Buiten

Competitief

Krankzinnig

Vanaf 10 Personen

Lasergamen op locatie

UP Events Amsterdam verzorgt lasergamen op locatie in Nederland. Of het nu vlak bij onze eigen locatie in Amsterdam-West is, in het bos, in jullie bedrijfspand of in de school is. UP Events verzorgt het graag voor jullie. Met de nieuwste lasergame technologie kunnen jullie met wel 20 personen tegelijk spelen. Lasertag op locatie is zowel voor volwassenen als kinderen een leuke activiteit.

Ons lasergame systeem

Lasergamen op locatie spelen wij met het nieuwste systeem en de nieuwste en meest spectaculaire software. Dit systeem is zowel binnen als buiten te gebruiken, heeft geen losse draden waar je achter kunt blijven hangen en alle scores worden bijgehouden met onze computer.

Wat is inclusief bij lasertag op locatie

  • Lasertag geweer
  • Lasertag hoofdband
  • Lasertag randapparatuur
  • Spelbegeleider

Wat kost lasergamen op locatie?

Prijs: €850,- excl. 21% btw
Inclusief: 12 guns en begeleiding
Duur: 3 uur
Locatie: elke gewenste locatie in Nederland
Aantal personen: 10 – 5000 personen (max. 20 per sessie)

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Lasergamen in Amsterdam

Wil je lasergamen op onze locatie in Amsterdam dan zijn jullie natuurlijk welkom op onze schitterende locatie in Amsterdam West. In onze grote lasergame arena van wel 900 m2 speel je al voor €11,95 exclusief btw. per persoon. In de lasergame Arena kun je met wel 20 personen tegelijk spelen. Boek hier voor lasergamen bij UP Events.

Lasergamen op locatie, offerte op maat

Lasergamen op locatie is een van de vele activiteiten van UP Events. Mocht je het lasergamen op locatie willen combineren met een van onze andere activiteiten, een lunch, borrel of diner laat het ons weten en wij maken graag een offerte op maat.

Deze promotiefilm is opgenomen in Amerika en dus niet op onze locatie in Amsterdam:

Laser Tag offerte op maat