reality is een omgeving die met computers wordt gegenereerd en via een speciale VR bril ofwel headset te bekijken is. De gebruiker ziet en hoort een hele andere omgeving. Een levensechte ervaring die vaak interactief is. Het is mogelijk de omgeving te verkennen en manipuleren. In de nabije toekomst kunnen we de virtuele realiteit ook voelen en zelfs ruiken. Het einddoel is een ervaring die niet meer van echt te onderscheiden is.

VR Games Combinaties

Je kunt hier de VR Games op onze locatie boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbalescape room of VR games. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

Prijs op onze locatie

De VR Experience organiseren wij alleen op onze eigen locatie in Amsterdam. Je hebt met jou groep 1 tot 3 headsets tot jullie beschikking.

Duur: 1,25 uur
Prijs per deelnemer: €19,95 excl. 9% btw.

Ben je met minder dan 6 personen kun je voor 6 personen boeken.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*