Binnen

Competitief

OMG

Vanaf 10 Personen

Minute to Win it

Minute to Win it. Wie houdt er niet van, samen spelletjes doen met je familie, collega’s of vrienden. Dit is een spel dat je écht een keer gedaan moet hebben. Korte, leuke en uitdagende opdrachten. En dat allemaal binnen een minuut.

Bij het spel strijd je bijvoorbeeld om de hoogste toren, stapel je de meeste moeren met stokjes en zijn tactiek, teamspirit en snelheid belangrijke factoren.

Hoe werkt het?

Bij deze activiteit zullen jullie individuele en teamspellen spelen. Bij de individuele spellen moet je aan de hand van een tip bepalen wie er van je team het spel gaat spelen. Het team zal deze persoon tijdens het spel tips kunnen geven en natuurlijk kunnen aanmoedigen!

Elk spel is zenuwslopend, omdat je de snelste moet zijn om de meeste punten te verzamelen. Belangrijk is dus dat er ook tactisch wordt gedacht. Daarnaast kan je het aantal munten dat je verdient verdubbelen met de joker. Lijkt het je leuk om deze strijd aan te gaan tegen wie dan ook? Kom het dan spelen bij UP Events en zorg ervoor dat jij in het winnende team zit!

Miniute to Win it kan al worden gespeeld met twee teams van vijf personen. Daarom hanteren we een minimum aantal deelnemers. Maar het is ook heel schaalbaar, dus goed te spelen met grote groepen. We kunnen in overleg het spel binnen en/of buiten organiseren.

Prijs

Op onze locatie in Amsterdam
Duur: 75 minuten
10 – 5000 personen: €22,95 pp excl. 9% btw

Ben je met minder dan 10 personen kun je Minute to Win it voor 10 personen boeken.

Op een andere locatie in Nederland
Duur: 90 minuten
15 – 5000 personen: €28,95 pp excl. 21% btw

Ben je met minder dan 15 personen kun je deze toffe activiteit voor 15 personen boeken.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Minute to win it combinaties

Je kunt deze super toffe activiteit op onze locatie boeken of we komen naar een locatie van jouw keuze toe, binnen Nederland. Onze locatie in Amsterdam-West is goed te bereiken met OV, Dichtbij de A10 en we je kunt gratis bij ons parkeren.

In beide gevallen kun je deze activiteit heel goed combineren met een van onze andere activiteiten. Dus wil je misschien een combinatie met Robinson Crusoe, MVO uitje Ipad Challenge of een Vierkamp? En misschien zelfs wel met een lekker drankje of onze heerlijke BBQ? Vraag dan een offerte bij ons aan.

 

Voorbeeldprogramma

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
14:45 – 15:15 Aankomst met welkomstdrankje en borrelhapjes (optioneel)
15:15 – 16:45 Minute to Win it spelen
16:45 – 18:45 BBQ met drankjes (optioneel)
19:30 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)