Buiten

OMG

Krankzinnig

Vanaf 20 Personen

Street Art Tour door Amsterdam

Deze prachtige street Art Tour door Amsterdam wordt begeleid door een echte kenner van de stad. Kom alles te weten over unieke kunstobjecten in onze hoofdstad. Met een step zul je met name door Stadsdeel Oost steppen en de tofste locaties en objecten zien. Onze kenner zal je van alles vertellen over de beelden, graffiti en leuke andere bezienswaardigheden die te zien zijn in dit bruisende stadsdeel. De step is een ideaal vervoersmiddel om deze tour te doen. Iedereen kan meesteppen en uiteraard wordt er rekening gehouden met iedereen.

 

 

Zelf Straat kunst maken

Vol inspiratie is het na de step tour aan jullie de beurt om street art te maken. Tijdens de workshop graffiti zal de instructeur jullie alles vertellen over de te gebruiken technieken en begeleiden in het maken van toffe street art. Verken de wereld van street-art met deze fantastische Graffiti-workshop. Deze workshop is ideaal om te gebruiken als ontspanning, teambuilding en zelfs voor trainingsdoeleinden. Jullie kunnen een eigen thema voorstellen waarmee de deelnemers aan de slag kunnen gaan. Denk aan een nieuw logo voor het bedrijf of het levensverhaal van de vrijgezel.

UP Events biedt beschermende kleding zoals handschoenen, een schilderspak en overschoenen. Hoewel jullie deze kleding allemaal wordt aangeboden, zijn jullie zelf natuurlijk verantwoordelijk voor je eigen kleding. Er zijn meer dan voldoende spuitbussen in verschillende kleuren aanwezig.

Prijs Street Art Tour

Vanaf 20 personen
Duur: 3 uur
Prijs per persoon: €64,95 pp excl. btw

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Inbegrepen in de Street Art Tour

  • Huur Kickbikes
  • Tour van 60 minuten door de mooiste straten van Amsterdam met bijbehorende Street Art, begeleid door gidsen.
  • Graffiti Workshop van 90 minuten onder leiding van onze professionals

Voorbeeldprogramma van de straatkunst tour

  • 12:00 Aankomst in Amsterdam Centrum
  • 12:00 – 13:00 lunch (optioneel)
  • 13:00 – 14:00 Street Art Tour per Step met Gids
  • 14:00 – 15:30 Graffiti Workshop
  • 15:30 – 17:00 borrel (optioneel)