Buiten

Competitief

Krankzinnig

Vanaf 10 Personen

Lasergamen op locatie

UP Events Amsterdam verzorgt lasergamen op locatie in Nederland. Of het nu vlak bij onze eigen locatie in Amsterdam-West is, in het bos, in jullie bedrijfspand of in de school is. UP Events verzorgt het graag voor jullie. Met de nieuwste lasergame technologie kunnen jullie met wel 20 personen tegelijk spelen. Deze activiteit is zowel voor volwassenen als kinderen te gek.

Ons lasergame systeem

Lasergamen op locatie spelen wij met het nieuwste systeem en de nieuwste en meest spectaculaire software. Dit systeem is zowel binnen als buiten te gebruiken, heeft geen losse draden waar je achter kunt blijven hangen en alle scores worden bijgehouden met onze computer.

Wat is inclusief bij lasergamen op locatie

Als we bij jullie op locatie komen nemen we alles mee dat nodig is voor een te gekke belevenis. We zorgen voor een eigen wifi netwerk waardoor we scores van spelers bij kunnen houden. Onze laserguns zijn fijn om vast te houden en niet te zwaar. De begeleiders zorgen voor professionele uitleg van het systeem.

  1. Lasergame geweer
  2. Lasergame hoofdband
  3. Spelbegeleider
  4. Lasergame randapparatuur

Wat kost lasergamen op locatie?

We werken met een vaste pakketprijs. Wil je spelen met meer laserguns, dat kan. Je betaald dan voor elke extra lasergun een klein bedrag want de vaste kosten zitten al in de startprijs.

Prijs: €850,- excl. 21% btw
Inclusief: 12 guns en begeleiding
Extra lasergun: €12,95 excl. 21% btw.
Duur: 3 uur
Locatie: elke gewenste locatie in Nederland
Aantal personen: 10 – 5000 personen (max. 20 per sessie)

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Lasergamen in Amsterdam

Wil je lasergamen op onze locatie in Amsterdam dan zijn jullie natuurlijk welkom op onze schitterende locatie in Amsterdam West. In onze grote lasergame arena van wel 900 m2 speel je al voor €11,95 exclusief btw. per persoon. In de lasergame Arena kun je met wel 20 personen tegelijk spelen. Boek hier voor lasergamen bij UP Events.

Lasergamen op locatie, offerte op maat

Lasergamen op locatie is een van de vele activiteiten van UP Events. Mocht je het lasergamen op locatie willen combineren met een van onze andere activiteiten, een lunch, borrel of diner laat het ons weten en wij maken graag een offerte op maat.

Deze promotie video is opgenomen in Amerika en dus niet op onze locatie in Amsterdam:

Laser Tag offerte op maat

bekijk wat anderen mensen van lasergame op locatie vinden

Giesteren zondag hadden we om 16:00 uur een verjaardagsfeestje bij Lasergamen Amsterdam met een groep. We waren door Elianne goed ontvangen. Wat was zij toch vrolijk en vriendelijk. We dochter heeft mooiste verjaardag ooit.Dank je Elianne voor de verassing.Groetjes Amy( Semhar)
Amy Weldeselase
Amy Weldeselase
07:48 26 Apr 21
Buiten zo kunnen lasergamen is geweldig, de fanatiekeling kwam bij ons allemaal naar boven! De gear is zo lekker licht, heerlijk om mee te spelen! Beste lasertag die ik tot nu toe ooit heb gedaan! Voor lasertag rondom amsterdam is dit DE plek!
Nani In
Nani In
10:27 19 Feb 21
Leuke game set.
Wouter Smit
Wouter Smit
07:42 12 Sep 18
Was erg leuk, we waren met 6 man en hebben een uur lekker gespeeld. Daarna direct ook nog een escaperoom gedaan. Ook die was erg leuk. Zeker voor herhaling vatbaar.
Maarten Stapper
Maarten Stapper
22:08 14 Aug 18
Wat word je hier fanatiek van zeg. Mooi speelveld en uitstekend materiaal. Genoten.
Gido Blokzijl
Gido Blokzijl
10:53 19 May 17
Mooie outdoor lasertag locatie. Achteraf een heerlijke lunch en drankjes voor alle kids!
Pim ten Broeke
Pim ten Broeke
07:17 21 Feb 17
Super coole laserguns en vriendelijk personeel. De arena is echt tof, heel anders dan die saaie indoor hallen.
Yaar Lent
Yaar Lent
11:28 22 Jan 17
Google Beoordelingen
4.4

Schrijf een review