Buiten

Samenwerken

Competitief

Vanaf 10 Personen

Reuzen vlieger workshop

De Reuzen vlieger workshop is een super leuke teambuilding workshop. In groepjes wordt er een kleine vlieger ontworpen en gebouwd. Binnen de teams worden de taken verdeeld zodat iedereen een bijdrage levert aan het eindresultaat. Tijdens deze workshop worden jullie getest op uw communicatie, creativiteit en teamwork. Per groepje kunnen jullie eerst de eigen vlieger oplaten en kijken of jullie deze hoog in de lucht krijgen. Daarna worden de kleinere vliegers een elkaar gemaakt zodat er een Reuzen vlieger ontstaat. Hoe groot deze wordt is afhankelijk van het aantal deelnemers van de workshop.

Wij kunnen de Reuzen vlieger workshop op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland voor jullie verzorgen. Het leukste is natuurlijk om de vlieger op te laten als er voldoende wind staat. Aan het strand is de kans het grootste op voldoende wind.

Reuzen vlieger workshop Combinaties

Je kunt de Reuzen vlieger workshop hier op onze locatie boeken. Wil je liever een arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbalEscape Room of VR-games. Wil je ook een lekker drankje en genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31 (0) 204635850.

Prijs op onze locatie

Duur: 1,5 uur
10 – 5000 personen: €30,45 pp excl. 9% btw.

Zijn jullie met minder dan 10 personen kun je voor 10 personen boeken.

Zijn jullie met meer dan 25 personen vraag dan een offerte aan.

Prijs externe locatie

Duur: 1,5 uur
15 – 5000 personen: €30,45 pp excl. 9% btw.

UP Events offerte op maat