10 - 400 Personen

Nieuwjaarsborrel met VR organiseren

Bij UP West kunt u terecht voor uw nieuwjaarsborrel. Voor groepen vanaf 10 personen hebben wij 4 verschillende loodsen beschikbaar. Onze loods 4 met virtual reality equipment is privé te boeken zodat u uw eigen ruimte heeft met alle faciliteiten. Deze loods heeft een eigen toilet, muziek installatie, beamer en scherm pellet kachel en 3 geweldige VR headsets voorzien van de leukste en indrukwekkendste virtual reality games.

Groepen vanaf 45 tot 400 personen kunnen voor een borrel terecht in Loods 7. In Loods 7 is er desgewenst ruimte voor een DJ en dansvloer.

De Nieuwjaarsborrel bevat onder andere de locatie huur, een verfrissend glaasje Prosecco, een lekker borrelplateautje en natuurlijk de VR game sets!

 

Dit programma is inclusief:

Locatie huur van loods 4
Tapas borrelhapjes
Een heerlijk glaasje Prosecco
Drankarrangement
De virtual reality gamesets

 

Prijs Nieuwjaarsborrel met VR

Onze nieuwjaarsborrel is €35,95 pp. Deze prijs is per persoon en exclusief 21% btw.

Voorbeeldprogramma van Nieuwjaarsborrel met Virtual Reality

  • 16:00     Aankomst met glaasje Prosecco
  • 16:15      Speech of presentatie
  • 16:30     VR sets zijn beschikbaar
  • 19:00     Einde borrel

Activiteiten tijdens uw nieuwjaarsborrel met VR

Soms is het leuk om uw borrel tijdens het nieuwe jaar te combineren met een leuke activiteit. Of u de activiteit nu binnen of buiten wilt organiseren, UP Events heeft voor elke vraag een passende activiteit in huis. Bekijk ons activiteiten aanbod.

Hier hebben we 2 arrangement pakketten voor beschikbaar.

De VR Borrel, waar je heerlijk onder het genot van een tapasplateau en een glaasje prosecco de VR headset tot jullie beschikking hebben. Deze borrel bieden we aan vanaf €35,95 pp.

Daarnaast hebben we ook de borrel met activiteit.

De Nieuwjaarsborrel met activiteit is een borrel die opgevolgd wordt door een van de volgende activiteiten; Escaperoom, pubquiz, lasertag, winter olympics, escape challenge. Deze gezellige borrel bieden we aan vanaf €40,50 pp.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% btw

UP Events offerte op maat

*

*

*

*