Binnen

Competitief

OMG

Vanaf 10 Personen

Minute to Win it

Minute to Win it, wie houdt er niet van, samen spelletjes doen met je familie, collega’s of vrienden! Het is een spel dat je écht een keer gedaan moet hebben! Korte, leuke en uitdagende opdrachten. Bij het spel strijd je bijvoorbeeld om de hoogste toren, stapel je de meeste moeren met stokjes en zijn tactiek, teamspirit en snelheid belangrijke factoren. Dit spel kan al worden gespeeld met drie teams van vijf personen.

Hoe werkt Minute to Win it?

Bij Minute to Win it zullen jullie individuele en teamspellen spelen. Bij de individuele spellen moet je aan de hand van een tip bepalen wie er van je team het spel gaat spelen. Het team zal deze persoon tijdens het spel tips kunnen geven en natuurlijk kunnen aanmoedigen! Elk spel is zenuwslopend, omdat je de snelste moet zijn om de meeste punten te verzamelen. Belangrijk is dus dat er ook tactisch wordt gedacht. Daarnaast kan je het aantal munten dat je verdient verdubbelen met de joker! Lijkt het je leuk om deze strijd aan te gaan tegen wie dan ook, kom het dan spelen bij UP Events en zorg ervoor dat jij in het winnende team zit!

Minute to Win it combinaties

Je kunt deze game hier op onze locatie boeken. Wil je liever een arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbalEscape Room of VR-games. Wil je ook een lekker drankje en genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier.

Prijs op onze locatie

Duur: 75 minuten
10 – 5000 personen: €22,95 pp excl. 9% btw

Ben je met minder dan 10 personen kun je voor 10 personen boeken.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Prijs op externe locatie

Duur: 90 minuten
15 – 5000 personen: €28,95 pp excl. 21% btw

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen