Binnen

Buiten

Samenwerken

10 - 5000 Personen

Workshop Totempaal maken

Maak je eigen totempaal tijdens deze unieke workshop ‘ Totempaal maken “. Deze workshop is ideaal als teambuilding met je collega’s of vrienden. Vroeger maakten de indianen Totempalen. De indianen beschouwden deze Totempalen als een heiligdom en werden vaak in bonte kleuren geschilderd.

In het kader van teambuilding gaan jullie in tweetallen aan de slag. Jullie krijgen per tweetal een blok hout dat jullie, na een ontwerp te hebben bedacht, gaan bewerken met beitels en een hamer. Wanneer er tijd over is gaan jullie de totempaal beschilderen. Wanneer alle blokken bewerkt en geschilderd zijn, worden deze op elkaar gestapeld zodat er een Totempaal ontstaat.

Jullie zullen versteld staan van het verbluffende eindresultaat. Jullie creatie is makkelijk mee te nemen naar huis of kantoor.

Totempaal maken Combinaties

Je kunt de workshop Totempaal maken hier op onze locatie boeken. Wil je liever een arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbalEscape Room of VR-games. Wil je ook een lekker drankje en genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31 (0) 204635850.

Prijs op onze locatie

Duur: 3 uur
10 – 24 personen € 40,45 pp excl. 9% btw.

 

Zijn jullie met minder dan 10 personen kunt u voor 10 personen boeken.

Zijn jullie met 25 of meer personen vraag dan een offerte aan.

Prijs op externe locatie

Duur: 3 uur
15 – 49 personen € 43,45 pp excl. 9% btw.
50 – 99 personen € 38,45 pp excl. 9% btw.
100 – 2000 personen € 33,45 pp excl. 9% btw.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*

BBQ erbij?

Check it Out