Binnen

Themafeest

OMG

Vanaf 50 Personen

Shop je eigen kerstpakket bij het Winter Wonderland

Kerstmarkt in Amsterdam! Shop samen met je collega’s je eigen kerstpakket bij elkaar. Door middel van waardebonnen die de feestgangers krijgen, kunnen ze zelf de leukste items shoppen voor de Kerst- of feestdagen. Met het Winter Wonderland feest kunnen jullie in de koude wintermaanden bij UP Events genieten van een omgetoverd winter paradijsje. De omgeving is omgeven van lichtjes onder de tenten, in de bomen en langs de wanden. Op het middenplein brandt een vuurtje en natuurlijk ontbreekt de glühwein niet.
Dit is een winterfeest zoals je nergens anders vindt. Onze Winter Wonderlandconcept is een all inclusive feest. Geniet van de borrel, hapjes en BBQ. Om helemaal in de winterse sferen te komen, kan je dit winterfeest ook combineren met het eten van echte winterse gerechten zoals Sauerkraut, stamppotten of overheerlijke erwtensoep oftewel snert.

Waan je in de sprookjesachtige beleving en geniet! Heb je zelf nog wensen, dan kunnen we in overleg een prachtig arrangement samenstellen. Kom samen met je vriendengroep, team of collega’s genieten van deze geweldige kerstmarkt in Amsterdam.

Maak direct een afspraak om onze locatie te komen bekijken: 020-4635850

Basispakket Shop je eigen kerstpakket

75 Minuten shoppen: vanaf €22,95 pp excl. btw.
Jullie bepalen het te besteden budget van jullie collega’s.

Voorbeelden van producten*

Tapasplankjes met amuse-schaaltjes
Plaids
Speciaalbierenpakket met glazen
Luxe chocoladebonbons
Luxe kazen
Bailey’s met glazen
Jack Daniels whisky met glazen
Luxe theesets
Ferrero Rocher
Blender
Staafmixerset
Noorse Zalm in doos
Rituals producten
Stoere mand
Vijzel
Heerlijke streekproducten

*Assortiment kan afwijken, enkel ter indicatie van wat je kan verwachten.

Wat kun je verwachten

Per persoon €22,95 + het te besteden budget
Locatie: Tom Schreursweg 8, 1067 MC Amsterdam
Aantal personen: 50 – 5000 personen

Dit is een voorbeeldprogramma, wij kunnen elk gewenst programma voor je op maat maken. Ben je met minder dan 50 personen? Ook dan hebben wij een passend aanbod. Wij hebben namelijk 2 ruimten die geschikt zijn voor groepen tot 50 personen.

Alles is mogelijk

Het programma zoals hierboven beschreven is een van de vele opties. Wij kunnen ons Winter Wonderlandconcept geheel voor je op maat maken. Of het nu voor een Kerstfeest is of voor een nieuwjaarsborrel. De Winter BBQ kun je bijvoorbeeld vervangen door een stamppot met rookworst of de heerlijke tapas en de workshop ijssculpturen maken door bijvoorbeeld onze Room Escape Challenge. Wil je liever een korter programma of juist een programma dat nog uitgebreider is?

Neem gerust contact met ons op per telefoon 020-4635850 of via het contactformulier.

Wat is er nog meer mogelijk

Het is ook mogelijk een activiteit zoals IJssculpturen workshop, Graffiti workshop of een Escape Challenge Morte Frio toe te voegen aan het Winter Wonderland Feest. Kijk voor alle informatie bij ons Winter Wonderlandconcept van 6 uur.

UP Events offerte op maat