Binnen

Samenwerken

Krankzinnig

Vanaf 15 Personen

City escape game: Operation mindfall

Deze activiteit is helaas niet meer te boeken, bekijk snel onze andere activiteiten.

Operation mindfall kun je als city escape game spelen in de stad van jouw voorkeur, bijvoorbeeld in Amsterdam of Haarlem. Als spion word je op een missie gestuurd. Binnen 75 minuten moeten jij en je team het tegengif vinden, tegen een virus dat de hersens van mensen controleert. Kan jij het team het tegengif vinden voordat de terroristen het virus verspreiden en de controle nemen over de mensheid? Agent X stuurt je op de meest belangrijke missie van je leven, kan je het aan of zal je bezwijken onder de druk?

Maak de juiste keuzes

In dit spel speel je in teams van 3 tot 8 spelers tegen elkaar. City escape game: Operation mindfall is een spel met veel uitdagingen en puzzels. En coole gadgets. Je zult een team moeten hebben die alles aan kan. Kies dus verstandig! Met de nieuwe digitale puzzels en het samenwerken met jouw team, kom je op een geweldig nieuw spel voor jong en oud. City escape challenge: Operation mindfall is geschikt voor jong en oud, dit brengt de mensen in jouw bedrijf dichter bij elkaar.

Prijs

City escape game: Operation mindfall
Duur: 150 minuten
15 – 5000 personen: €25,95 pp excl. 21% btw

Ben je met minder dan 15 personen, dan dien je 15 personen te boeken.

Escape challenge Operation mindfall

Deze game wordt in de stad gespeeld. Er is ook een optie op Operation mindfall indoor te spelen als escape challenge. Naast Mindfall bieden we nog een aantal andere stadsspellen aan zoals de city escape game de plaag.