Vanaf 15 Personen

Nieuwjaarsborrel met VR organiseren

Bij UP West kunt u terecht voor uw nieuwjaarsborrel. Voor groepen vanaf 15 personen hebben wij 4 verschillende loodsen beschikbaar. Onze loods 4 met virtual reality equipment is privé te boeken zodat u uw eigen ruimte heeft met alle faciliteiten. Deze loods heeft een eigen toilet, muziek installatie, beamer en scherm pellet kachel en 3 geweldige VR headsets voorzien van de leukste en indrukwekkendste virtual reality games.

Groepen vanaf 45 tot 400 personen kunnen voor een borrel terecht in Loods 7. In Loods 7 is er desgewenst ruimte voor een DJ en dansvloer.

De Nieuwjaarsborrel bevat onder andere de locatie huur, een verfrissend glaasje Prosecco, een lekker borrelplateautje en natuurlijk de VR game sets!

Dit programma is inclusief:

Locatiehuur van loods 4
Tapas borrelhapjes
Een heerlijk glaasje Prosecco
Drankarrangement van 3 uur
Eventmanager en horecapersoneel
De virtual reality gamesets

Prijs Nieuwjaarsborrel met VR

Onze nieuwjaarsborrel is €59,65 pp. Deze prijs is per persoon en exclusief 21% btw.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Voorbeeldprogramma van Nieuwjaarsborrel met Virtual Reality

  • 16:00     Aankomst met glaasje Prosecco
  • 16:15      Speech of presentatie
  • 16:30     VR sets zijn beschikbaar
  • 19:00     Einde borrel

Activiteiten tijdens uw nieuwjaarsborrel met VR

Soms is het leuk om jullie borrel tijdens het nieuwe jaar te combineren met een leuke activiteit. Of je de activiteit nu binnen of buiten wilt organiseren, UP Events heeft voor elke vraag een passende activiteit in huis. Bekijk ons activiteiten aanbod.

De Nieuwjaarsborrel met activiteit is een borrel die opgevolgd wordt door een van de volgende activiteiten; Escaperoom, pubquiz, lasertag, winter olympics, escape challenge. Deze gezellige borrel bieden we ook aan vanaf €59,65 pp.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw