Buiten

Samenwerken

Competitief

Vanaf 15 Personen

Padel

Padel is een super leuke sport en een geweldige activiteit voor bedrijfsuitjes en teamuitjes, voor iedereen. Het is geschikt voor jong en oud.

Het scoreverloop is hetzelfde als bij tennis en veel spelregels zijn vergelijkbaar. Maar er zijn ook grote verschillen: de omringde baan, het kleinere racket en de verplichte onderhandse opslag. Maar het is eenvoudig te leren. Maak je geen zorgen, onze enthousiaste begeleiders zullen je alle spelregels van te voren goed uitleggen.

Beginnende spelers kunnen al snel een leuke partij met veel rally’s spelen, want de bal blijft doorgaans langer in het spel dan bij tennis. Omdat het spel fysiek minder zwaar is dan squash is het bovendien geschikt voor jong en oud. En dus erg laagdrempelig om een partij, kleine competitie of toernooi te spelen met je vrienden of collega’s. Iedereen kan ook zijn of haar eigen niveau een heerlijke potje padelen.

Padel is een echte familie sport. Door 4 tegen 4 te spelen, is padel één van de weinige sporten waar vader, moeder en kinderen (of zelfs opa en oma) met veel plezier tegen elkaar kunnen spelen en iedereen zijn bijdrage kan maken aan het vervolg van het punt.

Voorbeeldprogramma Padel bij UP Events

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
16:00 – 16:30 Aankomst met welkomstdrankje en borrelhapjes (optioneel)
16:30 – 17:30 Padel spelen
17:30 – 19:00 BBQ met drankjes (optioneel)
19:30 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)

Combinaties met Padel

Je kunt Padel alleen boeken om te spelen op onze locatie in Amsterdam. Wil je graag een arrangement met een andere activiteit zoals Jongens tegen de meisjes, lasergamen, bubbelvoetbal, escape room of VR-games? Of wil je misschien een lekker drankje naderhand in Loods 6 en genieten van een heerlijke BBQ? Vraag dan een offerte bij ons op of bel 020-4635850.

Prijs

Duur: 75 minuten
15 – 100 personen: €22,95 pp excl. 21% btw

Zijn jullie met minder dan 15 personen, dan dienen jullie te boeken voor 15 personen.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen