Buiten

Samenwerken

Competitief

Vanaf 15 Personen

Padel

Padel is de sport en een geweldige activiteit voor bedrijfsuitjes en personeelsfeestjes, voor iedereen. Waarom?

Eenvoudig te leren en geschikt voor jong en oud.

Het scoreverloop is hetzelfde als bij tennis en veel spelregels zijn vergelijkbaar. Maar er zijn ook grote verschillen: de omringde baan, het makkelijk hanteerbare racket en de verplichte onderhandse opslag zorgen ervoor dat padel eenvoudig te leren is. Maak je geen zorgen, onze begeleiders zullen je alle spelregels van te voren duidelijk maken.

Beginnende spelers kunnen al snel een leuke partij met veel rally’s spelen, want de bal blijft doorgaans langer in het spel dan bij tennis en squash. Omdat het spel fysiek minder zwaar is dan squash is het bovendien geschikt voor jong en oud. En dus erg laagdrempelig om een partij / competitie / toernooi te spelen. Of zoals ze weleens zeggen: Easy to learn, hard to master. Iedereen kan ook zijn of haar eigen niveau een heerlijke potje padelen.

Padel is dus een echte familie sport. Door 2 tegen 2 te spelen, is padel één van de weinige sporten waar vader, moeder en kinderen (of zelfs opa en oma) met veel plezier tegen elkaar kunnen spelen en iedereen zijn bijdrage kan maken aan het vervolg van het punt.

Voorbeeldprogramma Padel bij UP

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
16:00 – 16:30 Aankomst met welkomstdrankje en borrelhapjes (optioneel)
16:30 – 17:30 Activiteit
17:30 – 19:00 BBQ met drankjes (optioneel)
19:30 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)

Padel Combinaties

Je kunt Padel hier op onze locatie boeken. Wil je liever een arrangement met een andere activiteit zoals Lasergamen, Bubbel voetbal, Escape Room of VR-games? Wil je ook een lekker drankje en genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31 (0) 204635850.

Prijs

Duur: 75 minuten
15 – 100 personen: €22,95 pp excl. 21% btw

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen