Themafeest

Binnen

Buiten

100 - 2000 Personen

Oktoberfest Amsterdam

Oktoberfest Amsterdam, jullie eigen te gekke bierfeest op onze locatie. Het Oktoberfest is een volksfeest dat jaarlijks wordt gehouden in München. Het geldt als het grootste bierfestival ter wereld. Het is dan ook vanzelfsprekend dat het bier bij ons Oktoberfest all inclusief is. Het bier zal geserveerd worden in de zogenaamde Maß; een bierglas met een inhoud van een liter.

Het bedienend personeel zal gekleed zijn in traditionele klederdracht. Ook mogen jullie zelf natuurlijk je lederhosen aantrekken.

Officiële opening Oktoberfest Amsterdam

Jullie directeur of leidinggevende mag het Oktoberfest openen. Dit gebeurt op traditionele wijze. Hij of zij zal de Oberbürgermeister van de avond zijn en slaat het eerste vat bier aan. Daarna zegt hij of zij de spreuk O’zapft  (Dit is Beiers voor Er is aangetapt), en het feest kan beginnen.

Wat kan je verwachten

Duur: 4 uur
Vanaf 100 personen € 79,95 pp excl. btw.
Locatie: Tom Schreursweg 8, 1067 MC Amsterdam
Aantal personen: 100 tot 2000 personen
Inclusief:
Onbeperkt pils, wijn, glühwein, frisdrank, koffie, thee
Wurst, Hänchen, Pretzel en Koude hapjes
Onze eigen huis DJ

Dit is een voorbeeld programma, wij kunnen elk gewenst programma voor je op maat maken. Ben je met minder dan 100 personen? Ook dan hebben wij een passend aanbod voor je. Wij hebben namelijk ook 2 ruimten die geschikt zijn voor groepen tot 50 personen.

Alles is mogelijk

Het programma zoals hierboven beschreven is een van de vele opties. Wij kunnen ons Oktoberfest Amsterdam concept geheel voor je op maat maken. Je kunt de Wurst, Hänchen, Pretzel en Koude hapjes kun je bijvoorbeeld vervangen door een stamppot met rookworst of de heerlijke tapas. Je kunt er voor kiezen om een activiteit toe te voegen zoals een workshop ijssculpturen maken of de Room Escape Challenge. Wil je liever een korter programma of juist een programma dat nog uitgebreider is?

Neem gerust contact met ons op per telefoon 020-4635850 of via het contactformulier.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*

Oktoberfest
Amsterdam
Bedrijfsuitje