Binnen

Samenwerken

Competitief

Vanaf 10 Personen

De Jongens tegen de Meisjes quiz

Na het TV succes van ” De Jongens tegen de Meisjes Quiz ” op RTL 4 kunnen jullie nu ook zelf het spel “De jongens tegen de Meisjes” als bedrijfsuitje of familie-uitje spelen. In teams gaan jullie in verschillende rondes vragen beantwoorden die onze ervaren spelleider zal presenteren. Wie met zijn team de meeste punten binnen haalt, wint deze quiz! Wie zullen er slimmer spelen? De mannen of de vrouwen? En wie kan zich het beste in het tegenovergestelde geslacht verdiepen?

De quiz bestaat uit verschillende rondes: De blinde stoelendans, de mat op, wie ben ik, het letterspel, mannen en vrouwenvragen en een spannende top 5 finale battle!

Voorbeelden vragen uit de quiz:
Vraag 1: Wat hebben mannen liever? Stinkvoeten of een slechte adem?
Vraag 2: Wie fantaseren er meer? Mannen of vrouwen?
Vraag 3: Wie kunnen er beter liegen? Mannen of vrouwen?

De rondes en de vragen zijn gebaseerd op het TV programma van De Jongens tegen de Meisjes quiz. Zelf mogen jullie natuurlijk ook met leuke suggesties komen met bijvoorbeeld vragen over jullie groep!

Wij kunnen De Jongens tegen de Meisjes Quiz op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor jullie verzorgen.

Combinaties

Je kunt De Jongens tegen de Meisjes Quiz op onze locatie boeken. Je kunt ook kiezen voor een arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbalEscape Room of VR-games of zelfs een heerlijke BBQ erbij boeken.

Prijs Jongens tegen de Meisjes Quiz

Op onze locatie
Duur: 75 minuten
10 – 5000 personen: €22,95 pp excl. 9% btw.

Op een externe locatie
Duur: 90 minuten
15 – 5000 personen: €28,95 pp excl. 21% btw.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen