Binnen

Competitief

Samenwerken

Vanaf 10 Personen

De Jongens tegen de Meisjes quiz

Na het TV succes van ” De Jongens tegen de Meisjes Quiz ” op RTL 4 kunnen jullie nu ook zelf het spel “De jongens tegen de Meisjes” als bedrijfsuitje of familie-uitje spelen. In teams gaan jullie in verschillende rondes vragen beantwoorden die onze ervaren spelleider zal presenteren. Wie met zijn team de meeste punten binnen haalt, wint deze quiz! Wie zullen er slimmer spelen? De mannen of de vrouwen? En wie kan zich het beste in het tegenovergestelde geslacht verdiepen?

De quiz bestaat uit verschillende rondes: De blinde stoelendans, de mat op, wie ben ik, het letterspel, mannen en vrouwenvragen en een spannende top 5 finale battle!

Voorbeelden vragen uit de quiz:
Vraag 1: Wat hebben mannen liever? Stinkvoeten of een slechte adem?
Vraag 2: Wie fantaseren er meer? Mannen of vrouwen?
Vraag 3: Wie kunnen er beter liegen? Mannen of vrouwen?

De rondes en de vragen zijn gebaseerd op het TV programma van De Jongens tegen de Meisjes quiz. Zelf mogen jullie natuurlijk ook met leuke suggesties komen met bijvoorbeeld vragen over jullie groep!

Wij kunnen De Jongens tegen de Meisjes Quiz op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen.

De Jongens tegen de Meisjes Quiz Combinaties

Je kunt De Jongens tegen de Meisjes Quiz hier op onze locatie boeken. Wil je liever een arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbalEscape Room of VR-games. Wil je ook een lekker drankje en genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31 (0) 204635850.

Boek online op onze locatie

Duur: 75 minuten
10 – 5000 personen: €22,95 pp excl. 9% btw.
Ben je met minder dan 10 personen kun je voor 10 personen boeken.
Ben je met 25 of meer personen vraag dan een offerte aan.

Prijs op externe locatie

Duur: 150 minuten
15 – 5000 personen: €28,95 pp excl. 21% btw.

UP Events offerte op maat

*

*

*

*

BBQ erbij?

Check it Out