Binnen

Competitief

OMG

Vanaf 6 Personen

VR games Amsterdam

Bij VR games Amsterdam treed je binnen in geheel nieuwe werelden. Zodra je de bril op zet waan je jezelf in een virtuele wereld waarin je leuke minigames speelt en toffe ervaringen beleeft.

Bij ons heb je een eigen ruimte met daarin 4 headsets. Deze VR sets bestaan uit een VR-bril en twee controllers (één per hand) om de spellen te kunnen spelen. Als je de bril opzet waan je jezelf dus in een ware virtuele game wereld. Met de bril op heb je 360 graden zicht in de game en alle bewegingen die je maakt (met je controller of kleine stappen) gebeuren ook daadwerkelijk in de game.

Nieuw: VR Race Simulator

Nieuw bij de VR Games van UP Events is de Virtual Reality Race Simulator. Je zit in een echte racestoel. Hebt een Thrustmaster stuurwiel in je handen met Force Feedback. Hierdoor voel je de signalen in het stuur, die je krijgt in de game zoals een schok wanneer je ergens tegenaan knalt of wanneer je over een drempel gaat. Zo kun je reageren op de situatie. Door de VR headset op je hoofd, wordt je volledig ondergedompeld in het spel. Dit is next level racen!

Prijs VR Games

Op onze locatie in Amsterdam
Eigen VR games ruimte
4 Headsets (3 standaard en 1 VR race simulator)
Duur: 75 minuten
6 – 200 personen €19,95 pp excl. 9% btw

Direct boeken Offerte aanvragen

VR games bij UP Events

Bij UP Events kun je de VR games boeken met collega’s, vrienden of familie. In onze loods 4 is een eigen VR-ruimte met 4 VR sets. Wij raden maximaal 4 personen per set aan zodat iedereen voldoende aan de beurt komt. De activiteit duurt standaard 75 minuten maar je kunt natuurlijk ook 2 sessies boeken. Gedurende de activiteit wordt er onder de deelnemers doorgedraaid en speel je om de beurt verschillende VR Games. Suf stilzitten zit er zeker niet bij! Ook als je niet aan de beurt is VR supergaaf. Boven elke VR set hangt namelijk een groot flatscreen tv waarop precies ziet is wat de spelende deelnemer op dat moment ziet! Tijdens de activiteit is er een instructeur aanwezig voor instructie en eventueel hulp.

De virtual reality spellen

Met Pistol Whip versla je schietend en duikend alle slechteriken die op je af komen. Ontduik zo snel mogelijk alle kogels en obstakels en vergeet niet te herladen! Angry birds is op je telefoon al een mega verslavend spelletje, maar helemaal in de VR wereld. Pak de vogels beet en schiet ze met katapult af op de groene varkens en stellages. Ook heel populair, en een game die gespeeld moet hebben, is Shooty Fruity. De multitasking shooter game waarin je verschillende functies aan kunt nemen, nieuwe wapens kunt ontgrendelen en vrachten fruit aan stukken knalt tijdens je sappige topbaan. Scan! Schiet! Herhaal! Naast deze games speel je nog The Lab en Hoods VR. Echt te gekke games waar je geen genoeg van kunt krijgen.

Wat is virtual reality?

Virtual reality is een omgeving die met computers wordt gegenereerd en via een speciale VR bril ofwel headset te bekijken is. De gebruiker ziet en hoort een hele andere omgeving. Een levensechte ervaring die vaak interactief is. Het is mogelijk de omgeving te verkennen en manipuleren. In de nabije toekomst kunnen we de virtuele realiteit ook voelen en zelfs ruiken. Het einddoel is een ervaring die niet meer van echt te onderscheiden is.

VR games combinaties

Je kunt hier de VR games op onze locatie boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbal of casa de papel vr game. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

VR games is ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje, vrijgezellenuitje of afdelingsuitje.