Binnen

Samenwerken

Competitief

Vanaf 10 Personen

Escape challenge the monk

Escape Challenge The Monk begint bij de Angkor Wat. Jullie zijn uitgenodigd om een serie nieuwe ontdekkingen te bekijken. Nietsvermoedend lopen jullie over het terrein als jullie op slinkse wijze door een monnik worden ingesloten. Hij zet jullie vast, beschuldigt jullie van diefstal en wil er zelf met de buit vandoor gaan. De Cambodjaanse veiligheidsdienst arriveert binnen een uur. Dit wordt een verhaal op leven en dood. Je zult met je team als eerste moeten ontsnappen, je ID-bewijzen terug moeten krijgen en het land uit zien te komen.

Speel escape challenge the Monk in teams van ongeveer 5-8 personen. Er kunnen tot wel 5000 personen aan meedoen. Elk team krijgt zijn eigen opstelling in een deel van de ruimte. De race tegen de klok is begonnen! De teams kunnen elkaar zien, spanning en competitie nemen toe! Teams kunnen elkaar hints geven maar zeker ook valse hints! Welk team lukt het onder hoge druk als eerste zijn paspoorten terug te halen en te ontsnappen?

Naast escape challenge the Monk hebben wij nog een andere escape challenge genaamd Morte frio.

Voorbeeldprogramma activiteiten 75 minuten

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
15:00 – 15:30 Aankomst met welkomstdrankje en borrelhapjes (optioneel)
15:30 – 16:45 Escape Challenge The Monk
16:45 – 18:45 BBQ met drankjes (optioneel)
19:30 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)

Waar speel je Escape Challenge The Monk?

Escape challenge the Monk kan op elke locatie in Nederland worden gespeeld. Op onze eigen locatie in Amsterdam, in jullie bedrijfsgebouw of zelfs buiten bij goed weer.

The monk combinaties

Wil je liever een totaalarrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbal, escape room of vr games? Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in voor een offerte op maat of bel +31(0)204635850.

Prijs Escape Challenge The Monk

Prijs bij UP Events
Duur: 1,25 uur
10-5000 personen: €22,95 pp excl. 9% btw

Prijs op een andere locatie in Nederland
Duur: 1,5 uur
15-5000 personen: €28,95 pp excl. 21% btw

Zijn jullie met minder dan 10 personen kun je voor 10 personen boeken.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Wat is een escape challenge?

Een escape challenge is een escape room spel voor grote groepen. Dit spel kan gespeeld worden met groepen van 10 tot wel 5000 personen. De groep wordt in teams van ongeveer 5-8 personen verdeelt. Elk team ontvangt een grote kist en diverse materialen. Het doel van het spel is zo snel mogelijk de eindkist te openen. Dit doen de teams door het uitvoeren van opdrachten, de raadsels te ontrafelen en alle puzzels op te lossen.

Het leuke aan een escape challenge is dat de teams elkaar zien. Dit brengt extra spanning met zich mee, want hoe vervelend is het als je ziet dat het team naast je al een stuk verder is? Een goede samenwerking (teambuilding) is essentieel om dit spel uit te spelen.