Buiten

Samenwerken

OMG

Vanaf 10 Personen

GPS game Magic portal

Magic portal is een gloednieuwe gps game bij UP Events. Een spel waar realiteit en augmented reality worden gecombineerd tot een magisch en spannend avontuur. Terwijl je met de tablet de hele stad rondtrekt, moet je ook opletten op de geanimeerde wereld. In de geanimeerde wereld zullen er verschillende trivia, raadsels, puzzels en mysteries verschijnen. Blijf wel op de omgeving in de echte wereld letten hier kunnen namelijk ook tips voorkomen en uiteraard moet je rekwisieten gebruiken uit de action pack die je hebt meegekregen. Door deze twee werelden te combineren kom je in een avontuur terecht die je nog nooit eerder heb meegemaakt.

Maak de juiste keuzes

In dit spel speel je in teams van 5 tot 8 spelers tegen elkaar. De GPS game Magic portal is geschikt voor groepen van vrienden, collega’s, families en kinderfeestjes, maar ook voor bedrijven aangezien je dit avontuur alleen tot een succes kan leiden als je goed samenwerkt. Zie dit dus niet als een individueel avontuur, maar een avontuur dat je aangaat met je team!

Stadsspel in Amsterdam

GPS game Magic portal combinaties

Je kunt de Magic portal op onze locatie boeken of op een andere locatie in Nederland naar keuze. In beide gevallen, kunnen wij deze gps game voor je organiseren en nemen dan alle benodigdheden mee.

Wil je graag een UPgrade en een extra andere activiteit erbij doen zoals Robinson Crusoe, VR games of zelfs een op maat gemaakte gps game? Dit kan perfect op onze locatie, maar ook op elke andere locatie in Nederland. We nemen gewoon alles in één keer mee.

Wil je iets drinken en genieten van een heerlijke BBQ? Geen probleem. Op onze locatie in Amsterdam-West, waar je gratis kunt parkeren, bieden wij de lekkerste hamburgers en BBQ’s aan om je dag compleet te maken.

Vraag dan een offerte aan of bel +31(0)204635850.

Prijs GPS game Magic portal

Op onze locatie
Duur: 150 minuten
10 – 5000 personen: €25,95 pp excl. 9% btw

Ben je met minder dan 10 personen, dan dien je de GPS game Magic portal voor 10 personen te boeken.

Op een andere locatie in Nederland
Duur: 180 minuten
15 – 5000 personen: €28,95 pp excl. 21% btw

Ben je met minder dan 15 personen, dan dien voor 15 personen te boeken.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen