Buiten

OMG

Krankzinnig

Vanaf 20 Personen

Street Art Tour door Amsterdam
Deze activiteit is niet meer boekbaar. Kies één van onze andere leuke activiteiten.

Deze prachtige Street Art Tour door Amsterdam wordt begeleid door een echte kenner van de stad. Kom alles te weten over unieke kunstobjecten in onze hoofdstad. Met een step zul je met name door Stadsdeel Oost steppen en de tofste locaties en objecten zien. Onze kenner zal je van alles vertellen over de gave kunstwerken, graffiti en leuke andere bezienswaardigheden die te zien zijn in dit bruisende stadsdeel.

De step is een ideaal vervoersmiddel om deze tour te doen. Iedereen kan meesteppen en uiteraard wordt er rekening gehouden met iedereen.

Aan het einde van de tour maken jullie, onder een brug, jullie eigen graffiti kunstwerk. Onze enthousiaste begeleider helpt jullie op weg in deze graffiti workshop. Je hebt genoeg inspiratie onderweg opgedaan dus je gaat lekker creatief aan de slag. Het resultaat mogen jullie mee naar huis nemen.

Zelf straatkunst maken

Vol inspiratie is het na de step tour aan jullie de beurt om street art te maken. Tijdens de workshop graffiti zal de instructeur jullie alles vertellen over de te gebruiken technieken en begeleiden in het maken van toffe street art. Verken de wereld van straatkunst in deze fantastische actieve en creatieve groepsactiviteit.

De graffiti workshop is ideaal om te gebruiken als ontspanning, teambuilding en zelfs voor trainingsdoeleinden. Jullie kunnen een eigen thema voorstellen waarmee de deelnemers aan de slag kunnen gaan. Denk aan een nieuw logo voor het bedrijf of het levensverhaal van de vrijgezel.

UP Events biedt beschermende kleding zoals handschoenen, een schilderspak en overschoenen. Er zijn meer dan voldoende spuitbussen in verschillende kleuren aanwezig.

Inbegrepen in de Street Art Tour

  • Huur van de steps
  • Tour van 60 minuten door de mooiste straten van Amsterdam met straatkunst, begeleid door onze gids
  • Graffiti Workshop van 90 minuten onder begeleiding van onze professionals

Prijs Street art tour

Vanaf 20 personen
Duur: 3 uur
Prijs per persoon: €64,95 pp excl. btw

Zijn jullie met minder dan 20 personen, dan dien je te boeken voor 20 personen.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Voorbeeldprogramma street art tour

  • 12:00 Aankomst in Amsterdam Centrum
  • 12:00 – 13:00 lunch (optioneel)
  • 13:00 – 14:00 Street Art Tour per step
  • 14:00 – 15:30 Graffiti workshop
  • 15:30 – 17:00 borrel (optioneel)

Andere mogelijke combinaties

Je kunt de street art tour met graffiti workshop ook nog combineren met andere activiteiten, bijvoorbeeld bij ons op locatie in Amsterdam-West. We hebben een groot, groen terrein met strandje. Het is makkelijk bereikbaar en jullie kunnen gratis parkeren. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld een extra andere activiteit doen zoals city hunt, lasergamenbubbel voetbalescape room of VR games.

Wil je ook iets drinken en genieten van een heerlijke BBQ? Geen probleem. Op onze locatie in Amsterdam, waar je gratis kunt parkeren, bieden wij de lekkerste hamburgers en BBQ’s aan om je dag compleet te maken. Bel ons voor meer informatie op +31(0)204635850.